marjan Napisal/-a: Enostavno moramo enkrat TF-ovci mahniti po celi poti Tržič-Jezersko. Razgledi so res veličastni![]()
Evo, lepa priložnost za Vreme, Tatjano ... da se TF organizira in naredi "SAM po poti spominov, kjer nisi sam". Tudi sam pridem zraven
marjan Napisal/-a: Enostavno moramo enkrat TF-ovci mahniti po celi poti Tržič-Jezersko. Razgledi so res veličastni![]()
ZdravkoC Napisal/-a:marjan Napisal/-a: Enostavno moramo enkrat TF-ovci mahniti po celi poti Tržič-Jezersko. Razgledi so res veličastni![]()
Evo, lepa priložnost za Vreme, Tatjano ... da se TF organizira in naredi "SAM po poti spominov, kjer nisi sam". Tudi sam pridem zravenda obudim spomin na res prekrasen alpski maraton.
5rca Napisal/-a:nekaj šiškarc je pot prehodilo lani majaletos gremo pa spet
![]()
Z* Napisal/-a:5rca Napisal/-a:nekaj šiškarc je pot prehodilo lani majaletos gremo pa spet
![]()
To pa res ne gre, da se 3 blond bejbe in bruneta same potikajo tam gori pod Košuto ... Že zaradi barvne pestrosti bi se jim letos tudi jaz pridružila!
Z* Napisal/-a: Že zaradi barvne pestrosti bi se jim letos tudi jaz pridružila!
5rca Napisal/-a:Z* Napisal/-a:5rca Napisal/-a:nekaj šiškarc je pot prehodilo lani majaletos gremo pa spet
![]()
To pa res ne gre, da se 3 blond bejbe in bruneta same potikajo tam gori pod Košuto ... Že zaradi barvne pestrosti bi se jim letos tudi jaz pridružila!
ko se dogovorimo za datum, bomo objavile tukaj
ZdravkoC Napisal/-a:Z* Napisal/-a: Že zaradi barvne pestrosti bi se jim letos tudi jaz pridružila!
Tudi jaz bi se pridružil-a s pestro barvo družinske srebrnine
zvone Napisal/-a: Škoda, da ga ni več.
ZdravkoC Napisal/-a:zvone Napisal/-a: Škoda, da ga ni več.
Večina nas upa, da bo naslednje leto SAM spet zaživel. Upajmo, da bo Iztok uspel zbrati tudi ustrezno sponzorsko podporo in posluh ljudi, ki imajo moč odločanja.
Več, ko nas bo tako razmišljalo, več energije bomo poslali ...
Vrni se na SAM - Slovenski Alpski Maraton - Slovenian Alpine Marathon
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov registriranih in 1 gost