Uporabniški avatar
 ero
#175282
Drage forumovke in forumovci!

Tekaški forum, kot je pred vami, bo kmalu star 6 let. V tem času vas je veliko obiskovalo spletišče, veliko ste prispevali k vsebini na njem, ob forumu smo se družili in zabavali. Preživljali smo vesele in tudi žalostne dni, skupaj doživljali osebne uspehe in tudi trenutke, ko ni šlo vse po načrtih.

V prvi polovici aprila pa se forumu obeta prenova - vsebinska, tehnična in kozmetična. Verjamem, da se strinjate, da bo dobrodošla.

Tehnična prenova

Zdaj forum 'poganja' odprtokodna programska oprema phpbb2. S prenovo prehajamo na phpbb3, kar prinaša povečano varnost pred smetenjem in vdori, hkrati pa tudi precej novih možnosti podajanja tem.
Zamenjali bomo tudi fotogalerijo. S Coppermine galerijo v zadnjem času nismo imeli sreče, zato jo bomo zamenjali z Menalto Gallery.

Uporabniška imena in gesla seveda ostajajo nespremenjena. Le pri nekaj primerih vas bomo prosili za spremembo vaših imen. Novi forum namreč, za razliko od starega, ne loči med velikimi in malimi črkami.

Na primer: Ero in ero sta v sedanjem sistemu različna uporabnika, v novem pa bi bilo to podvojevanje imen, kar ni možno. Primere podvojevanja bomo rešili preko elektronske pošte. Hvala za razumevanje pri tistih uporabnikih, kjer bo potrebno preimenovanje. Takih vas je le 22, tako da ni panike :)

Vsebinska prenova

Naslovnica bo nova! Sedanja naslovna stran je predolga in premalo pregledna. Forum bo postal eden izmed delov spletišča, ki mu bomo dodali vsebinsko bolj usmerjena področja. Članke, po domače povedano.

Na naslovnici bo imel osrednje mesto pravi koledar prireditev, ki ne bo več ročna simulacija, kot je zdaj.

Druge novosti na naslovnici pa pričakajmo skupaj.

Že zdaj vabim vse, ki imate na zalogi zanimive članke, ali bi radi napisali članek, da se oglasite na urednik@tekaskiforum.net - pisci, dobrodošli :)


Kozmetična prenova

Logotip foruma ostaja prepoznavna rdeča pika! Tu ni spremembe. Vse drugo pa bo doživelo dobrodošel facelift. Cilj je preglednost, čistost in jasnost spletišča. Vi boste presodili, koliko nam bo to uspelo.

Za prvo najavo sprememb bodi dovolj. Prepričan sem, da bodo spremembe dobro sprejete in da se boste na prenovljeni forum hitro navadilil. Prosim vas tudi za razumevanje ob morebitnih tehničnih težavicah v času prehoda in v dneh
neposredno po prenovi. Hvala!

Vsem skupaj še naprej želim veliko prijetnih trenutkov na forumu in predvsem ob forumu, tudi zaradi foruma, na teku, v naravi, v gibanju. Konec koncev smo zato tu - da vzpodbujamo drug drugega, da se drug od drugega učimo, da skupaj napredujemo...

Hvala vam za zvestobo in zaupanje. Kot smo bili skupaj prvih šest let, bodimo skupaj še naslednjih šest krat šest let in še več!

PS: rad bi se že zdaj zahvalil ekipi, ki skrbi za prenovo. Vložili so veliko dela in še več dela je pred njimi. Hvala Sabini za tehnični del, Karmen za vsebinski in oblikovni del, Milkcu za usmerjanje in vodenje. Hvala tudi vsem, ki smo vas prosili za mnenja med iskanjem n določanjem smeri prenove.
Uporabniški avatar
 lenči
#175284
Juhu, nova podoba :clap: , samo da nam pustiš Polžjo sekcijo, pa se bomo vsega naučile :oops: :lol:
Uporabniški avatar
 activean
#175288
Zanimivo.
Upam da bo v redu..predvsem pa da bo stran ostala pregledna
 A...l...j...o...š...a
#175303
Forum mi je do zdj bil zelo všeč, veselim se pa tudi nove podobe :)

Zelo dobra paje vsebina foruma, ki jo seveda bogatijo vsi forumovci. Pohvale vsem.

Lep tekaški pozdrav!

Aljoša :laola
Uporabniški avatar
 ROSI64
#175306
Jaz sem že eden tistih, ki se me bo prenova dotaknila. :D


:idea: ROSI64 :idea:
Uporabniški avatar
 IRA
#175308
lenči napisal/-a:Juhu, nova podoba :clap: , samo da nam pustiš Polžjo sekcijo, pa se bomo vsega naučile :oops: :lol:


Tole je bla moja prva misel ...
Sam, da nas ne "zataušate" pa smo vaše z dušo in telesom :twisted:
Uporabniški avatar
 aleksander
#175310
Pozdravljeni

Zadnjič sem nekaj "zašuštral" z nastavitvami pa sem postal "nov" uporabnik foruma,tako da bo sedaj vse novo..... :wink: :wink:

LP Aleksander
Uporabniški avatar
 UršaR
#175355
Super. Se bomo vsi malo pomladili. "Fejslift" pa to. :D

LP, Urša
Uporabniški avatar
 Asparagus
#175360
Meni je bil forum že zdaj dober :cast: , tudi v primerjavi s par drugimi, ki sem jih pogledala, pa potem opustila. Tako, da me kar mal skrbi, kaj lahko še izboljšate. Ampak se bom navadila, saj glavno so ljudje, ki sodelujejo :D in to se ne bo spremenilo.
Uporabniški avatar
 markor
#175361
Oj,
pozdravljam idejo o celoviti prenovi foruma!
Kar se pa člankov tiče: menim, da bi se - glede na izjemno obsežnost foruma - že iz "obstoječih tem in postov" dalo narediti krasne članke, nasvete ipd. Na prvi strani bi recimo bile teme, ki zanimajo npr. predvsem začetnike (oprema, kako začeti ipd.), da ne bi rabili iskati po celem forumu (kar žal verjetno malokdo počne, raje vpraša..).
lp
m
Uporabniški avatar
 MihaPR
#175364
Ero, a se lahko malo zmišljujemo pri "gadgetih"? :)
 ton
#175365
Alal vera, šefe.
Tale forum je... kot bi nekdo, mimo katerega bajte tečeš, vsake toliko malo nasul na kolovoz (ne rajsnedlov, gramoza) - samo da je neznanim mimotekačem prijetneje. Takih gest je presneto malo.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA