Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 marčni zajec
#109597
medtem ko tekači v sladkem vrhu premagujejo zadnje kroge sedim jaz na žalost že doma pred računalnikom. po 12-ih krogih v prijetni družbi "klopotca" koleno žal (spet) ni več bilo razpoloženo in sem moral nehat. preveč sem bil (in še vedno sem) tečen in slabe volje, da bi ostal tam do konca in sem šel raje domov, da ne gnjavim in težim vsem okoli. skratka za "vreme" vse pohvale. vrhunsko je to porihtal. naročil je zelo lep dan. ko smo na ogledu proge naleteli na malo ledu na cesti pri prvem prehodu za pešce, je tudi to uredil. čez eno uro je od njega ostala še samo luža. ne moreš verjet. skratka, čestitke. vsem!


p.s.
(jasna, nenad, klopotec :clap: )
Uporabniški avatar
 Uroš Sobočan
#109600
Vreme kapo dol le to lahko povem...Organizacija super, družba fenomenalna, vzdušje kot da bi bil med samimi domačimi!!
Se opravičujem edino ker sem predčasno zapusti prizorišče, zelo sem se veselil še kasnejšnjega druženja z vami na analizi vendar so bili krči enostavno prehudi :( ...prav zaradi njih sem po 42 krogu odstopil čeprav sem imel še 2 uri zaloge ker sem htel pretečt 60 vendar nisem hotel reskirat in z glavo skozi zid, pomembno je sodelovati ne pa zmagovati :wink:
Drugo leto se ziher spet vidimo... pa še starša sta bila presenečena nad družbo in vzdušjem saj so ju takoj sprejeli kot za svoja kot tudi mene...Zato hvala vsem res ste mi polepšali vikend...
Seveda čestitke vsem za vaše dosežke, Še posebej marčnemu zajcu ki se ni predal in je vseeno prišel!!!! :laola :cast:
Bravo in res hvala in obenem se opravičujem mojemu izostanku!!
Uporabniški avatar
 INOT
#109605
Tudi mene je žal zvilo. Do 42. kilometra je šlo super in sem že računal, da bom z lahkoto naredil vsaj 65 kilometrov. Pol me je pa začelo napenjati, dobil sem drisko, neznosni krči v trebuhu so pa naredili svoje. Tud po par krogih hoje se stanje ni nič izboljšalo in sem raje predčasno končal. Žal nisem mogel niti na analizo ker me je preveč zvijalo. No doma sem končno bruhal in mi je bilo potem takoj boljše.
Pohvala Vremenu za odlično organizacijo ter seveda vsem čestitke za pretečene kilometre. Tudi vzdušje je bilo enkratno. Bo treba drugo leto ponovit! :D
Uporabniški avatar
 Sebi
#109608
Vreme in Marjetka - vse pohvale! Super sta to zoorganizirala! :cast:

S Tatjano sva prišli komaj 15.40h (tako pozno samo zato, ker vem, če bi prišla prej, bi tekla več in s tem ne bi naredila nič dobrega svojemu komaj koliko toliko rehabilitiranem išiasu). Ampak so se mize še vedno šibile pod težo vseh dobrot. Vzdušnje je bilo kljub "pozni uri" fenomenalno, družba odlična, glasih navijačev v štartu - cilju tudi ogromno...

Aja moram pohvaliti še številke, na katerih je bilo napisano tudi ime. Tako nisem rabila ugibati kdo je kdo. Pa oznake na cestišču so bile tudi kulske :lol:

Hvala ZdravkuC, ki me je vzpodbujal vsakič, ko sem tekla mimo njega - drl se je na ves glas (na čase mi je bilo kar nerodno :oops: ). Isto tako hvala Tatjani, ki se je šla taksista in navijača (ona se je vsaj malo manj glasno drla). :D

Pa čestitke vsem, ki ste "podirali" svoje rekorde.
:laola

Na žalost sva morala z Inotom oditi prej in se zato nisva udeležila analize. Inota je precej zvilo (ga že razvajamo na vse pretege). Na žalost...
Se pa že veselim Sladkih6 naslednje leto.
Uporabniški avatar
 dexi27
#109610
Ekola pa sem z svojo spremljevalno ekipo prispel domov, poln lepih vtisov z prireditve. Organizacija na vrhuncu mogoč bo treba v prihodnje narest mal več za promocijo pa se bo mogoč najdlo tud kaj domačinov in si vtrgalo cajt pa pršlo mal navijat.
Kar se tiče mojga teka pa sem mel v planu naredit 60 krogov no na konc jih je blo nekaj več 65 tak da super, pa še celo sam si lahk čevlje obujem tak da super, on bomo vidli kaj bo zjutraj, no upam na najbolje, je pa bla to generalka pred maratonom v istri, ki bo okol božiča.
Pa lep pozdrav vsem sodelujočim upam, da boste oz. ste vsi varno prispeli domov.
Drugo leto pa spet. :laola
Uporabniški avatar
 Vreme
#109612
No pa sem SAM prišel do računalnika :D . Sicer mi je zmanjkal en krog do maratona, a sem kljub temu presrečen, da mi je uspelo!!!

Moram pohvaliti prav vse, ki ste sodelovali, pomagali na tak ali drugačen način in seveda pripomogli k enkratnemu vzdušju. Če vam povem po pravici, sem na začetku mislil: "kakšnih 10 nas že bo" iz tega pa vidite kaj se je izcimilo. Bili ste prava družba in vsaka prireditev si samo želi takšne družbe kot ste vi.

:laola :TF)

Za danes vam dam na razpolago nekaj slik, podrobna analiza pa v naslednjih dneh (mogoče celo jutri, če se bom uspel postaviti na noge :roll: )

Vsekakor pa se drugo leto vidimo na Sladkih6, taka je bila vaša želja naša volja pa bo tudi!!! :D

Slike lahko najdete tukaj, če si kdo želi kakšno mi naj piše na mail, bom poslal po pošti:

http://community.webshots.com/slideshow/561382797QxvKPh
 gozdni
#109626
odlična organizacija in družba-za 5. sem presegel svoja pričakovanja še pa še-si nisem mislil da lahko tečem 6 ur skupaj,še posebej ker nisem pretekel letos več kot prib. 150 km.še se vidimo, pa lp
 ton
#109634
Bravo, junakinje in junaki! Vso čast.
Uporabniški avatar
 poldy666
#109635
Živjo družba!

Sladki6, je bilo res sladkih! Organizacija na visokem nivoju, prijazne besede ni manjkalo.:clap: Proga odlična, z ne preveč ostrimi ovinki, vozniki ob progi, pa zelo uvidevni.
Letelo je odlično, pa kako nebi, če laufaš v najboljši družbi. Takšne teke pogrešam!
Po teku, nas je čakala topla garderoba s tuši, da se je človek počutil kot doma.:clap:
Za piko na i, smo dobili krasna darila in medaljo, ki mi lepša kabinet.

Drugo leto zagotovo pridem!

HVALA :cast: Vremenu in vsem, ki ste pripomogli pri izvedbi teka.


Lep dan in uživajte
 klopotec
#109636
Vse kar je zgoraj napisano je res. Kaj dodati. Prvič v Sladkem vrhu, lep majhen kraj. Škoda, da je fabrika čisto v mestu, ampak ravno njej se verjetno lahko zahvalijo za lepe športne objekte, ki jih tam imajo in so tudi nam bili na voljo. Telovadnica in blažena topla voda na koncu (meni tudi že enkrat vmes) nam je prišla zelo prav.
Nisem imel ravno cilja. Imel sem željo, da bi mogočespravil skupaj maraton in je bilo na koncu še nekaj več. Začela sva z Marčnim zajcem, ki pa je moral odnehati. Upam da danes ni rinil še na Pohorje. Potem sem tekel sam in mi je Marčni zelo manjkal. Potem problem z mečnimi mišicami, ki se je pozneje umiril nato pa razboileli podplati. Sem mislil da ne bo šlo naprej. Ker pa je bila glasna vzpodbuda navijačev dovolj močna sem se vrnil in zadnjih 10 km je šlo kot šus. Pil sem korenčkov sok, ki sem si ga naredil zjutraj, na koncu pa sem pojedel pet krožnikov juhe. Pa bi še kakšnega, ampak so me ob moji mizi že malo čudno gledali.
In tisti kup zadovoljnih ljudi na koncu te prepriča, da se splača. Bom pridno treniral, da jih bo drugo leto vsaj 50 sladkih. Ali pa 53 sladkih za 53 let. Ja, to bo cilj. Sladki vrh, vrnem se. Kot bi rekel Šwarci.
 klopotec
#109638
Uroš Sobočan napisal/-a:Vreme kapo dol le to lahko povem...Organizacija super, družba fenomenalna, vzdušje kot da bi bil med samimi domačimi!!
Se opravičujem edino ker sem predčasno zapusti prizorišče, zelo sem se veselil še kasnejšnjega druženja z vami na analizi vendar so bili krči enostavno prehudi :( ...prav zaradi njih sem po 42 krogu odstopil čeprav sem imel še 2 uri zaloge ker sem htel pretečt 60 vendar nisem hotel reskirat in z glavo skozi zid, pomembno je sodelovati ne pa zmagovati :wink:
Drugo leto se ziher spet vidimo... pa še starša sta bila presenečena nad družbo in vzdušjem saj so ju takoj sprejeli kot za svoja kot tudi mene...Zato hvala vsem res ste mi polepšali vikend...
Seveda čestitke vsem za vaše dosežke, Še posebej marčnemu zajcu ki se ni predal in je vseeno prišel!!!! :laola :cast:
Bravo in res hvala in obenem se opravičujem mojemu izostanku!!


Imam tvojo diplomo in jo v ponedeljek dam očetu.
Uporabniški avatar
 EčO
#109641
Vreme in vsa oranizacijska ekipa res enkratno :cast: Lahko rečem same presežnice. Ni bilo stvari, ki bi jo pogrešal. Res še enkrat hvala vsem!

Družba tudi čudovita! Edina škoda, da sva zelo hitro zapustila analizo! Ampak naraščaj naju je težko pričakoval. Unec pa tudi ni ravno za prvim ovinkom.

Moj tek pa! Zadovoljen zelo! Končno mi je letos uspelo sestaviti en tek da sem z njim res zadovoljen! Mi je šlo zelo fino. Uspelo mi je narediti 62 krogov, kar je nakoncu zneslo tretjo najdaljšo razdaljo in zdaj lažje razumem Tae-ta. Občutek je res zlo fajn, neglede na to, da so nekateri hitri fantje tale tek vzeli bolj za trening kot pa zares. Če drugega ne odtehta to, da sem zelo zadovoljen sam seboj. Danes ne čutim nobenih posledic, in tudi včeraj sem tekel z lahkoto in na koncu bi lahko v takem tempu odtekel še kakšen kilometer. Če pa zraven prideš še na stopničke..... Kaj češ lepšega!

Še enkrat res same pohvle vsem in druo leto obvezno spet!

P.S.: Vsem pohvalam oranizatorju in družbi se pridružuje tudi Olii, navkljub poškodi, zaradi katere je predčasno prekinila.

P.S.2: Klopotec upam, da nisi zameril mojemu medklicu pri tvoji razglasitvi!!
 klopotec
#109642
Nasprotno Ečo. Medklic je bil zelo na mestu. Saj misliš tistega "tudi na korenček gre". In dobesedno. Zjutraj sem spil pol litra korenčka, med tekom pa še en liter. Korenček ima namreč veliko ogljikovih hidratov in visok glikemični index.
Ti čestitam za uspeh.
Uporabniški avatar
 vencelj
#109645
Vsemu, kar so že napisali ostali, lahko samo pritrdim: odlična organizacija ( :clap: , :cast: vreme &co.), dobra družba :juhuhu: :TF) ...
Jaz sem se za svoje prve tekaške km v novembru odločil zapeljati na Sladki vrh, še enega od krajev, kjer prej še nisem bil. Prijeten kraj z lepo novo dvorano. Za cilj sem si zadal, da dva tedna po svojem prvem maratonu (LM) pretečem vsaj enako razdaljo in to mi je tudi 100% uspelo (42,4 km). Zelo zadovoljen.
Še enkrat čestitam vsem soudeležencem za pretečene kilometre :clap: , vremenu pa za odlično izpeljano prireditev.
lep pozdrav, vencelj
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA