Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

#370754
Ni kaj za dodat, Valentina! Tudi jaz sem včeraj užival v mojem malem osebnem jubileju - 15ti tekmi. Pravo veselje je obiskovat tekme takega kova, ko do potankosti vse štima. Zares škoda Dušanove Grinte, ki je bila ena izmed redkih, ki bi jo postavil ob bok Črni prsti. V poplavi novih tekem (nedavna okrog Triglava, pa današnja na Kamniško sedlo, kjer uro pred štartom na celi trasi ni bilo ene zastavice, redarja, ali okrepčevalnice.) :mrgreen: je od gorskega teka ostal samo še G. Včeraj pa sem opazil dele steze, kjer je bil celo šoder pograbljen z nje.
Čisto osebno me tu moti samo ena zadeva. Tekma spada v kategorijo 'vertikal', kjer so po vsem svetu palice dovoljene, edino tu trmasto vztrajajo pri svoji odločitvi iz leta 2010. Če so res ovira na štartu, ko smo vsi na kupu, pa bi vsaj od Trtnika dalje ta prepoved ne veljala, ko se kolona že zredči.
Rezultatsko sem povsem zadovoljen, saj sem bil prejšnji teden četrti od desetih, tu pa tretji od enajstih. :D
Danes teden še ena poslastica - Angelska gora.
#370767
KATEGORIJE POKAL SLOVENIJE

M5 člani 1983 – 2002

M6 mlajši veterani 1973 – 1982

M7 veterani 1963 – 1972

M8 starejši veterani 1962 in starejši
#370821
Bile so tri tekme hkrati:
Pokal Slovenije,
Primorski pokal,
Prvenstvo slovenije v vertikalu.
Vsaka je imela svoje kategorije in svojo razglasitev.
Kategorije, ki si jih napisal, veljajo za pokal Slovenije.
Primorski g. teki so imeli svoje kategorije, vertikal pa je bil prvenstvo le za člane, oziroma sta bili le dve kategoriji: moška in ženska.
#370869
Alora, sem vzela vse rezulate, ki so na strani PD Podbrdo do leta 2010 in vse ostale rezultate, ki so na strani PGT od leta 2011 do danes.
In vse skupaj "spojila". :D
Bilo je kar nekaj napak, največ seveda z narobe napisanimi imeni in priimki. Kar sem vedela, da vem :wink: , sem popravila, za par njih pa sem podatke pustila kot so bili.
Tako, da je sedaj vsa Črna prst na enem papirju :D .
Tule: https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... ue&sd=true

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA