Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

#359444
Spoštovane, spoštovani,

nedelja - 13. 5. 2018 – rezervirajte si čas – Molniški tek v osrčju pomladi !


Slika
Molniški tek se resnično bliža. Letos bo v nedeljo 13. 5. 2018. In prinaša spremembo ali dve. Osrednje prizorišče smo premaknili v dolino, v samo središče kraja, pred Zadružni dom Zadvor, kjer bo letos štart in cilj. Kot je že v navadi, vas tudi letos vabimo na otroške teke ter teke na 5, 10 in 15 km. V primerjavi s prejšnjimi leti bo proga precej bolj ravninska, s čimer želimo tek približati tudi tistim, ki se jim zdi sopihanje v klanec naporna zadeva. Letos ne ! Letos bo Molniški tek označilo tekanje po travnikih, gozdnih poteh in makadamski poti. Vse to v dolini pod Urhom ! Razpis najdete TU: http://www.sportnodrustvozadvor.si/26-novice/349-37-molniski-tek-memorial-milana-briclja.html.

Dodatno pojasnilo glede lokacije: gre za tek v Ljubljani, v ČS Sostro. Tek poteka zgolj 8 km stran od Tromostovja. Dejstvo postane vabljivejše ob spoznanju, da Molniški tek poteka v zelenem okolju. In mularija teče "đabe" - zastonj. Pravijo, da taka malenkost godi. Teče se skozi gozd, po obronkih gozda, čez travnike, delno po makadamu in nekaj celo po asfaltu. Ravno toliko, da noge začutijo trdoto v zaključnem šprintu.

Za vsa vprašanja, ideje, pobude smo dosegljivi na tem elektronskem naslovu, informacijipa boste našli tudi na naši spletni strani: http://www.sportnodrustvozadvor.si/ in FB naslovu: https://www.facebook.com/SportnoDrustvoZadvor/ !

Vabljeni !

p.s. PRIPRAVE NA MOLNIŠKI TEK ŽE POTEKAJO – VABLJENI VSAK TOREK IN ČETRTEK OB 17:00 PRED ZADRUŽNI DOM ZADVOR NA BREZPLAČNO VODENO TEKAŠKO VADBO !

Slika
#359450
Tudi moj. Med ljubšimi. Pa še žgati se ga da na polno. :wink: Da ne govorim o tem, da poteka zadevica v eni taki lepi, zeleni dolinici pod Urhom. Taka fina zelena oaza skoraj sredi mesta. Mislim, 8 km od Tromostovja. Fužine, Štepanjc itd. so precej bližje. Dogaja mi že, če pogledam tale video: https://www.youtube.com/watch?v=k2lkBQxtMfQ
#359463
Ja...letos zna biti, da bodo tekači še malo bolj v formi....en teden po trojkah, en teden pred Radenci..ravno pravšnji termin, da odtečeš eno regeneracijsko /pripraljalno dirko v obdobju, ko si poln kondicije....letos, ker ne bo klanca, bi morali biti rezultati še boljši...če uleti še Blaž, bi pa to pomenilo resen prepih v dolini pod Urhom...
:laola
#359490
Pripelji frende !!! Lahko tečejo tudi v trojki ! Sicer je zamišljeno na 10 km, kar bi moralo biti za nabrite frende dovolj. Vedno pa lahko potegnejo tudi na 20 km - to so 4 krogi v čudoviti tekaški dolini. Sicer pa je spletna prijava tik pred splavitvijo - bo še pred prazniki. Valjda predprijava pomeni nekaj prištedenih cekinov, ki ostanejo morda za pizzo ali sok. Ker tam, z nami, bo tudi Pizzeria Kovač ! Tudi oni obvladajo !
#359600
Ja, tudi za nordijske paličarje je primerna trasa 8) . V resnici je en od predhodnikov današnjega Molniškega teka tudi tek ob palicah, ki ga je organiziral ŠD Zadvor že v osemdesetih. Če izbrskam časopisni izrezek iz tistih časov, ga kakopak objavim. A. vseeno pridite brusiti podpate tudi na letošnji Molniški tek. :wink: Vabljeni.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA