Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

 TONEK
#348876
Mislim, da je to pravi naziv tekme, ki je že prerastla v ikono, ne pa neki festival, pa še v angleščini. Če bom čez 30 let naključno kliknil na Baško grapo, mi ta 'festival' ne bo najbolj jasen :x
Malce me skrbi počutje tekmovalcev po tekmi, saj se je od 278 Slovencev, ki so se tekme udeležili, na forumu oglasila le peščica. Če ne drugega, bi lahko vsaj tisti, ki redno obiskujemo ta forum, s kratko objavo in zahvalo dali Jožkotu in njegovi množični ekipi zahvalo in vzpodbudo za naprej. Jaz sem mu že pred leti obljibil, da mu bom zvest do konca (pa migar samo do Črne prsti).
Kot vedno, je šlo pri vseh zadevah gladko. Očiščena in še bolj označena proga (zaradi svetovnega prvenstva), založene okrepčevalnice, vzorno obnašanje osebja na okrepčevalnicah in v cilju tudi za počasneže, dobro kosilo in zaključna slovesnost, neprecenljivi pa navijači in sotekmovalci pri vzpodbujanju.
Jaz bi seveda imel še: parking ob štartu, milo pri tušu, klopco pri okrepčevalnici, 5km oznake do cilja in jadralno padalo na Poreznu :D
Nikakor ne morem brez pohval naših reprezantantov in mojega vrstnika Janeza za izjemen dosežek.
Jožko, kdaj bo razpis za 16. GM4O?
Uporabniški avatar
 majcka
#348878
Tonek, saj imaš prav.....napisat, izrečt, ali karkoli pohvalo...to je prav. Je pa res, da sem užaljena do konca. Ti bi imel padalo na Poreznu, jaz bi pa samo to, da mi nekdo ne bi Hudajužne spodmikal. Bolj ko sem tekla proti Hudajužni, bolj jo je nekdo vlekel za sabo ali nekaj podobnega. Bolj ko sem tekla, dlje sem bila od nje. Šele potem, ko sem že zamudila limit, mi jo je nekdo pred nos postavil. Ko je bilo že prepozno. :?

Ja seveda. Veliiiiike pohvale Jožkotu in kompaniji za lepo organiziran trail. Lepo očiščene stezice, bogato založene okrepčevalnice, meni so še VIP spremljavo do 2.okrepčevalnice (svojega lastnega spremljevalca na kolesu). Vse je bilo super, razen tistega nepridiprava, ki mi je vseskozi odmikal Hudajužno. Zahtevam, da omenjenega tolovaja izsledijo in pripeljejo pred roko pravice. Pod višnjegorsko češnjo bojo že znali povedat, kako se takim tolovajem sodi.

Govoril sem...howg!
 AnkaB
#348879
Res smo skromni s prispevki. Kar je krepko narobe.
Več kot drži vse zapisano: proge očiščene, pa še suhe za povrh, brezhibno označene.
Okrepčevalnice vedno nekoliko prej, preden si jih zares potreboval. Gorenjci smo prihranili svojo prehrano, čeprav smo jo nekaj malega nesli s seboj!
Gostitelji vrhunski: prijazni, spodbujajoči, navdušeni nad nami (v nekaterih drugih krajih še vedno postrani gledajo čudake, ki tečejo, namesto da bi v soboto resno delali). Hvalili so tudi nas na zadnjem koncu, kot da smo kakega posebno visokega rodu! Kakor posadijo solato in fižol na tiste grede v bregu - ker je to pomembno in ker se še vedno splača - v Ljubljani na ravnem se pa že davno ne!
Meni se Hudajužna ni izmaknila preveč, čeprav je do nje res kar daleč. In sem prišla okrog v 8 urah, brez posebnega napora, brez krčev, brez ene praske in žulja. Brez resnega musklfibra v naslednjih dneh. In z navdušenjem, ki ga nikomur ne morem razložiti brez ponovnih čustvenih solzic. Zanos in sreča s tekme ostajajo živo v spominu. Letos "že" drugič. In želim, da bi mi bilo dano še kdaj.

Hvala, Jožko in ekipa, najlepša in srčna hvala!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA