#209206
V nedeljo, 27.12.2009 od petih popoldan naprej imamo rezervirano gostilno Na Sedlu (Čepulje). Ta gostilna pač postaja naša tradicionalna novoletna baza, sprehodov tam okoli se pa tudi najde dovolj. :D :arrow:

Okvirni potek srečanja:

1.)
(Točko 1 spremljajte le tisti, ki bi se radi pred srečanjem še malo razmigali, bodisi s hojo ali tekom - ostali pa to točko lahko preskočite.)
Izhodišče: Dobimo se ob 14.30 (počakamo nekaj akademskih minut na morebitne zamudnike) na parkirišču gostilne Na Sedlu - Čepulje.

Na izhodišču se v odvisnosti od trenutnega vremena razdelimo v 2 skupini:

- Vodja "tekačev" bo tako kot vedno JanezU, če ne bo preveč zmatran prišel s Kališča, skratka: kam in kako hitro boste tekli, bo pravočasno povedal on. :wink:

- "Hodci" pa bomo obiskali Mohor (nekaj metrov mu zmanjka za brezgrešne aktivnosti :) ) iz Čepulj po markirani poti, na vrhu malo počili, naredili kakšen požirek iz lastnih zalog ter se po isti poti vračali proti Čepuljam. Če bo dovolj časa, predvsem pa volje, bomo nazaj grede skoćili še na Špičasti vrh. Lagodne planinske hoje je skupno ca. 2,5 ure, ravno prav, da pridemo do petih v gostilno Na Sedlu. 8)

Za hojo ne rabite kakšnih posebnih planinskih pripomočkov. Obutev in oblačila boste prilagodili razmeram, ki bodo "vladale" tisti dan (bom pravočasno obveščal). :!:

Opomba 1: Obvestilo za tekače bo predvidoma izdal JanezU :wink:

Opomba 2: :idea: Če bi kdo zamudil štart pohoda, nam gre lahko po markirani poti naproti; drži naj se oznak Mohor, nekje se bomo že "križali". Če se mu ne da hoditi, vstopi v gostilno ter nas tam počaka. :lol:

2.)
Končno se tam nekje ob 17.00 zberemo v Gostilni Na Sedlu v vasici Čepulje (Pridružili se nam bodo tudi tisti, ki jim tega dne ne bo ravno do hoje ali teka. :wink: ), kjer imamo rezervirano za okoli 25 oseb, kajti gostilna ni prav velika. Če nas bo več kot toliko, ima ta gostilna "v igri" še dodatno, vendar manjšo sobo, ko pa bi se družba nekoliko zmanjšala, bi preostala druščina nadaljevala srečanje v eni sobi. Gostilna je sicer odprta do 22,00. :!:
Glede hrane :arrow: Zaenkrat sem opazil, da ste zadovoljni z običajno ponudbo te gostilne, zato nekaj besed tudi o temu:
8)
Specialitete gostilne so: telečja obara, narezki, domače priloge (ajdovi žganci, kislo zelje, repa, krompir,...), pečenke, svinjska rebra, razni zrezki po naročilu. :D
Za sladokusce moram posebej omeniti izvrstne štruklje. :wink:

Skratka, za vsak okus se bo nekaj našlo. Jasno, tudi za vegetarijance. :wink:. Naročanje hrane in pijače je, torej, "po principu demokracije". :)


Seznam prijavljencev:

01. Janezu (+1 oseba)
02. + spremljevalka
03. Vlajko
04. LojzeP
05. MitjaS
06. Valena
07. Milan
08. Metkamarjetka
09. + Boštjan
10. Alenka
11. Aleš
12. Daša
13. BoštjanP
14. Boni
15. + žena
16. Radolca
17. Matevž
18. GTA
19. MiciM
20. Štefan64
21. + Dragica
22. Marjan
23. + spremljevalka
Nazadnje spremenil Vlajko, dne 26 Dec 2009, 09:26, skupaj popravljeno 14 krat.
#209290
valena napisal/-a:Drgač pa naju z metkomarjetko prijavljam za gostinski del srečanja. Če ne bo kakšne višje sile vmes z veseljem prideva.Glede športnega dela pa še sporočiva. :wink:


valena je že vse povedala :wink:

.....ne vem, če moj mož ne bo vztrajal, da se nama pridruži - glede na to, da se v tej gostilnici dobro jé in pije.... :clap: :wink:
#209300
metkamarjetka napisal/-a:.....ne vem, če moj mož ne bo vztrajal, da se nama pridruži - glede na to, da se v tej gostilnici dobro jé in pije.... :clap: :wink:


Ja potem ga pa brž lepo prosi,če bi želel biti tvoj spremljevalec! :lol:

Pride tudi moj spremljevalec,je ravnokar sprejel povabilo!
#209448
valena napisal/-a:
metkamarjetka napisal/-a:.....ne vem, če moj mož ne bo vztrajal, da se nama pridruži - glede na to, da se v tej gostilnici dobro jé in pije.... :clap: :wink:


Ja potem ga pa brž lepo prosi,če bi želel biti tvoj spremljevalec! :lol:

Pride tudi moj spremljevalec,je ravnokar sprejel povabilo!


sej sem vedla, da brez dedcov ne znava nikamor :? :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA