Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

 TONEK
#357620
4. tekma je za nami. Prvič v lepem vremenu (hi hi, z mrazom in prepihom na štengah) Letošnje novitete nisem smel zamuditi, saj je bila prvič uvedena kategorija ¨Step Up Triglav run¨. To je 31 vzponov na najvišjo zgradbo v državi, kar znese višino Triglava (2864m). Žal se je te tekme udeležilo le 15 tekmovalcev z mednarodno udeležbo. Bil sem edina (siva) ovca, saj je bila konkurenca v povprečju mlajša kar 24 let :cry: Zmagal je Majk z neto časom 1.24h, jaz pa sem bil z 2.10h nadvse zadovoljen. Organizacija tekme bi bila lahko malo boljša, saj si si v dobi tehnike npr. moral sam beležiti vzpone, podelitev z zamudo, pa kakšne makarone bi nam tudi lahko skuhali. V kategorije pa se že nekaj časa ne spuščam (ni čudno, da sem imel ob sebi same mladce)
Pa še link z rezultati http://www.alive.si/novice/prenos-dogod ... ultati2017
Uporabniški avatar
 zz topka
#357621
Tonek, moj poklon. :clap: :clap: :clap: 31 botov??? Svaka čast!
Sem te gledala po livestream, si prišel vedno z nasmehom( ko te je pač pokazalo) na vrh, pa tudi to sem opazla, da si majce redno menjaval
Slika :D
Moram pa hkrati tud napisat, da je bil prenos v živo: ŽIV OBUP :evil: :evil: :evil:
Da sem od izgube živcev zaradi stalnih reklam in ponavljanja in blokiranja in neprenosa in blablabla kar prekinila z gledanjem. Da ne znorim.
Čestike vsem nastopajočim. :laola
 TONEK
#357622
Hvala, Valentina! Ja, ta prireditev je kao neki šov, tekma je bolj postranskega pomena. Na odru veliko razbijanja in čvekanja (ki mi je bilo na srečo prihranjeno), sem se zapičil v štenge, enkrat levo, drugič levo, da se mi ni v glavi zvrtelo. :D Menjava majic pa je pri meni na daljših tekmah stalnica, če je le mogoče.
 TONEK
#357637
Najbrž ne bo nič, Topka! Posebno ne z moje tekme, ki je imela kar 27% mednarodne udeležbe. :cry:
 TONEK
#357688
Tadej s Timinga mi je danes prijazno posredoval čase vseh vzponov - in kaj ugotovim? Najhitrejši je bil enaintrideseti :shock:
 TONEK
#357692
Če ne bi bil ¨siten¨, za posamezne čase ne bi nikoli izvedel. Topka, lesk kovine pa zamenjaj, bil sem drugi (od odspodaj) :D
 TONEK
#366649
Letos zagotovo na tekmo (če jo bodo le organizirali ali nas ne bo prej hudič uzel) :mrgreen: Danes že trikrat po stopnicah v šesti štuk (po časopis, do kontejnerja, v trgovino)
----Majhno dvigalce v veliki hiši je lahko največji vir okužbe----
OZ
 vinkop
#366650
TONEK napisal/-a:Letos zagotovo na tekmo (če jo bodo le organizirali ali nas ne bo prej hudič uzel) :mrgreen: Danes že trikrat po stopnicah v šesti štuk (po časopis, do kontejnerja, v trgovino)
----Majhno dvigalce v veliki hiši je lahko največji vir okužbe----
OZ

Tonek, ti si se ziv? a te zena tut na medmrezje vec ne spusti? :rol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA