Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

#359884
Vabljeni na tradicionalni tek - CONDITUS TALEŽLAUF 2018, ki se bo zgodil 12.08.2018, s štartom ob 10. uri pri savskem mostu v Ribnem pri Bledu. Cilj teka je pri Lovski koči na Taležu ( 726 m n. v. ). Start teka je pri hotelu Ribno (480m n.v.). Dolžina proge je 9,7 km in poteka večinoma po gozdnih cestah in poteh. :D :D
Priponke
Nazadnje spremenil sd_ribno, dne 11 Jul 2018, 21:52, skupaj popravljeno 1 krat.
#360300
Do sedmega CONDITUS Taležlaufa – Cilja z razgledom nas loči še dober mesec. Za letošnji tek smo pripravili nekaj novosti, trasa proge je malo daljša zaradi selitve starta ki bo pri hotelu Ribno, lepše je urejen tudi ciljni prostor pri lovski koči na Taležu, tek pa je dobil tudi humanitarno noto. Popravek razpisa.
Priponke
(65.18 KiB) Prenešeno 110 krat
#360522
Mislim, da sem v tem trenutku prvič letos "vrgel oko" tudi na temo vabila na prireditve...letos namreč nisem bil še na nobeni tekmi, niti me niso zanimale.
Vendarle sem malce začel pogledovati tudi v to smer, ker :arrow: "leto brez ene same tekme bi bilo pa res skoraj katastrofa" (v zadnjih več kot 20 letih jih nisem nikoli zbral manj kot 7, včasih pa tudi po več kot 30 ); :arrow: zadnjjih par mesecev se v meni ponovno "zbira" nekaj tekmovalnosti podobnega in pa :arrow: : Taležlauf je res en super lauf in ga vsem toplo priporočam :!:
:laola

LP, vencelj
#360531
Včeraj je naša skupina za 'trening' pretekla celotno traso, ki je v začetnem delu toliko spremenjena, da se od hotela Ribno teče navzdol, ravno prav, da se ogrejemo :lol: :wink: . Že tradicionalno sta nas Majda in Franci Valant po teku postregla s fantastičnimi Majdinimi rogljički in :drink .
Trasa je razgibana, ne preveč zahtevna, primerna za vsakogar, prireditev pa kot vedno zelo prijetna, domača, zato le pridite, ne bo vam žal.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA