Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

#358051
jutri ob 9.00 pa Mohor, po markirani poti,dobrih 9km. današnji ogled pri +14, podobno zna biti tudi jutri pove,da so razmere idealne(ni snega,ledu,blata pa tudi samo za vzorec)okrepčilo pred kmetijo,oprema pa podobna,kot jo ima Timotej B. že celo ligo :D :D
#358069
Čeprav je občasno malo rosilo so bile danes ugodno razmere za tek. Tudi precej toplo je bilo za ta letni čas, bolj podobno pozni jeseni. Kakorkoli že - imeli smo se super. Rezultatsko pa spet nič novega, najhitrejša sta bila Timotej in Jasmina :clap: .
Naslednjič pa Brdo.
Vabljeni!

Rezultati Mohor, 2. krog
#358076
Danes sem bil tudi jaz na Mohorju...sem računal, da bi šel malo pogledat tekmo, pa sem si potem vse skupaj zamislil malce drugače, šel od doma peš, bil na Mohorju eno uro pred tekači, obiskal še Miklavža in "zašpilil klobaso" na dobrih 25 km.

http://vencelj-sportnik.blogspot.si/201 ... -2018.html
#358153
Z 10. tekom KZTL, na ovalu Brda, smo obrnili 2/3 ligaškega tekmovanja v tej sezoni. Pri stopinji ali dveh nad ničlo in ob rahlem sneženju so bili podani dokaj dobri pogoji za tek. Tako je marsikdo iz skupine 74 udeležencev dosegel dober čas. Najhitrejša sta bila pri moških Primož Porenta, pri dekletih pa Tina Klinar, ki je tudi na ravnini vse hitrejša :clap: :clap: :clap: .

Rezultati 2. teka Brdo in skupni rezultati po 2. krogu

Fotogalerija


Naslednjič pa spet Kališče...,
Vabljeni!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA