#21164
Hoj forumci, :lol:
Tko kje blo včeraj luštn, je bilo letos samo še enkrat in sicer na 1. pikniku TF, z eno veliko razliko, da imam danes »sladkornega mačka«. Moje žile bi bile lahko polnilna linija npr. v Ormožu kjer je tovarna sladkorja. Ehehej kva sm jz včeri vse v r.t zmetu. Kuga ga bomo ta teden gonil! Kva bomo hujšal! Fooooooooooooooootr še dons ne vem, kje več kalorij zgubiš pr aerobnem al anaerobnem (pa hit odgovor, kse fajn mudi :oops: )???
V veliko veselje se mi je bilo spoznati z novimi člani, vedno sem vesel srečanj s »classic T-forum people«, pikico na »i« so dodale tudi gostje dame iz primorske in nenazadnje zelo, zelo sem bil vesel našega slavljenca Kruna in njegove ženkice, skratka forumci, bili ste nepozabna družba. A smo nekaj posebnega? Smo elita, a ne?
Za konec pa moram, moram in to z veseljem pohvalit našo vrhovno poveljnico, organizatorko, moderatorko, šou-voditeljico, ogonilno silo… na kratko »šeflo« Barb. Hvala ti Barb za nepozabne trenutke, čestitam bilo je optimalno! :cast: :wink:

PS
Mal kasnej bojo pa tukaj fotke! :lol:
Evo so že tukaj :wink:
Uporabniški avatar
 Fotr
#21166
Najmočnejši vtis name je na pikniku napravilo to, da so bili vsi tako prijazni z mano. Razmišljal sem, kaj sem tako dobrega storil, kakšne boginje usode so se motale okoli mene, da so mi naklonile družbo tako prijaznih ljudi, ko ob pogovoru z njimi čutiš, da te upoštevajo, da te spoštujejo in da so radi v tvoji družbi. Lepšega srečanja si pa res ne morem želeti kot srečanja s tako prijaznimi in in razumevajočimi ljudmi.

Drugi močan vtis sem dobil, ko sem gledal forumke in forumce na pikniku, vsi razpoloženi, iz vseh je izžarevala posebna energija, vsak posebej na svoj način lep, posebno iz oči jim je izžareval poseben sij notranje lepote in plemenitosti. S takimi ljudmi biti prijatelj mi je v veliko čast in zadovljstvo, ponosen in srečen sem, da sem lahko v taki družbi preživel lepo jesensko sobotno popoldne.

Naslednje doživetje je bilo, da sam sebi nisem mogel verjeti, česa vse so sposobne naše forumke. Ne le da je bila na njihovih ramenih organizacija piknika, še toliko časa so si vzele, da so nam spekle cele pladnje dobrot, ki so izginjale po naših grlih mnogo hitreje kot pa požiramo metre na intervalnih treningih. Za razgradnjo takih dobrot se ne sme uporabiti niti aerobnega niti anaerobnega treninga, ker bi v vsakem slučaju vse slastne sestavine prehitro pokurili, ampak se morajo v telesu same porazdeliti, da iztisnemo iz njih vse, kajti take dobrote je treba uporabiti do zadnje mrvice.

Neskončno število debat, pogovorov in izmenjav misli, nova spoznanstva in zabava ob glasbi, igricah, predstavah, poročilih in hrani se ne pozabi kar tako. Vtisi so tako močni, da jih bo treba še urediti. Že sedaj pa lahko in moram reči, da sem hvaležen vsem, ki so piknik pripravili in izvedli, vsem, ki so se ga udeležili, vsem, ki so so prijazno pogovarjali med seboj, hvaležen in ponosen sem, da take ljudi poznam in se družim z njimi. Samo to še rečem: Še bomo tekli, še se bomo družili, še se bomo zabavali. Pa še vedno več nas je in še več nas bo v bodoče. In to samih dobrih ljudi.
Uporabniški avatar
 mojcej77
#21167
Koščki skupnega časa in prostora lepih ljudi...
v tem jutru prihajajo,
nekje iz podzavesti,
iz sanj minule noči...
Pogledi,
nasmehi,
prijazne besede,
prijateljske brce v rit,
majhne zadrege,
krohotanje,
glasba,
zelenjava,
meso,
cel kup sladkega,
kavice,
pivo,
cel kup ljudi, ki sem jih lahko ponovno srečala,
nekatere čisto na novo,
stare pa na nov način...
borovničke z Gordano,
srečanje in vožnja s prijazno Lalo, njenim bratom ter njegovima škratkoma,
zaskrbljeno-razposajeni Pegaz in njegovo javljanje za stalnega šoferja,
Gordanino vprašanje, če lahko povabimo tudi "unga ta prjaznga in ta luštkanga" (Pegaza...pssst!) na torto, ko bomo praznovali prvi rojstni dan njenega papagaja,
in dobrosrčni (nočem spet uporabit besede "prijazen", ker se že malo ponavljam...) Oranžni slon, ki je s svojim zelenim kombijem odpeljal našo Gordano v noč...,
neutrudna Barb in njeno zaledje požrtvovalnih organizatorjev,
presenečenja v obliki rojstnodnevnih tort, dogodkov, izžrebanih daril,
vse en sam vrtinec, ki je vnašal svoj (ne)red v ves ta štos,
in otroci....vsi ti otroci lepih ljudi....
ter igra (v travi, pod košem, pred golom, med klopmi, med dlanmi, med mlečnimi zobmi, hihihi!!!),
ki je med njimi, njihovimi starši ter nami, zabrisala meje...

...in jutro...
najdem Lučkov prispevek...
ter mu sledim, ko v galerijo zlaga vse več fotografij,
koščkov nečesa čarobnega...
in čakam...
da preberem, kaj so videli drugi,
kaj se je posedlo na dno njihove reke v tej noči
in kakšni so novi načrti ter želje
...teh lepih ljudi.

m


pies: men je falila sam ena kitara...
Uporabniški avatar
 runner
#21182
Prozdravljeni teskaski formovci ... hick!
Ali vas moti hrup v moji glavi?
:wink: :wink: :wink:
Ahhhhhh ... poroka je bila HUDA!

Vidim, da sva marsikaj zamudila ampak sem siguren, da ste se spomnili na naju. Mi dva sva mislila na vas in vas pogresala ...

LP runner (mamuran) & dedič (komatozen)
Uporabniški avatar
 Staša
#21183
Piknik super, spet trebušne bolečine od smeha (...in preveč hrane)!!! :D :D :D

Ker se mi malo mudi, bom čisto kratka, izpostavila bi le najpomembnejše: HVALA, BARB, za vso požrtvovalnost, trud, skrb, razvajanje, sladkiše ...in nenazadnje, da si me prepričala, da zamenjam karto - po prvi varianti bi piknik izpustila :bum:

Se vidimo v četrtek!!!
 dpop
#21195
Ne vem, kdo je rekel "... videti Rim in umreti"...

Vem pa, da jaz pravim "doživeti TF in umreti"... ali drugače povedano...
vsi ljudje tega sveta, ki ne bodo doživeli vsega tega, kar se dogaja
okrog TF, bodo umrli prikrajšani za nekaj lepega...

Ampak bom raje nehal... Lučko že itak jamra, da se mu je
"sladkor dvignil", pa da mu ga ne bom še jaz s svojimi
osladnostmi...

1066 Darko

P.S. Aja.... v galeriji je nekaj "obdelanih" slikic (v glavnem
portreti... to je pač posledica tega da "slabo pamtim face" :wink: )
Jutri pa vseh 250 slik (LINK bo objavljen... po oglasih :wink: )
Uporabniški avatar
 Tuareg
#21198
dpop napisal/-a:Vem pa, da jaz pravim "doživeti TF in umreti"... ali drugače povedano...
vsi ljudje tega sveta, ki ne bodo doživeli vsega tega, kar se dogaja
okrog TF, bodo umrli prikrajšani za nekaj lepega...

1066 DarkoNa tole Dpop-ovo izjavo ni kaj dodat. Povedal je vse, v enem stavku ....
Bravo, Dpop... Saj v naslednjem življenju (tisti, ki verjamete v reinkarnacijo), TF bo tudi aktiven... Mogoče bodo tudi imel piknik v
Podpeči, in bodo rekli,ja, "ta stari" so pa imel fešto tukaj...

Ja, res je... ne bodo se zmotil...
Uporabniški avatar
 GaGa
#21205
Tale piknik je bil super. Vse je sicer minilo zelo mirno (nobenega striptiza, plesa in popivanja), večer pa popestril izbor naj para in najbolj seksi ritk (Lučko tvoja mi še zdaj ne gre iz glave :wink: ).
Dobila sem ogromno novih nasvetov glede treninga, tekm... Hvala vsem! Mi je pa vsa ta debata dala tolk novega zagona, da sem danes za dobro jutro odtekla svojih prvih 21km. Počas, pa z andrhtjo! Tko za trening, brez pretiranega mučenja in izčrpavanja. Predvsem pa upam, da sem skurila vsaj pol včerajšnjih sladkarij :D .

Vsem hvala za družbo in dobro voljo. Fotografi ste se pa tud zelo dobro odrezali :D
Uporabniški avatar
 mihaperme
#21207
Ne vem kaj bi še jaz napisal, saj so ostali TF-jevci vse povedali. Samo eno besedo se da to opisat NEPOZABNO.
Ostalim je lahko žal k niso prišli na ta ENKRATEN piknik, ker TF-jevci res znajo narediti ŽUR. :clap: :clap: :clap:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
#21218
Toliko ste že napisali, da je to neverjetno dobro.
Piknik smo doživeli, preživeli in uživali v vseh dobrotah tega sveta, ki so obstajale na tem pikniku.Spoznal sem zopet par novih obrazov.No ja hvala bogu da mi optika dobro dela.Samo imena to mi je pa španska vas.V glavnem rimljani bi dejali: "PRIŠLI, DOŽIVELI, PREŽIVELI IN DANES OBUJAMO SPOMINE-TF PIKNIK!"
Mogoče izgleda to nekako proletariatsko, ampak dijo mijo bilo je zopet dobro .Razen vremena seveda, ki je začelo hladiti proti koncu.Ampak prišli smo zato da bi se družili in uživali v druženju ljudi, ki imajo radi gibanje nasploh.
Pohvala za požrtvovalnost vsem, ki so sodelovali pri tej zadevi, da se je izpeljala.
Veselje na koncu, ki je izžareval na naših obrazih to je največje zadoščenje.
Lepo je bilo igrati košarko.Zopet sem se vrnil v rano mladost, ko smo zabijali koše ha, ha.Tudi igrica, ki jo je organizirala Mojcej77 je dala nov pomen našemu življenju.Vesel sem zaradi tega, da sem lahko vsaj za trenutek Gordani pričaral kak nasmeh na ustih.In da smo bili vsi eno.Kako je bilo fajn dirkat z vozičkom, no ja malce otročje je mogoče izpadlo, ampak meni je bilo fajn.
ČAO!
Uporabniški avatar
 žure
#21223
Mojcej77 napisal/-a:pies: men je falila sam ena kitara...

JAz sem jo pripeljal s seboj, pa ni še bilo pravega filinga za to.
Kdaj drugič, a ne?...
Uporabniški avatar
 Dule
#21233
Staša napisal/-a: HVALA, BARB, za vso požrtvovalnost, trud, skrb, razvajanje, sladkiše ...
Pohvala Barbi tudi v mojem imenu, ki je poleg tisoč stvari poskrbela tudi za moje "tekoče zdravilo" za katerega so ostali mislili da so multivitaminske tabletke... problem je ko v takole luštni družbi gre pamet svojo pot in nisem zaužil po pameti..je še bolj delovalo.. :lol:

Se opravičujem za moje izginotje, sem šel še v LJ na prireditev Zbor za republiko, kjer je bilo tudi veselo razpoloženje.. :D
 dpop
#21237
Takole... 250 slik "pa ko voli nek izvoli"

1067 Darko

P.S. Slike so samo zmanjšane na 900x600 tako da
je kvaliteta bolj "tako tako" :?
Uporabniški avatar
 H2O
#21239
super piknik, res krasna druščina, preživela imenitno popoldne z vami.
BARB, vse pohvale za organizacijo, trud, vloženo energijo, prav tako pohvale vsem cukr pekrcam :D najprej me je sicer mal vest zapekla, da sama nisem ničesar sladkega sčarala, ampak po kratkem razmisleku, sem zlo hitr razčistla s svojo vestjo, ker moje pekarije še desetletja ne bodo niti za trohico konkurenčne od tistih na pikniku :?
DPOP, hvala za fotke!!!!! :D :D :D :D
tudi predstavitev parov je bila perfektna! :D
pershing! škoda, da te ni bilo!!! :?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA