Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

#359474
Topka, medota ni bilo, kljub prijetnim dišavam v ciljnem prostoru. Mize pod šotorskim nadstreškom so se kar krivile od raznih dobrot in namazov vseh vrst. Jaz sem seveda moral vse sprovat :D
Kot vedno, je bila proga dobro označena z vmesno okrepčevalnico. Na tej tekmi me vedno malce stisne na delu trase, ki v zadnjem delu poteka tik ob ciljnem prostoru in se zavem, da me čaka še dolg finiš. Spiker je ravno tisti moment najavil prihod v cilj Tinco, ki je zmagala v ženski konkurenci. Kljub množici tekov, je bila udeležba kar solidna, smatram pa, da bi bila še boljša, če bi bil cilj pri koči na Kriški gori.
S podelitvijo niso zavlačevali (razen za tiste, ki so prezgodaj prišli v cilj), ob koncu je bilo izžrebanih tudi nekaj praktičnih nagrad.
Najbolj smešna, kar komična zadeva pa se mi je zdela, ko je podeljevalec vabil na zmagovalni oder ljudi, ki so prevzeli medaljo namesto upravičencev (ki so šli že domov ali na Kriško goro) :mrgreen:
Me pa moti šlamparija v podatku o razdalji proge, ki je bila letos skrajšana in se organizatorju to ni zdelo vredno objaviti. Glede na to, da sem imel lani čas 46.40, je bila proga krajša za kakšnih 1100m.
http://www.timingpoljane.si/wp-content/ ... o_goro.htm

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA