Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

#98869
Lepo, pravšnje vreme, je zvabilo par deset tekačev na 10. vzpon na Jelenk. Teka se je udeležila lahko rečem ta naša standardna množica, ki ne manjka nikjer.
Ne vem, zakaj se ta tek ne "prime" še ostalih, ampak meni in moji familiji osebno je na tem teku prav lepo. Pramagamo vse tiste višave in nižave, gremo mimo dveh okrepčevalnic z vodo in gobo, namočeno v vodo, da se lahko po poti malo frišamo, pridemo v cilj, se ohladimo, najemo pašte, niti klepetati se ne lotimo, že so tu rezultati. Kaj čem boljše?? Še žrebanje prijavnic, ki nam lahko kaj prinese in v dobrih dveh urcah se odpravimo že proti domu.
Spet je treba čestitat Mihaeli Tušar in Marjanu Zupančiču-- da nista kaj zmenjena, ko tako v duetu povsod zmagujeta. Mi smo ju spet lovili, a ne ulovili, zato pa pridemo spet naslednje leto probat-- morda pa nam uspe???
Skratka, lepo organiziran tek. Morda se bo le Urška malo pojezila, ker je tekla proč od označb in tako zgrešila. Ja, kaj čmo, tudi to se lahko zgodi tistim, ki ne sedijo doma pred tv ekrani!l
 tumi
#98879
še moj "piskerček"

ta Jelenk je vsako leto zaključek praznovanj ob Velikem šmarnu v Spodnji Idriji. Tek ni nikoli množičen, prav škoda ker je prireditev in proga sama zelo uredu. Le zaključek proge vsako leto malo spremenijo in dodajo kak orientacijski zalogaj, tako da ni mogoče primerjati časov s preteklimi leti. Ni pa tek v sklopu nobene druge prireditve, tako da je po hitri razglasitvi rezultatov kar za iti domov. To pa tudi tekači dostikrat najraje naredimo. Se nam že kam mudi.

To je tudi meni najbližji tek, saj po teh klancih z druge strani na Jelenk največkrat tečem in ga ni bilo za zamuditi.

lp, mihaela

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA