Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 svizec
#65335
GaGa, najlepša hvala za informacijo!
Uporabniški avatar
 ero
#65340
hoj,

ja, res vas je bilo lepo videti toliko na kupu - med tekom, v cilju in na analizi!

ko smo tekli zadnje metre preko mostu, se mi je zdelo, kot da poznam čisto vse, ki ste takrat ploskali, vpili in navijali. enkratno. tudi zato so trojke nekaj posebnega in potrudili se bomo, da letošnje jubilejne 50. ne bodo zadnje!

za začetek so tule [url=http://www.tekaskiforum.net/galerija/thumbnails.php?album=697]fotke, ki jih je včeraj posnel LojzeP :arrow:

Slika[/url]

pa še malo tehnikalij - zemljevid po Forerunnerju 201 in višinska profila. prvi po FR je bolj tako, drugo po Polarju pa verjetno boljši. na 28km progi, ki je verjetno bolj 29 km, je nameril spoštljivih 360 m vzpona. bo to držalo?

Slika
Slika
Slika
Uporabniški avatar
 svizec
#65342
Ero, ja, Polarjev profil je precej boljši - za primerjavo je tule še moj.

Slika

Večja slika je v moji galeriji. Ko ugotovim kako se pride do nje, prilepim še link :wink:
Uporabniški avatar
 ero
#65344
hoj,

sodelujoči ste včeraj v cilju prejeli tudi zgibanke z reklamo za nov športni spletni portal - sportnamreza.com. fantje, ki se trudijo s portalom, so obljubili, da bodo veliko prostora posvetili tudi rekreaciji. in res je tako! preberite si članka o trojkah: Tek trojk - Zmagovalci so vsi in Brez Alme ne gre.

vabim vas, da tudi v prihodnje redno obiskujete športno mrežo ...
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
#65345
Pozdravljeni, malo pozno, pa vseeno ...
Moje (naše) prve trojke in vsi trije partizani (beri: Poštna trojica) smo bili zelo zadovoljni. Vedno sem se spraševal, kam pa lahko grejo Ljubljančani laufat? Sedaj vem. Proga (zadnji del) je OK, gozd je globok, senca kosmata, naklona pa je ravno toliko, da ti ga še malo dvigne. Koliko je meni narasto nisem uspel prebrati, saj se je mojemu merilcu "Sigma sport 8" (še nimam GARMINA) zmešalo že na startu. :twisted:
Zanimivo in zmagoslavno. Mnogokateri je našo trojko takoj spoznal, da je iz Štajerske, pa ne vem zakaj, čuj. Moram priznat, da so TF majčke ključ za to. Res je tudi, da se lahko imaš kjerkoli v Sloveniji na teku lepo, v dresu TF pa je čudovito.
Se vidimo.
:TF)
Uporabniški avatar
 pia
#65348
Prej dvakrat na 12 km na škrge, letos pa bolj mirnih 28 km. Kljub lanskoletnemu prepričevanju deklet, da naredimo čimveč ženskih trojk, so bile tudi letos ženske premalo samozavestne :roll: . Zakaj se počutite varneje, če v trojki teče tudi moški? Da jih morate potem čakati? Pa saj veste, da ženske v težavah znajo ukrepat in si pomagat. Najbolj žalostni sta bili Nataša in Melita :cry: , ki nikakor nista mogli najti še ene za trojko. In bile bi tretje, da o kolajnah, pokalu, bonu za Hervis in praktičnih nagradah sploh ne govorimo. Za drugo leto (v upanju, da TEK OSTANE) pa snubim forumovke, da naredimo več ekip!!! Bom kar posredovalnico odprla… :lol:

Naše Leteče tačke so zaradi poškodbe tačke NatašeP nekaj dni pred štartom ostale brez 2 šap. :? Potem sem si razbijala glavo, bila nespečna ponoči in tečna podnevi; naštudirala telefonski imenik, preklicala pol Slovenije in bila že globoko depresivna :shock: , ker nikakor nisem našla tretje in četrte – to sem iskala za Natašo. Najpogostejši vzrok: lažje poškodbe, neskladanje s programom treninga za Radence, prepočasen ali prehiter načrtovan tempo… Na srečo sem na tekmi na Lisci srečala Anko, takoj stegnila jezik in razjasnila so se obzorja.

Verjetno smo začele malce prehitro (prvih 15 km pod 5:00 na km), potem se je Anka odločila, da gre svoj tempo. Zagotovo je trpela, ampak na vsako vprašanje, če gre, je bil odgovor, da bo že šlo. Glede na 18-letni tekaški staž in poznavanje svojih sposobnosti, sem ji popolnoma zaupala. Cilj bomo zagotovo videle, pa četudi malce kasneje…Po Orlah smo našle način za pomoč; okoli pasu si je zapela pas za bidon, s Tanjo sva pa vlekli za trakove. In potem je letelo… V tem je čar trojk! V čast mi je bilo teči z njo, ki je 9x pretekla Celje-Logarska (75 km; najhitreje v 7h urah) in kar 5x Biel (100 km). Hudo… :idea:

Zelo sem vesela, da sem doživela občutke na dolgi trasi – predvsem miren štart, nobenega prerivanja, dobra volja, pozdravljanje od vsepovsod, navijači na Tromostovju, navijanje na celi progi, prijazni policaji in policajke, uslužni ljudje na okrepčevalnicah, odlična družba sotekačev, klepetanje s starimi znanci med tekom, mnogo dresov TF (od Urha navzgor pa kar TF eskadron).

Enkrat za spremembo nisem bila tisti člen trojke, kateremu je šlo (lani) na bruhanje, je videl črne pikice pred očmi, si želel, da bi bilo mučenja že konec, ki ni več zaznaval okolice in imel pulz čez najvišji mogoč… Prvič spoznala zen tek na tekmi…. Prijetno… Tik pred ciljem so nasproti prišpancirale zmagovalke, ki so bile verjetno že zaskrbljene za naše zdravje, nam mahale in navijale. Tekači so res fenomenalni. V katerem drugem športu se ti še matraš proti cilju, pa srečaš zmagovalce na razteku, ki te bodrijo in navijajo zate? Najbolj nepozabni pa so forumovci, ki so navijali na zadnjem kilometru. Sami naši, kako jih je bilo lepo videti. Kako veseli so bili, da nam je uspelo. Sami široki nasmehi, veselje, slikanje. NORO, NORO. Da bi ta občutek trajal… :D

(… zato nikoli več na ta kratko…)
Uporabniški avatar
 kacj
#65350
:) Nasa trojka, drugo leto skupaj na tem teku, se je pa znasla celo na sliki v porocilu sportnamreza.com
Tek je bil ponovno enkraten, tempo ravno pravi, da smo se utegnili pogovoriti s skoraj vsemi na progi. Policisti, redarji in deklice na stantih so tudi bili zelo prijazni :) Bravo Vsi! :laola
Uporabniški avatar
 mazi
#65355
Ojla,

Tudi jaz in Lili sva odtekla svojo prvo trojko skupaj z Jelko... :wink:

Razen gneče na začetku in v blatnih soteskah me je še malo motila tista ''licitacija'' s številkami, da si dobil svojo vrečo z opremo (žal tudi sam nimam boljše ideje kako to rešeti...).

Drugače pa je bilo polno pozitivne energije - tako na kot ob progi...


Skratka super :laola
Uporabniški avatar
 matjaz
#65363
:D :D :D kaj naj recem, super. sploh pa z erotom in dragonsem je 28-tka pravi uzitek. nismo se zaganjali. veliko cvekali. ero je vmes opravil se sluzbene pogovore. na okrepcevalnicah pocvekali z njimi ki so delili okrepcila. Predvsem pa mislim da smo bili vsi trije zadovoljni s casom. zares tek troj je enkratna stvar. da ne recem kako lepo je bilo slisati navijanje od trnovega naprej. Gaga, ti si pa tako navijala tik pred ciljem, da smo se mislili ustaviti in ponoviti finis od magistrata do cilja. v glavnem tole bi morali biti vsaj trikrat na leto. :D :D :D
Uporabniški avatar
 Barb
#65365
Čestitke vsem za premagane kilometre :clap:
in hvala za poročila :P :arrow: Vsaj malo lažje mi je ker nisem mogla bit med vami. Pa drugič :wink:
 tae
#65366
Jaz sprva nisem imel namena iti na tek trojk, ker vedno tečem sam in nikogar ne poznam, ki bi šel z mano tečt. En dan pred dogodkom pa mi je sodelavec rekel, da njegova kolegica potrebuje pomoč. (bili so namreč že prijavljeni na ta tek, nato je nekdo v zadnjem momentu odpovedal in jih je grabila panika in tu sem vskočil jaz in šel tečt). Na tem teku sem bil prvič in sem bil full presenečen, saj se mi zdi, da je dogodek še bolj množičen, kot ljubljanski maraton. Tekli smo na 12 oziroma 13 km v mešani trojki. Vreme super, proga in vzdušje tudi. Med potjo videl veliko forumovcev. Sprva sem jih hotel tu še omenjati, vendar si žal vseh imen niti ne spomnim. Tekel sem z dvema zdravnikoma, s katerima smo se spoznali šele na dan teka. Nina in Miran, če slučajno to prebirata še enkrat hvala za povabilo na ta tek, bilo je super. Upam, da vama tempo ni bil prehud, meni osebno je bil malo prepočasen. Na koncu 52. mesto od 281-ih mešanih trojk. Edina stvar, ki me je motila, ki pa se je tudi ne da spremeniti, je zadnji strmi klanec z Golovca dol, kjer me je spet začelo boleti desno koleno. Prej med samim tekom, me ni nič bolelo. Srečal veliko znanih oseb tako med tekači, kot tudi navijači. Lep dogodek, ni kaj.
Uporabniški avatar
 TANJAO
#65368
Še moj skromni dodatek k teku trojk- saj drži vse kar ja Pia napisala.To je bil res ta pravi tek tovarištva, kjer vidiš , da kot posameznik ne pomeniš čisto nič, da moraš biti člen verige, ki vzdrži vse napore .Kam pa pridemo, če pustimo sotrpina samega nekje na teku ? V slogi je moč, cilj je bil znan -Tromostovje in do tja smo zmogle skupaj. Pomagala so nam vsa bodrenja ob celi poti in prijazne opazke mimoidočih.
letošnji slogan je res izbran:Čas teče- poti ostajajo !
Upam , da jih bomo še velikokrat skupaj premagovali.
Dober občutek, da smo zmogli!
Vaša gospodinja iz Šiške,
Tanja
Uporabniški avatar
 Pingo
#65369
Prvič doživel vzdušje partizanske ljubljane v teku trojk.Bilo mi je lepoo prijetno, eni so se malo bolj matrali eni malo manj,nekaterim se je pomagalo ko ni več šlo v glavnem pa je bilo veselih in poznanih obrazov velikooo.Še se vidimo :wink:
#65374
Hej ljudje-tekači, pa to vam moram sporočit

Ljubljana, tek trojk, tri "blond" celjanke pravi čas na Kongresnem trgu, pa vstopimo na napačen avtobus in se odpeljeno na Livado.

Tam nam "ta najboljši Marjan" obrazloži, da bomo tu težko našle župnika "od Urha", da pa lahko spijemo kavo, ker smo tak zavozile in ne bomo prišle pravi čas do starta. Pa poglej ga zlomka, tu se znajdeta še dva, ki pa nista blond in sta celo Ljubljančana. Sedaj pa se mi udružimo in "nekdo" nas pogleda skozi veliko okno :wink: . Doživimo, ma skoraj življensko presenečenje. V Ljubljani, prestolnici, se najdejo tudi še takšni - dobri ljudje, ki ti, ne da te poznajo, prvič s teboj spregovorijo, pa ti na besedo verjamejo, posodijo kombi, da se mi odpeljemo na Kongresni trg po Branetov avto, nazaj na Livado, kjer kombi zgledno vrnemo in se še enkrat od srca zahvalimo, pa na ŠTART pod Urha. In uspemo! Oddamo obleke, Milena, Vilma in Nada, tečemo sicer brez številk, ker se s kolegi, ki so jih za nas dvignili pač ne najdemo, Brane in njegov prijatelj pa zgledno oštevilčeno skozi štart.
Pritečemo v cilj, zadovoljne s svojim neregistriranim časom in prijaznostjo osebja na tymingu, kjer nam povedo, da mogoče nas bodo pa lahko celo zapisali kot sodelujoče.
Hej, pa me smo absolutne zmagovalke, tega dne. Spoznale smo lepote teka trojk, prepričale smo se, da dobri ljudje še obstojajo in se odločile, da se naslednje leto bolje "zorganiziramo". :oops:
Pa še pohvala organizatorjem, me se nismo nič zgubile zaradi njih, verjetno je vse pisalo, le nismo znale brat.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA