Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

 TONEK
#367741
Pa je za nami še ena tekma. Temperatura ugodna, podlaga suha, označena trasa kot na Grinti, sendvič dober, lušnih deklet pa polno na štartu in na cilju. :D
Tekma se na srečo ni dogajala v Idriji, zato ni bilo ovir v podelitvi v starostnih kategorijah. Tudi tokrat je bil pred mano le Bojč, z rezultatom sem nadvse zadovoljen. Organizator je imel nekaj težav pred štartom z internetno povezavo in so me kot prvega spustili 's ketne' s četrt urnim zamikom, ko sem pokuril že ves adrenalin :mrgreen:
Rezultati pa so objavili, še preden sem prišel domov.
Danes teden pa Ribn'ca.
https://www.arrowliveresults.com/6Krono ... 18U20clani
 TONEK
#367747
Hvala, Topka.
Za mano so prišli vsi, na srečo je imel Jošt visoko številko, da me ni mogel prehitet :D , saj je bil minutni interval štartov, proga pa kratka.
 Patricia D. Bell
#367787
The Bermuda Institute of Ocean Sciences is located in a subtropical setting situated on the islands of Bermuda, a former British protectorate. Mild air and water temperatures make BIOS a year-round destination for exciting world-class field research opportunities including marine van rental montreal biology, coral reef ecology, geology and oceanography. Summer months are most popular and feature the warmest waters of the year.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA