prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 Neik
#368148
Pozdravljeni,
Ima morda kdo tukaj podobno izkušnjo?
Pred 14 dnevi sem kupil trail tekaške copate HOKA EVO MUFATE 2. Po dobrih 100 km sta se mi oba copata na vseh straneh odlepila. Pravijo, da lahko zamenjajo copate za nove, ampak sem v dvomih, da se ne bo slučajno ponovno isto zgodilo na novih (naj bi se ze večkrat zgodilo pri temu modelu).
Je kdo morda lastnik tega modela copatov? Bi bil hvaležen vsake informacije kako se vam obnašajo.

Lep pozdrav.
 KadilecSamo
#368149
Oj, jaz bi na tvojem mestu zamenjal in poizkusil še enkrat. Če se ti zgodi isto pač še enkrat neseš nazaj. Še dobro, da ne komplicirajo in so ti pripravljeni zamenjat brez vprašanj. Meni so Hoka predragi copati, preizkusil sem dva para Cliftonov 4 in sem strgal oba preden sem dosegel 300km. Iz sportshes sem dobil dva para za 110e, drugače jih ne bi nikoli vzel za polno ceno 100 plus. Kdor malo spremlja ponudbo na trgu vidi,da je Hoka v podobnem položaju kot Salomon par let nazaj, vsi jih kupujejo, zelo so priljubljeni, reklamirajo jih najbolj poznani trail tekači. Seveda je prišel Hoka bum tudi k nam. Poznam več zgodb, nekateri so zadovoljni, drugi malo manj.

Ravnaj po svojem občutku, če ti odgovarjajo jih vzami, ali pa sprobaj kak drug model (Torent, Atr Challenger).

Lp
 Finch
#368388
upoštevaj @kadilecsamo

Kar se pa tiče Hoke imam pa jaz le pozitivne izkušnje. Ko sem prešel nanje so se umirile težave z nogami v teku pa sem napredoval.
Trenutna kilometrina:
SG3 - 673 km, umaknjene, na trnju zatrgal prednji del
SG3 - 532 km
SG4 - 0 km
ATR 5 - 312 km

Meni so super in nameravam slediti znamki, ne izključujem pa, da komu niso ok

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA