Na pikniku se bom udeležil naslednje športne aktivnosti:

A) Tek k Sv. Ani
9
35%
B) Vožnja s kanuji
5
19%
C) Nogomet na milnici
1
4%
Č) Tenis
4
15%
D) Odbojka na mivki
7
27%
Uporabniški avatar
 Barb
#41589
No organizaciijski odbor je zopet v pogonu :P .

Sklep pa se glasi:
11.00 štart teka k Sv.Ani
12-14 vožnja s kanuji
14-15 nogomet na milnici
15-17 tenis
16-18 odbojka na mivki

Ob prijavi vsak pove ali se bo udeležil športnih aktivnosti.
Vsi tisti,ki se nameravate udeležiti aktivnosti,ki ima za posledico najem igrišča, k znesku udeležbe prispeva še 1-3kSit.

Predlagamo, da se zvečer naredi proglasitev najbolj "športnega" forumovca/forumovke; udeležbo/rezultate lahko tudi točkujemo.

Zgolj za okvirno INFO prosim, če lahko izpolnite anketo.
Prijave na posamezno aktivnost pa bodo potekale na sam dan prireditve.

Hvala za sodelovanje :P
Organizacijski odbor :wink:
 Lučko
#41593
Mislm, da se bom v vseh športih mal pomeru :oops: ....saaaaaaaaaammm na SV-Ano pa nisem in ne bom nkol laufu :nono: :arrow: na pikniku pa že ne bom laufu :idea: 8)

PS
Saj res, a je že kdo kdaj laufu na SV-Ano :?: Vem, da je bila vsak piknik na "menu listi" pa nkol izbrana :oops: :rol:
Uporabniški avatar
 Vlajko
#41598
Lučko napisal/-a:Mislm, da se bom v vseh športih mal pomeru :oops: ....

Lučko, ti si pa bogat. :lol: ([5 x (1.000 do 3.000) = (5.000 do 15.000)] dodatka Press) :wink:
Uporabniški avatar
 tini
#41599
Kaj pa basket - lansko leto se nas je kar nekaj podilo po igriscu (Cacak skola press) ?

BTW, nikjer v tej tvoji agendi tudi ne vidim casa, predvidenega za basanje z odojkom - saj to je tudi sport, kajne :wink: .

lptini

P.S. K Sv. Ani ne bom tekel :)
Uporabniški avatar
 Vlajko
#41600
tini napisal/-a:... casa, predvidenega za basanje z odojkom - saj to je tudi sport, kajne :wink: ....

To je še več kot šport, saj je bil zaslužen z izjemnim športnim bojem sredi zime.:arrow: Torej, na urnik z njim. :!: :idea: 8) :wink:
Uporabniški avatar
 tini
#41601
Vlajko napisal/-a:To je še več kot šport, saj je bil zaslužen z izjemnim športnim bojem sredi zime.:arrow: Torej, na urnik z njim. :!: :idea: 8) :wink:


Tako je! :)
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
#41603
Barb hočmo tekmovanje v praznjenju kozarcev :lol: :lol: .
Če bomo tekli na Sv.Ano pol sem za če bom pa tekli pod Sv.Ano sem tud za, sam da se vse vrti okol svete AneeeeLIzeeeeeeeeeee :lol: :lol: :lol: .
ČAO!
 laufar
#41615
Pikniški športi so: balinanje (obvezno), badminton, med dvema ognjema, pikado, metanje kamena s ramena, kdo hitreje spije pivo, ipd, ipd........ 8)
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
#41627
laufar napisal/-a:Pikniški športi so: balinanje (obvezno), badminton, med dvema ognjema, pikado, metanje kamena s ramena, kdo hitreje spije pivo, ipd, ipd........ 8)


Evo kratko in efektivno, balinanje :lol: :lol: to pride v poštev v večernih urah, badminton ja to je zelo fina igra :lol: , pikado pa bi bil fantastičen ko bi bilo mimo že tekmovanje v tem kdo hitreje spije pivo :lol: :lol: , za tem bi pa lepo sledilo PIKADO.
To so res take aktivnosti, ki ne zahtevajo nevem koliko financ pa še polno smeha je lahko, kar mislim da je prvobitno dejstvo našega druženja.
Fino bi bilo da bi bilo tisti dan res toplo, da nas ne bi hlad kmalu pregnal iz tega kraja.
ČAO!
 Ninocka
#41634
Zaradi odbojke sem vedno špricala telovadbo v srednji šoli (še zdaj mi ni jasno, kako servis spraviti čez mrežo :D :oops: ), o talentu za tenis pa tud raje ne bi pisala...
Mi je pa všeč nogomet (nikoli sicer še igrala, a si predstavljam, kot neke vrste intervalne treninge, samo da je zraven še žoga), pa tudi vožnja v kanuju z močnim gentlemanom bi mi bila všeč, aja tek pa je itak zakon..samo, koliko je visoka tale Ana?

Glede na to, da je nasledni dan Franja bi bilo kakšno balinčkanje tudi kar okej...
Aja, ali je dolski odojek okej za carbo loading?
 Nataša
#41653
Nina, Sv.Ana je kr strma, zate ne bo problem :wink: sam ne polente prej jest :lol:

Kolegica ministrica, jest sem načeloma za čolne in tenis, sicer pa bolj na lagano. Predlagam pa ti, da najprej prebereš glasove ljudstva in potem itak nardiš po svoje, pa neki gleda demokracijo :lol: :lol: :lol:

tenis definitivno - a ne, Tini? :wink:

je pa neki - aktivnosti gor ali dol, na piknik pridem zaradi družbe forumovcev, NE zarad hrane, NE zarad športa in NE zato, ker nimam česa bolj pametnega za počet. Hočem rečt - vse to je zelo fajn, ampak tudi brez tega se lahko mam super, če je TF na kupu :!: :wink:

Naj bo mami šefli organizacija v veselje, ne pa krotenje razvajencev, ki dobijo barbiko, hočejo pa kena (me included - čeprav ta dva sem mela pa skiper tud, sam hiiiiše mi nkol niso kupil...beh kamlk). :wink:
 Nataša
#41655
Ninocka napisal/-a:še zdaj mi ni jasno, kako servis spraviti čez mrežo


ja, kaj ti pa kle ni jasn? :shock: najprej vržeš eno šalco, pa drugo, pol dva krožnika, čajnik, na koncu pa ves pribor. :wink:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
#41676
Zakaj bi se Nataša matrala ti kar postavi avtomat za metanje posose pa bo tanartabolj simpl, in prosti servis bo izgledal lahko kot pasulj :lol: .
Ninočka za servis je ta najbolj da postaviš avtomat za kavo not vržeš žetone, ki bodo nonstop metali ven prosti servise z kako žogo, enkrat daš not žogo v drugo pa kamne :twisted: :twisted: :twisted: pol pa ne bo pa nobeden več hotel iti s teboj, bodo rekli evo še v tem je bojša kot mi :twisted: :twisted: .
ČAO!
Uporabniški avatar
 Barb
#41862
Nataša napisal/-a:Naj bo mami šefli organizacija v veselje, ne pa krotenje razvajencev, ki dobijo barbiko, hočejo pa kena

Jaaa :? , in vsi takšni komentarji znajo človeka kr tko mal :cry:
Sem pač človek,ki se trudi in želi ustreči čim več ljudem, samo zavedajte se nečesa.Tako,kot ne morem najti datuma,ki bi lahko ustrezal vsem, tako tudi ne morem izbrati aktivnosti, ki bi ustrezale vsem. Če bi lahko, vrjemite, da bi to naredila. Veste pa za tisti pregovor: :arrow: Sto ljudi, sto čudi.
Zakaj želim, da se kaj dogaja na pikniku :idea: :?: :arrow: ker je potem lepo gledati vaše nasmejane obraze, ko je potrebno pokazati določeno izvirnost in spretnost. Nobenega pa še nikoli nisem na nobenem pikniku silila, da se MORA udeležiti česa.Vse je prostovoljno, tako kot je prostovoljna tudi udeležba na pikniku.

Priznam, da sem zadnjič zelo na hitro odprla tole temo in da mogoče določene stvari nisem jasno razložila. :!: Od vas nisem zahtevala,da se sedaj prijavite, kaj boste počeli, če sploh boste. Še vedno smo improvizirali, če je bilo potrebno. Ker pa organizacijski odbor razmišlja tudi malo vnaprej, smo pač želeli pripraviti določeno "tekmovanje", točkovanje, ki bi na koncu dneva vodilo, do različnih izborov NAJ :roll:

Kar se tiče denarnega prispevka :!: Joj,kako znate nekateri biti takoj pikolovski :evil: (v razmislek:In potem bi na FOrumu zbirali neka prostovoljna sredstva :?: Ja :twisted: , saj je še za en piknik težko primaknit kakšen tolar :!: )
Končna info je pa ta, da bo vrjetno potrebno samo plačilo igrišča za dobojno na mivki. :!:

Tini, Davor :arrow: ustregla bom tudi vama,pa še komu :arrow: torej KOŠARKA BO. Aleš ima menda doma celo skritega aduta :wink: , ki bo sodil tekme. :!:

Kar se pa tiče PUJSA :!: :arrow: Pujs ni športna aktivnost :roll: In vse te svari bodo razjasnene še v kakšni temi.

Na pikniku naj bi imeli sedaj:
:arrow: Tek :arrow: podrobnosti o Sv. Ani najdete tule, na lanski temi.
:arrow: vožnja s kanuji
:arrow: tenis
:arrow: Odbojka, košarka (nogomet pa za enkrat črtamo)

Tako, zdaj pa. če je še kaj nejasnosti,prosim na dan z besedo,....drugače pa raje malo pozitivne energije za MamoŠeflo :P :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA