Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 majcka
#356092
ero napisal/-a:
Mislim / predvidevam, da greš na maraton. Se motim?


Motiš se.....zopet grem na polovičko. Torej zdaj mislim / predvidevam, da tistega klanca ni na moji poti in prav tako ne senčnega kasmna, ki si ga omenil. :--(
#356100
Živjo !
Danes sem uspešno pretekel Trail Pohorje maraton 44 km. Vse super, organizacija itd., kar pa me je močno zmotilo pa je "fake cola" namesto coca -cole. Mogoče je komu vseeno kaj pije, meni pa , ki tečem skoraj samo na coca-colo sigurno ni in mi je coca cola ena izmed ključnih zadev na tekmah.
Ne razumem, da pri startnini 50€ ni možno odšteti 1€ za 1,5 l coca-colo oziroma v akciji še ceneje.
Pred dvemi leti ko sem bil na ogledu trase, so organizatorji zatrjevali, da bo pri njih samo coca-cola, ker da imajo potnika iz Ruš in je to urejeno.
Pa še v razpisu so oglaševali Coca Colo (glej spodaj).
Mogoče pa v želji po čim večjem zaslužku klestijo stroške na celi črti (tudi majice so letos ostale brez rokavov :) ).
Organizatorju želim še veliko uspešnih organizacij tekem na prečudovitem Pohorju.

Lp Marko Kos (st.št. 737)


Okrepčevalnice:
Na celotni trasi bo 8 okrepčevalnih postaj in končna okrepčevalnica v cilju, od tega
bo 5 »vodnik«, na katerih bo možno dobiti zgolj vodo in izotonični napitek ter 5
»polnih«, na katerih bo poleg vode in izotoničnega napitka na razpolago tudi sadje
(banane, pomaranče), rozine, napolitanke, slano pecivo, sol, sladkor, čokolada ter
Coca Cola.
 mrZ
#356106
Lepo Pohorje ne more bit brez lepih tras. Lepa prireditev kot zmeraj do sedaj. Pohvale.
Pa vseeno par stvari, ki so mene zmotile.
Fotografi v cilju ? nobenega
Medtem, ko so tekmovalci prihajali v cilj, se je dogajalo nekaj drugega ali celo nič. Vseeno pa jih ni nihče napovedoval, sploh tistih , ki so v večini, se pravi počasnejših. Ampak brez njih ni prireditve. Tisti prvih pet ima tako ali tako zmeraj vso pozornost.
Kaj pomeni "obvezna oprema" ?
Na vseh resnih tekmah, bi bila zmagovalka (na polovički) diskvalificirana. Čeprav ne dvomim , da ne bi tudi z nahrbtnikom zmagala.

Vseeno je bilo lepo in zato tudi na naslednji tekmi ne bom manjkal. :clap:
 daca10
#356110
Na Pohorju sem tekla drugič, obakrat je bilo peklensko vroče :) . Letos sem zaradi poškodbe kolega tekla na krajši, 22kilometrski trasi z dobrimi 1000višinskimi metri. Lepa proga, dobro označena, prehiter začetek po ravninskem delu :roll: , ki pa me presenetljivo ni 'uničil' :D , da sem lahko v strmino zagrizla že fajn ogreta :lol: . Do prve okrepčevalnice sem spila že cel bidon tekočine :shock: , na srečo je bilo precej teka po gozdu in senci. Druga polovica proge se spušča, noge trpijo, vendar na srečo nobenih krčev. V cilj sem pritekla hitreje kot sem si želela, 10 min manj kot 3 ure :juhuhu: . Zadovoljna, žejna, Urša je že naročala pivo :drink , ki pa je bilo žal toplo in moj želodec se je kar malo uprl :mrgreen: . Po mrzli mineralni vodi je blo precej bolje 8) .
Čestitke vsem, ki so se borili z vročino, sploh na daljši 44-ki :clap: :clap: :clap: .
Na teh tekmah najbolj uživam v druženju s starimi in spoznavanju novih tekaških prijateljev :laola . Marjan in Mojca sta suvereno zmagala na daljši, Aljoša in Mateja pa na krajši, kjer moram pohvaliti Aljoša za lepo, športno potezo, ko je pred ciljem počakal Miha, s katerim sta 'borbala' skupaj, ki je pa žal padel na zadnjem spustu, tako da sta skupaj pritekla v cilj :clap: :cast: :clap:

Rezultati: http://www.protime.si/rezultatitekem/34 ... horje-2017

Se pa strinjam s predhodnikom zaradi obvezne opreme in sprejemanjem tekmovalcev v cilj :roll: .

Lep pozdrav!
#356120
Ja, res je to glede prihoda v cilj. Sicer, kot rečeno, to je bil moj prvi trail, tako da ne vem, kakšne so navade tu, ampak na vseh ravnih polmaratonih/maratonih, kjer sem bil, je napovedovalec do konca govoril imena tekmovalcev in tako tudi počasnim čestital za dosežek oz. je to počel vsaj do takrat, ko sem jaz prišel mimo. Pa še medaljo sem na teh drugih tekih dobil.

Tukaj pa nič od tega.
 daca10
#356121
[quote="TONEK"]Kategorij, pa kot bi jih naklel. :--[/quote

Žal so kategorije res 'raztegnjene' :evil: :roll: . Potem so jih pa še združili, ker je bilo manj kot 5 tekačev oz.tekačic :| ...saj vem, pravila :mrgreen: ...samo vseeno...kolegica let. 1961 je gladko zmagala v svoji kat. nad 55 let, pa so jo 'požokali' k precej mlajšim, ni fer :argue: .
Uporabniški avatar
 majcka
#356123
Zd. napisal/-a:Na progi so kar precej fotkali; vsaj za ene tri se mi je zdelo, da bi lahko bili organizatorjevi fotografi. A mogoče kdo ve, kje so objavljene te fotke, če kje? Na njihovi uradni spletni strani jih (še) ni, na FB strani jih je zgolj nekaj.

Našla sem samo tole:
https://www.facebook.com/pg/Alja%C5%BE- ... 5695674438
organizatorjevih fotografov pa je bilo videti več :)

LP


Ne trdim, da imam prav, ampak razmišljam takole.....v nedeljo so imeli še bajk maraton, pa verjetno še ni bilo časa vseh fotk gor naložit. Ponekod samo po enojni tekmi traja do sredine tedna, da so fotografije gor, tako da sklepam, da še bodo.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
#356131
Lep trail
Pohorje je zakon in bo :-) za vedno
Vsi prejšnji komentarji se mi zdijo na mestu. Najprej sem tudi jaz čudno pogledal, ko vidim plastenke z neko črno limonado :-)
Cocacole ne more menjat nobeno sredstvo za odstranjevanje rje. Tudi jaz na njo najbolje funkcioniram, mi po poti rjo topi :-)
Majčka brez rokavov je OK, saj običajno dobiš takšne s kratkimi rokavi, je pa res za traile z nahrbnikom skoraj neuporabna in je najboljša celo takšna, ki ima malo ovratnika.
Medalje? No ja, lahko bi bile, glede na startnino, a jaz je ne pogrešam, ker jih nimam placa kam zlagat.
Kategorije? Običajno je v razpisih, da če bo manj kot 3 udeleženci, se kategorije združujejo in resnici na ljubo, ne pomnim, da so jih kje ukinili, pa če je bil samo eden ali dva v kategoriji. Ampak, ker so pravila, se tukaj ni kaj za spotikat.
Sam prireditveni prostor, parkirišča ... nimam pripomb. Odlično. Osebje prijazno ... odlično. Trasa označena kot se šika (Y)
aja, če je obvezna oprema, je korektno, da se preverja, kot je to na pravih tekmah, lahko bi pa to opremo skrčli na minimum (GSM aparat in 1/2 litra bidon) ... drugo pa priporočljivo ...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA