Stran 1 od 1

Besnica 360° Covid-20 trail – Strava race

OdgovorObjavljeno:16 Maj 2020, 20:25
Napisal/-a KZTL
Ker v tem času ni organiziranih množičnih trail tekov, oziroma niso dovoljeni, vas vabimo, da se udeležite trail izziva na malce drugačen način.
Več o tem si preberite na tej POVEZAVI

Vabljeni!

Re: Besnica 360° Covid-20 trail – Strava race

OdgovorObjavljeno:17 Maj 2020, 06:52
Napisal/-a janezu
lep krog 19km dolg,do Mohorja po markirani poti,preku Rovnika pa po oznakah oz.gps sledi.treba bo še uro kupit,lahko pa janez AGP imel kašno testno za posojat :D (ogledna zmeren tempo 3 ure) v enem mesecu se še vidmo na trasi :D

Re: Besnica 360° Covid-20 trail – Strava race

OdgovorObjavljeno:17 Maj 2020, 07:15
Napisal/-a vinkop
lepo izbrana trasa, vsega po malem in tudi predolga ni...ceprav imam zeljo tudi sam preteci to progo se ne bom odlocil, ker me zivcira raziskovanje meni nepoznanih terenov... :-((

Re: Besnica 360° Covid-20 trail – Strava race

OdgovorObjavljeno:17 Maj 2020, 21:47
Napisal/-a AnkaB
A bi mogoče lahko kdo svetoval, kako se začetnik loti priprave na tek s sledenjem GPS sledi? Kaj potrebuje od opreme in kaj od znanja? Hvala!

Re: Besnica 360° Covid-20 trail – Strava race

OdgovorObjavljeno:18 Maj 2020, 06:53
Napisal/-a zz topka
Na mobi si naložiš aplikacijo Strava. Prijaviš vanjo se lahko kar preko fb ali google računa, ali pač s svojim up.imenom in geslom, kot želiš. ( jast sem kar preko gugl računa)
Na isti način se prijaviš tudi na kompu. Potem si na kompu zgoraj desno v kotu na znaku + naložiš gpx, ga poimenuješ po svoje.( lahko na novo sama ustvarjaš, lahko ga uvoziš, lahko uporabiš gpx od prijatelja na Stravi....)
In potem greš na tulifonu na Stravo.
Spodaj imaš več možnosti. ( no, saj malo lahko tudi sama raziščeš...) Če greš svojo pot, pač greš na Record ( snemaj), pazi da imaš vklopljen gps. In start. Ko končaš, samo sladiš navodilom.
Če greš pa uporabljat že naložen gpx, greš kliknit Record,...nad tipko Start je izbor treninga ( tek, hoja, bičikleta...), levo pa imaš eno tako zavito kačico :shock:. Klikni nanjo in odprejo se ti vse že tvoje shranjene poti.
Si izbereš željeno, ...Use route in Start. Da spremljaš gpx, je poleg ena taka solzica s piko noter :D , in tam ti kaže sled . Na Stravi ni potrebno stalno klikat na Stop, če se kaj ustavljaš, ker sama izmeri, koliko cajta si dejansko migala, kolk pa počivala.
Ko končaš s progo, slediš navodilom, shraniš, in že ve cejli svejt, kje si bla... :D
Če znam jast, pole ni težko... :lol: Imaš pa cel kup takih app, ampak ker se gre tu za Strava race, je najbolj ajnfh, da imaš kar Stravo? :D
In četudi se kaj zmotiš, lahko naknadno popraviš... npr. naslov, tip treninga,...lahko daš privat zadevo, da nihče ne ve, zbrišeš.... polhno vsega ... :D

Re: Besnica 360° Covid-20 trail – Strava race

OdgovorObjavljeno:18 Maj 2020, 08:12
Napisal/-a AnkaB
Najlepša hvala, draga moja!!! Je tko dobro razloženo, da bo menda celo zame zadost. V tako tehniko me morajo prisiliti razmere, dokler ni nujno, jo prepuščam drugim. Tale "divja" provokacija, ki je zame na ugodni lokaciji, je blizu tej prisili. Hvala!!

Re: Besnica 360° Covid-20 trail – Strava race

OdgovorObjavljeno:18 Maj 2020, 14:14
Napisal/-a zz topka
Blema nema, Anka. :D Če pa še kej ne gre...,tu smo zato, da smo povezani :D

Re: Besnica 360° Covid-20 trail – Strava race

OdgovorObjavljeno:24 Maj 2020, 05:58
Napisal/-a janezu
trail je sedaj zelo dobro označen (bele in rdeče puščice)pa tudi pot je vsak dan bolj shojena,res lepa 19km dolga poteka preko Jošta,Špičastega vrha,Mohorja,Rovnika nazaj v Vogu :drink :drink :D

Re: Besnica 360° Covid-20 trail – Strava race

OdgovorObjavljeno:27 Maj 2020, 12:11
Napisal/-a Taubi
A je kakšen "kandidat", ki bi se mi pridružil ta vikend?

Nisem najbolj vešč navigacije in da ne bom kam zalutal :laola

Glede ure in termina mi je vseeno, pa tudi tempo bi bil bolj na easy