Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 zz topka
#95873
Ja, bravo, bravo Luciji za tak uspeh.
Seveda pa pohvale tudi vsem ostalim, ki so se zagotovo borili po svojih najboljših močeh.
Uporabniški avatar
 Dule
#95877
tudi moj BRAVO naši mladinki in ostalim našim :laola Naslovi naših mladih gorskih tekačev in tekačic so že kar stalnica 8)

A Kosoveljeva nista nastopila :?:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
#95878
Dule napisal/-a:tudi moj BRAVO naši mladinki in ostalim našim :laola Naslovi naših mladih gorskih tekačev in tekačic so že kar stalnica 8)

A Kosoveljeva nista nastopila :?:


Mitja je na žalost odstopil.Njegova sestra pa je poškodovana.Tako da za kako bero kolajn letos pač ne bo!
Bo pa drugo leto zopet več možnosti :wink:
Čestitam vsem udeležencem in udeleženkam.
ČAO!
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
#95930
Ne nisem mislil da ni bilo kolajn.Ampak da jih nista osvojila Matej in Mateja Kosovelj.On je pač odstopil ona pa je poškodovana.Dobrodošla pa je seveda vsaka druga medalja in spodbuda za delo naprej v prihodnosti.
Tako da ob tej priložnosti čestitam vsem preostalim za dosežene rezultate na tem tekmovanju.
:wink:
ČAO!
Uporabniški avatar
 brankos
#95934
Za Matejo bi bila medalja mogoče dosegljiva tudi v konkurenci članic, med mladinkami pa bi bila tako ali tako premočna za konkurenco. Mitja pa je realno napovedal rezultat okoli 20 mesta. Ima pa letos mnogo več možnosti za vrhunski rezultat na svetovnem prvenstvu v Švici, saj je tekma v disciplini GOR-DOL, kjer je z letošnjo formo prav gotovo v svetovnem vrhu. Škoda za smolo obeh, zato pa čestitke Luciji za naslov ter ostalim za dosežne rezultate. Posebej pa še klubskemu sotrpinu Gašperju, ki se je že po dobrem pol leta resnega treninga uvrstil v mladinsko reprezentaco in dosegel 22. mesto na EP. 8)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA