Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

#363197
Naj nekaj napišem, čeprav tega nihče ne bere. S Topko si pa le malce spucava dušo. :D Slivnica, Puštal, Istra, Jošt ...in letos do sedaj najbolj težko pričakovani Čaven. Letos so v tem rangu le še Zvoh, Grinta in Črna prst, kjer zares uživam.
Malce neroden razpis mi je že pred štartom dodal adrenalina, hlad in dežne kaplje super pogonsko mešanico in vedenje, da sta danes na tekmi kar dva z nekaj več pomladi od mene. Palice ja, palice ne, kot na Baščaršiji - take stvari bi morale biti v razpisu nedvoumno dorečene. Pa se poženemo v breg. Prvemu še najmanj drsi, (ni čudno, da vedno zmaga :D )vsak naslednji ima pod čevlji večji zmazek in za rep kolone je bila rešitev hoja tik ob stezi. Topka je imela glasilke zopet močno nabrušene, slišat jo je bilo že v spodnjem delu proge. Svoje poslanstvo je zopet opravila profesionalno, tako, kot zna le ona. Ervina, in to z mikrofonom v roki, sem zaslišal šele pri smreki na vršnji izravnavi, ki je prišla kar prehitro, saj sem imel namen prehiteti še nekaj tekmovalcev. :mrgreen:
Čas v cilju: 6 sekund izboljšan osebni rekord izpred petih let. Ko na klopci ob koči pridem do sape, si na travi pred njo očistim čevlje in grem preobleč. Svinjakarji pred mano so v prostor nanesli tolko blata, da oskrbnik naslednjič te sobe sigurno ne bo več odprl za preoblačenje.
Po zaužiti kavici se pripravim na povratek v dolino, ko se mi ponudi organizator Uroš (Aleš ?) da me popelje dol. Ni mu bilo treba reči dvakrat. Tako sem skupaj z okusnimi makaroni prispel na mesto štarta in podelitve. Lepa gesta, Uroš, hvala ti. Medalje seveda nisem prejel. Zanjo so me opeharili že lani, ko so zamočili z letnicami kategorij.
Povzetek: Lepa tekma, žal malce daleč od doma, prisotna sta bila tudi Papeževa z 'rumenčki', vedno bolj se mi potrjuje dejstvo, da dež in malce hladnejši zrak ni ovira, ta se kaže v soncu in sparini, za denar, ki ga vložiš (10€), pa ravno prav dobiš.
Živel 1. maj!
http://www.protime.si/rezultatitekem/60 ... -kilometer

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA