Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

 TONEK
#365488
In res ga je bilo. Ko človek eno stvar obvlada, mu ni več težko in me je v nedeljo gnalo preizkusit tudi drsnost krvavškega blata. :mrgreen:
Skupaj s štafetami in dolgoprogaši smo se točno ob osmih pognali v beg :D , zato je bil v prvih kilometrih na progi kar dren. Na rašiški okrepčevalnici (hvala za prijaznost in že napolnjene lončke)sem že lahko napredoval v samostojnem tempu, posebno pri spustu tik za stolpom je pomembno, da si sam in nikogar ne oviraš (ali obratno). Temno, blatno, drsno, računalnik vklopljen na 110% zmogljivost in trasico sem obdelal brez padca. Najbolj pa sem užival v vzponih, posebno na Grmado, saj mi je tisti del dobro poznan.
Čestitam Romanu in ekipi, da zna na preprost način privabit toliko tekačev. Tudi s pogostitvijo v cilju se lahko primerja le malo organizatorjev. Toplih napitkov in zelo okusnih slaščic na pretek, pasulj pa edinstven , porcija, da sem jo komaj zmazal. Ravnokar pa sem se posladkal z okusnim 'finišerjem'.
S prisotnostjo na tekmi, sem množici zopet malce dvignil povprečno starost, :D v tolažbo sem imel samo prijatelja Staneta, ostali pa so bili več ali manj 'milenijci', katerih je kar dobra stotnija pritekla za mano v cilj.
Naslednji vikend pa Miklavž.
Uporabniški avatar
 zz topka
#365490
TONEK napisal/-a:S prisotnostjo na tekmi sem množici zopet malce dvignil povprečno starost, :D v tolažbo sem imel samo prijatelja Staneta, ostali pa so bili več ali manj 'milenijci', katerih je kar dobra stotnija pritekla za mano v cilj.

Si dvignil povprečno starost tem milenijcem, ma, si pa tudi povprečen cajt znižal, tem milenijcem... :lol: :D :clap:
Slika

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA