Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

#97075
Lepa tekma, tudi vreme se nas je usmililo!!
Vsi, ki ste premagali tale klanček, ste pa res legende!! Čestitam!!! :cast:

Rezultati:
http://www.kgtpapez.com/slo/prireditve_ ... 007abs.htm

Še nekaj amaterskih posnetkov:
http://www.email.si/apps/es_gallery/a.php?id=40087

LP VB

PS: A doping kontrola je bila, al ne? :wink: Na prvi pogled so tekmovalci v belo rdečih dresih izgledali sumljivo hitri!!! :wink: :cast:
Nazadnje spremenil 2MUCH4ME, dne 29 Jul 2007, 17:51, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 zz topka
#97079
To so pa res lepe slikce! Hvala!
Še profiji se ne postavijo na boljši pošto!
 MirkoL
#97081
Hoj

Pa smo ga preživeli, kolena pa stokajo (vsaj moja). Kako je bilo? Bilo je lepo. Smo tudi precej švicali. Vreme ni bilo nič podobno tistemu kar je kazalo včeraj. Fakte vidite zgoraj. Z Zdravkom in Dušanom smo pokazali, kako naj bi izgledala dobra dirka F1. Nismo bili tako hitri, smo se pa kar naprej prehitevali. Pod vrhom sem potegnil takratko. Obljubim, da bom drugo leto "malo bolj stopil". Na razglasitvi nisem imel časa ostat, zato pa sem zdajle že na hladnem v službi.

Lep dan vsem (bolj noč)
Uporabniški avatar
 Pingo
#97082
Noo ekole ker so se tekaci tko potrudili in ker so nekateri ze na hladnem :lol: sem se pa se jest potrudil in tukaj je nekaj fotoutrinkov.Naj vas Marjan povabi na slikce..aja klik nanj in gremoo..na tekmo

Slika
 marjan
#97083
Grintovec se je zopet pokazal kot prava gorska preizkušnja. Vsako leto je težje :wink:

Sicer pa prima udeležba, okrepčevalnice zadostne. Presenečen sem bil nad veliko sadja, ki mi je sedel kot se le da :D (limone, pomaranče, lubenice, banane...)

Hvala vsem navijačem po poti in na sedlu :laola . Res pomaga, da te kdo pozna, korak je kar hitrejši.

O rezultatu pa samo toliko, da sem tekel(hodil) za celih 11 sekund bolje kot lani. Tudi to je treba znati :wink:

Dobili kvalitetno majico, ki jo bom gotovo dobro porabil.

Čestitke vsem organizatorjem in vsem TF, ki jih je bilo tudi mnogo. :D

Lep pozdrav,
Marjan

ps
Vilko, Pingo super fotke :clap:
Uporabniški avatar
 brankos
#97088
Grintovec - bolj ekstremni kot tek nas je spet pričakal kot se zagre, kljub mal kislemu izgledu zgodaj zjutraj. Organizacija ponovo odlična (okrepčevalnice, označitev proge, diplome, muzika), vzdušje na in ob progi tudi. Navijaška ekipa TF ponovno med najglasnejšimi in ob mojih ihanskih navijačih krivec, da sem nad Kokrškim kar nekaj časa miril pulz in prišel v ustaljen ritem. Sicer z svojim nastopom zelo zadovoljen, Grintovec 2008 vabi, prej pa še kakšen bolj tekaški gorc.

se vidimo
 Nataša
#97091
smo navijali na Kokrškem sedlu! Vsakič znova sem fascinirana nad tem izrednim vzponom, vsa čast vsem, ki opravite z njim, v kakršnemkoli času.

Bravo!!! :clap:
Uporabniški avatar
 bojanu
#97094
Čestitke vsem :laola Grintovec je res spoštljiv.
Vilkotu in Pingotu sem prepustil nižje položaje v upanju na sonce na vrhu (in da še malo potreniram). Nabralo se je nekaj [url=http://sports.webshots.com/album/560069923uzfJzy]fotk
Slika [/url]
Uporabniški avatar
 ero
#97108
hoj,

fotografi ste bili pa včeraj še bolj pridni kot hribohodci - super fotke :)

zdaj šele lahko vidim, kje vse smo včeraj lezli, saj se nam je kljub dvem uram grizenja kolen redko ponudila priložnost, da za sekundo dvignemo pogled in občudujemo okolico :)

hvala tudi navijačem na sedlu in ob progi. vaše vzpodbujanje pomaga. kot je rekel Branko - na Kokrško je predvsem zaradi vas kar letelo

hja, včeraj je bil res lep dan. na Grintovcu sem bil prvič sploh in nisem poznal poti. razen dejstva seveda, da bo zelo pokonci. zato sem se je lotil čim bolj enakomerno, kar mi je očitno uspelo in prineslo zame, počasnega ravninca, kar soliden rezultat. z več vloženega truda bi šlo verjetno tudi pod dvema urama.

najlepši del je bil takoj po sedlu, ko se pot malce zravna in si lahko po valoviti ruševnati poti celo tekel in mimogrede preskakoval manjše skale. tudi dolgi vzpon na vrh, ko v kamenju iščeš pot, ima svoj čar. zelo lepo!

čestitke vsem, ki ste pomagali pri izvedbi - odlično opravljeno delo. sadje na okrepčevalnicah je zelo pomagalo!

da ne pozabim - hvala Žinetu in Firbcu za prevoz!
 jagoda
#97139
Za forumce , ki me ne poznate, to sem jaz:
http://static.album.email.si/7/6/342476 ... uT1Wcq.jpg

Letos tretjič na tem teku, najslabši rezultat do sedaj, se pozna lenuharjenje in pomanjkanje časa, pa kak kg preveč. Najbolj važno pa je ,da sem si dokazal, da sem še vedno sposoben priti na vrh.
Tudi v mojem imenu hvala vsem navijačem, ki ti dajo poleta ko je najhuje. Letos sem imel zraven tudi svoje navijače. Navijanje in vzpodbude me tako ganejo, da mi skoraj pritečejo solze. Poznate?
Navdušuje me organizacija, ki je domača (topla), pika na i pa so bile lubenice na sedlu.
Se vidimo.
Uporabniški avatar
 damajanty
#97152
bravo, tekači, odlični ste bli!
jaz nism šla niti enkrat na trening tja, zato tud ne na tekmo. bi blo neodgovorno. sm bla pa v mislih z vami, ko sm se s kolesom okol podila:D
#97153
Čestitke vsem. Jaz si letos po nekaj testih nisem upal na tekmo.

2MUCH4ME napisal/-a:Še nekaj amaterskih posnetkov:
http://www.email.si/apps/es_gallery/a.php?id=40087


Lepi posnetki-
A si imel uro na fotoaparatu za cca. 58 minut zamaknjeno glede na starterjevo. Nekaj računam kako hiter bi moral biti na Kokrškem za limit pa sem prišel do te razlike. A so na kokrškem zaustavljali-izločali prepočasne oz. kakšna je sploh razlika če ne prideš v limitu?
LP Martin
Uporabniški avatar
 Dule
#97156
Hvala za navijanje - na celi progi sem srečeval (TF) navijače :wink:
Najglasnejši so bili zopet na Kokrškem sedlu, no letos se nisem pustil zavesti in spustiti pulz v nebo..(izkušnje :D ) Je bilo še pol poti do cilja.

Pa slikce tudi povedo veliko - komentar sploh ni potreben (no edino Pingotove slikco in komentar bi komentiral: ja dajala sva se do cilja.. :lol: )

Zadnjih 200m pa zopet silovit finiš (sori MirkoL in še ene dva prehitel), če bi vedel da imam v sebi še toliko moči bi tako šel celo progo - pa drugo leto :roll: :oops:

Sem pa navdušen nad kerlci, ki pri svojih nerosno mladih letih tako letijo gor (bravo StankoČ in ostali :clap: )

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA