Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 KZTL
#359096
Ne pozabite, to soboto, 24. marca je za udeležence traila, kot tiste, ki se z njim spogledujejo, ogled (trening) trase. Tempo bomo prilagodili skupini. Dobimo se ob 9. uri pod daljnovodi, kjer je sicer tudi štart traila.
Trasa je sicer lepo "prehodna", le v prvem kilometru zna biti malce blatno :mrgreen: . Za zamudnike bo ogled tudi 7. aprila, teden dni pred štartom.

Vabljeni!
:laola
2018-03-22_2043.jpg
2018-03-22_2043.jpg (72.47 KiB) Pogledano 3781 krat
Uporabniški avatar
 KZTL
#359257
Še dober teden je časa za prijavo na 3. Jošt trail tek. Pogled na trenutne prijave obeta izboljšanje trenutnih rekordov - tako pri moških, kot pri ženskah.
Naslednjo soboto, 7.aprila bo organiziran še zadnji ogled proge. Start ravno tako ob 9. uri izpred parkirišča pod daljnovodi.
Vabljeni!

2018-04-03_2036.png
2018-04-03_2036.png (312.58 KiB) Pogledano 3380 krat
Uporabniški avatar
 Loni
#359323
Istra je mimo, pred nami je Jošt trail, ravno prav višincev in km za noge pretegniti.
Uporabniški avatar
 KZTL
#359377
Za jutri smo naročili vreme, kot se spodobi. Kljub temu pa bodo vidne posledice minulega dežja. Uvodni kilometer bo bolj ali manj popestren z blatnimi odseki :mrgreen: , bo pa nadaljevanje toliko lepše :P .
Ker je letos prijavljenih kar nekaj več udeležencev, bo parkirno mesto ob samem štartu premajhno za vse. Možnost parkiranja za ostale bo višje ob cesti.
Prevoz nujne opreme na cilj je zagotovljen, rok za oddajo pa 9:45.

Se vidimo... :laola
 TONEK
#359393
Kar lep del včerajšnjega dneva sem preživel med dolgouščki. Priznam, da jih toliko na kupu še nisem videl. Da so še vedno v dobri formi, sem ugotovil takoj po štartu, ki so se po gozdu hitro razbežali in me pustili samega v blatni strmini. Višje je bilo blata manj, tako da sem preostali del proge v sončnem in ne preveč vročem vremenu prav užival. Proga je speljana zelo domiselno, saj če nisi prav počasen, se z najhitrejšimi tekmovalci, ki se že vračajo s Špičastega vrha sploh ne srečuješ in lahko melješ svoj tempo. Trasa je bila dobro označena, dve okrepčevalnici tudi zadoščata, na nekaj mestih bi se človek kar ustavil, saj so bili zasneženi vršaci v daljavi fantastična kulisa. Dve porciji golaža :D sta bili kar malce ovira pri povratku do avta in dovolj filinga, da sem čez kakšno uro odtekel (8,5km) še do tašče in ji voščil za rojstni dan. Kot je že stalnica na zadnjih tekmah, sta dominirala Jasmina in Timotej. Posebno v fantiču vidim en ogromen gorsko-tekaški potencial in prav škoda je, da letošnja Grinta ne bo štela za svetovni pokal in bi videli, kako visoko kotira v mednarodnem merilu. Tudi sam sem z rezultatom zadovoljen, saj za lanskim dosežkom zaostajam le 32 sekund.
Danes teden zajčki zopet vabijo. Tokrat pod Kriško goro.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA