Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

 janezu
#100422
legendarni tek iz podbrda na črno prst so mladi organizatorji iz BAŠKE GRAPE odlično spravili pod streho.lepo vreme,idealni pogoji,dobri navijači,pa odlična udeležba so pripomogli k pravi tekmi. po pričakovanjih je je bil prvi na vrhu SIMON ALIČ.sledili so kuhar n., janžekovič, triler, pa veteran čufer....veselica v baški grapi še traja! tudi jožko je zadovoljen s prireditvijo,pa tudi salamonkami :D čestitke in lp ju
 Jožko
#100424
Pozdravljeni!
JeJanez že vse povedal in še res je bilo tako. rekordno število udeležencev je pripravilo tisto ta pravo tekmo in seveda organizatorji pa so poskrbeli, da je vse potekalo tako kot se zagre in to je to.
Po pričakovanjih zmagal Alič, najbolj je pa presenetil Čufer, pa kaj ne bo saj je tekmoval v krajih od kjer izvirajo njegove korenine. Res pohvala vsem, ki so v limitu prišli do vrha, prav vsi smo se morali truditi do konca danih zmožnosti. Tekma kot se šika bi lahko rekli, taka kot so jo ljudje navajeni. Tradicija pa tudi nekaj velja!
Nove salamonke so pa res špica, če bi le motorčk tako delal pa bi bilo še boljš. Pa drugo leto spet. :D
 tumi
#100425
danes dopoldne sem prav "cedila sline" ko sem gledala v Črno prst.
Zaradi predvidenih prihajajočih tekaških "podvigov" sem se odločila izpustiti to tekmo. Sicer se na tako lepo organizirani prireditvi ne sme manjkati.

Čestitke vsem tekmovalcem za premagano strmino in lp mihaela
Uporabniški avatar
 žine
#100436
No, men je pa sline ravno na vrhu zmanjkalo, tako da sem moral najprej s čajem lepo grlo ovlažit, da se je potem dalo jesti tisto slastno sadno solato pri koči na Črni prsti :D Bil je res krasen dan, prvi jesenski - pa že tako lep, naj se jesen tako nadaljuje, še posebej pa naslednjo soboto na SAMU! Verjamem, da organizator dirke uživa podobno kot mi udeleženci. še posebej, ko tekma tako imenitno uspe in so vsi zadovoljni!
Naša mala ekipica je sestopila po malo drugačni smeri, da smo poduhali tudi malo na gorenjsko stran in obudili spomine po prvem delu trase GM4O, žal smo zato zgrešili znamenito lovsko okrepčevalnico na spustu (a je letos sploh bila??) ampak, saj bo leto kmalu naokol...
lpŽ
 večno mlad
#100437
Ja prav res je bila lepa dirka in tudi na vrhu ni bila sama megla. Tako da sem se na vrhu še malo zadržal skupaj s svojo boljšo polovico in preveril če so vsi hribi in gore še vsi na svojem mestu. Sicer pa konstantno grizenje kolen na Črno prst še kar ostaja, strmina se pa tudi ni še nič zmanjšala. No pa tudi kakšno pametno smo rekli zgoraj in spodaj. Sedaj pa veselo na SAM-a.
Uporabniški avatar
 zz topka
#100445
Ja, še vipavski Čuferjevi kerlci naj dodamo, da je bilo res vse na nivoju. Je Čendak najbrž mislil, da je še v Podgorju, a se je tokrat ta ohcet nadaljevala kar v prelepi Baški grapi.
Mi trije smo bili vsi zadovoljni tako s tekom, kot prej in pole z vsemi dobrotami.
Je pa moj zz top danes še posebno ponosen nase, ker je s počenim rebrom namahal tako Pudgarja, kot ostale tiste, ki jih drugače le v hrbet gleda. Bwo, gdu bi zastopu ta zdravstveni čudež?
Tudi sama sem za več kot sedem minut popravila mojo hitro hojo :D in celo nisem prišla zadnja v cilj. :P Je pa kot zadnja bila članica z istim imenom kot ga imam sama.
Ko sem šla mimo okrepčevalnice pod vrhom, sem jim prav zažugala, da mi za nazaj slučajno ne uidejo, ker sem prišla le zaradi dopinga, ki mi je pripadal na spustu. Je bil fin, ta šnopček in ko sem pravila mojemu zz topu, da so mi ga nalili skoraj cel kozarček ( 1dcl), je pripomnil, da ni čudno, da pa zanj ni bilo niti dno pokrito. Ja, kdor zna....
Sindis je imela čas isti kot lani, ona gre itak tako:"Če bo ostalo še kaj zame, prav, če ne, pač ne." In je ostal zanjo bron!
Čestitke pa prav vsem, ki smo premagali progo. Seveda pa še bolj nam, ki moramo, da pridemo v cilj, sopihat še enkrat več časa, kot sopiha zmagovalec. Lahko njemu! 50 min in je zanj hudga konec. Nas pa čaka še enkrat toliko... Ne, ne, se samo hecam. Res, čestitke vsem, zmagovalcem, čestitke organizatorjem, in ko prespim, že študiram, da najbrž drugo leto spet. Ja, že zaradi dopinga...
P.S. Čufer Stanko, ki si bil v cilju peti absloutno: BRAVO :laola , se vidi, da si NAŠA ŽLAHTA! Kar tako naprej!
Nazadnje spremenil zz topka, dne 02 Sep 2007, 08:56, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 matec
#100447
Ja organizacija res super proga je kar zahtevna meni je bila všeč.
Letos sem tekel na Črno Prst prvič in ne zadnjič :!:
Uporabniški avatar
 zz topka
#100549
Ja, da ne pozabimo pohvaliti gospe, ki nam vsako leto lepo zaigra na harmoniko. In krajanov, ki nam vlijejo ob navijanju novih moči, in seveda sanjske, božanske, njami, njami, sadne kupe, ki jo pripravijo in ki je NE zmanjka, prej ko zadnji pride v cilj. Kaj zmanjka, repete dobiš, dokler jo upaš vase spravljati. ( sam´, jaz nisem taka) :oops:
Danes zjutraj, ko sem se zbudila, ni bilo na mojem teleščku niti enega samega znaka, da sem se včeraj kaj martrala, zato že danes vem, da pridemo naslednje leto za gvišno, če bo le zdravje dalo...
Tako!!!
 tumi
#100552
samo moški vrstni red sem zasledila,
kaj ali punce niso tekle ?

ali ima kdo rezultate?

lp, mihaela
Uporabniški avatar
 zz topka
#100557
O, smo, smo, mislim, ene so, eni smo pa hodili, saj veš, ne Mihaelca?
Zmagala je Edita s časom 1h08´53˝, le 53 sek za njo je prišla Žagar Ana, tretja pa je bila Urša s časom 1h 11´10˝.
Vseh nas, ki smo si upale, pa je bilo dvajset.
Uporabniški avatar
 Cveto
#100559
Ja res bilo je fantastično.
Čestitam vsem nastopajočim, in posebne čestitke vsem organizatorjem!
odlična organizacija!!!

A bodo kje rezultati na netu, pa fotke?
Uporabniški avatar
 Pingo
#100562
Noo sem že misli ,da nobeden več ne upa nič napisati :lol:

Jap prelepo je bilo,sploh če si zakleniš avto pred štartom in ne moreš več do štartne številke,kupončkov in še par stvari.Torej jaz sem tisti,ki je na lepe oči pri organizatorkah dobil vse,hrano in kozlička,priročno nagrado,novo številko..skratka vseee...samo lozinko moreš vedet pa v tistih krajih dobiš res vse.Od prijetnega vzdušja,do zvrhanega koša pozitivne nergije in veselja,občutiš pripadnost med graparji,teta s harmoniko te čaka sredi začetnega vzpona,fejst se namatraš...na vrhu dobiš velikooo sadno kupo,uzreš lahko našega očaka in vse njegove manjše brate...skratka vseee too sem jaz užil s pomočjo skritega gesla :lol: ...Jaz sem tisti...pol pa ni bilo več potrebno naprej povedati vse sem dobil.
Res pohvalil bi uigranost mladetga tima organizatorjev,katere je dobro uvedel Jozko in se kdo verjetno...Dorica ima sigurno prste vmes pri sladici :wink: ..ma sej sam hvalim noo ...ampak kaj čmo ko je pa res tako BRAVOOO

Se vidimo naslednje leto

No ker ste se vi tako potrudili pa sledi še par sličic,za ketere se je trudila moja žena,ki ne prevzema odgovornosti če komu manjkajo stopala..ste pač bili prehitri :lol:

Jožko,Dorica in Darinka...fotografinja..naj vas povabijo na dogajanje nad prelepo Baško grapo.
Noo samo klik na slikco kar korajžno
Slika
Uporabniški avatar
 zz topka
#100593
Ja, hvala Pingo za krasne slikce, končno imam dokaz, da se mi ne sam sanja, da sem bla gor!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA