#240302
V nedeljo, 12.12.2009 od petih popoldan naprej imamo rezervirano gostilno Na Sedlu (Čepulje), ki postaja naša tradicionalna novoletna baza, sprehodov po njeni okolici pa tudi ne zmanjka. :D :arrow:

Okvirni potek srečanja:

1.)
(Točko 1 spremljajte le tisti, ki bi se radi pred srečanjem še malo razmigali, bodisi s hojo ali tekom - ostali pa to točko lahko preskočite.)

Izhodišče: Dobimo se ob 14.30 (počakamo nekaj akademskih minut na morebitne zamudnike) na parkirišču gostilne Na Sedlu - Čepulje.

Na izhodišču se v odvisnosti od trenutnega vremena razdelimo v 2 skupini:

- Vodja "tekačev" bo tako kot vedno JanezU, v njegovo področje se ne bom spuščal. :wink:

- "Hodci" pa bodo nekako pod mojim "nadzorom". :) Odločil sem se, da gremo iz Čepulj na Jošta po prijetni, popolnoma nezahtevni stezici (udeleženci teka na Jošt se bodo na drugem delu poti počutili kot doma :wink: ). Na Joštu bomo predvidoma imeli dobre pol ure časa za kakšen čaj oziroma kakšno "konkretno mokroto", nato pa se bomo po dogovoru (po isti poti ali pa po cesti) vračali proti Čepuljam in imeli dovolj časa, da pridemo do petih v gostilno Na Sedlu. 8)

Za hojo ne rabite kakšnih posebnih planinskih pripomočkov. Obutev in oblačila boste prilagodili razmeram, ki bodo "vladale" tisti dan (trenutno je na poti nekaj mokrega snega in tudi blata ne manjka, a se bo do nedelje bržkone to "uredilo", saj že danes napovedujejo ohladitev z rahlim sneženjem). :!:

Opomba 1: Tekače naj bi po lastni presoji vodil JanezU 8) . V nasprotnem primeru vas bom povabil, da greste z menoj. :) :wink:

2.)
Končno se tam nekje ob 17.00 (+-) zberemo v Gostilni Na Sedlu v vasici Čepulje (Pridružili se nam bodo tudi tisti, ki jim tega dne ne bo ravno do hoje ali teka. :wink: ), kjer imamo rezervirano za okoli 25 oseb. Če nas bo več kot toliko, ima ta gostilna "v igri" še dodatno, vendar manjšo sobo, ko pa bi se družba nekoliko zmanjšala, bi preostala druščina nadaljevala srečanje v eni sobi. Gostilna je sicer odprta do 22,00. :!:
Glede hrane :arrow: Zaenkrat sem opazil, da ste zadovoljni z običajno ponudbo te gostilne, zato nekaj besed tudi o temu:
8)
Specialitete gostilne so: telečja obara, narezki, domače priloge (ajdovi žganci, kislo zelje, repa, krompir,...), pečenke, svinjska rebra, razni zrezki po naročilu. :D
Za sladokusce moram posebej omeniti izvrstne sladke ali slane štruklje. :wink:

Skratka, za vsak okus se bo nekaj našlo. Jasno, tudi za vegetarijance. :wink:. Naročanje hrane in pijače je, torej, "po principu demokracije". :)

Seznam prijavljencev:

01. Majda U,
02. Janez U,
03. Vlajko,
04. LojzeP,
05. Žine,
06. Loni,
07. Marjan,
08. Vencelj,
09. s spremljevalko,
10. Daša,
11. Matej712,
12. tt2x,
13. mp3,
14. Radolca,
15. metkamarjetka,
16. valena,
17. Boni,
18. z ženo,
19. MiciM,
20. MatjazV

PS:
V soboto zvečer bom v gostilno sporočil okvirno število prijavljencev, zato vam predlagam, da malo pohitite s svojo odločitvijo ("Y" or "N"). :!: :wink:
Nazadnje spremenil Vlajko, dne 12 Dec 2010, 09:42, skupaj popravljeno 15 krat.
#240825
Hvala, Loni, ker dviguješ temo iz brezna. :wink:
Res, bliža se dan D, prostih mest pa je zaenkrat še tudi dovolj, zatorej kar pogumno s prijavami. :D

Namig: A ste za to, da gremo letos kar po stezi na Jošta iz Čepulj, nazaj pa lahko tudi po cesti skozi Javornik oziroma po dogovoru (po isti poti nazaj)? :?:

Jasno, tisti, ki je proti, naj to argumentira s svojo idejo. :lol: :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA