#44520
Dobro jutro!
:( zamudila kolesarje od Franje :(

:) :) :) Včeraj je bil en super dan za piknikovat. Ne prevroče in sveže, še nobenih nadležnih mušic, sopare... Tako se nas je kar ena lepa druščina zbrala že ob dvanajstih v Podpeči.
Kdaj pa kdaj si paše odložiti delo (beri: skakanje na tekaške prireditve) in se vrniti v leta :roll: , ko smo takole preživljali vikende - ob hrani in brezdelju :wink: Ja, čeprav je bil piknik športno obarvan, smo mi to skoraj vsi bolj na easy vzeli in predvsem trenirali smejalne mišice, mišice na rokah, v ustih, trebuhu...
No, bilo je tudi nekaj veslanja po čudoviti (čeravno malce smrdeči) Ljubljanici, nekaj odbojke, za katero je bilo treba prestati test, da si bil izbran v ekipo (test ni bil pretežak - vsaj dvakrat si moral faliti kakšno res lepo žogo, ki je letela naravnost proti tebi, pa je bil test opravljen), pa nekaj košarke (sem dala 3 trojke, samo ene niso videli, ker so ravno Natašo gledali :evil: , pa mi nihče ne verjame), predvsem pa je bilo recej športanja ob prenašanju male kače Tjaše, ki se je premikala s pomočjo mobistaše, potem pa lezla na prisotne in jih pičila. :roll: :D :?: :?: :?:

No, eni so še tenis igrali, odvil pa se je tudi en družinski troboj v balinanju. Zmagala mamica! Kakopak! :D :wink:

V preostalem času pa seveda veliko dobrih štosov, pogovorov, res dobre hrane iz piknika, pa mega domače napolitanke, štrudel, torta in tisamisu, na katerega je šefla vgravirala tudi napis, da gre cel tiramisu za dobrobit TF (torej gre ves tiramisu za tiramisuja željne na TFju), obiskal pa nas je tudi dolski prašiček, ki razkosan nemo zrl v nebesa.

Aja, pa seveda milijnar! Nataša in Pegaz sta se res potrudila, čeprav... edino vprašanje, ki sem ga prispevala sama, smo nanj napačno odgovorile. :oops: Tako da... PIRAMIDNI TRENING... hmmm ... :!: :?: :arrow: :!: $#%&
Nam je bila pa nadvse všeč nagrada, ki tokrat ni bila 10 M tolarjev, pač pa 10 M kalorij (na še že enkrat toliko podlage).

Super sem se imela, šlo je spet čisto prehitro, nekaj čez polnoči bi jaz rekla, da je ura osem, škoda, da se ne da zaustaviti časa... hvala naši Barb, ki je tokrat porabila res lepo mero živcev za vse to. Mi je zaupala, da je v sredo želela kar odpovedati vse skupaj, ko je prišlo toliko odjav... Ampak najboljši so ostali! :) :) :) ;) Barb, saj ne bo zadnjič, a? ;)

Zdajle grem pregledat, če je kakšna slikca ratala, pa jih dam gor...

...

OK, MALCE ZMEŠANE SLIKCE OD TU DALJE... http://www.tekaskiforum.net/galerija/index.php?cat=10095
Uporabniški avatar
 jcerni
#44534
3. PIKNIK TEKAŠKEGA FORUMA V PODPEČI PRI LJUBLJANI

Piknik Tekaškega foruma (TF) se je odvijal 2. 7. 2005 v Podpeči pri Ljubljani na urejeni lokaciji za piknike. Kompleks razpolaga z igriščem za košarko, odbojko na mivki, tenis igriščem, baliniščem, pisto za letala, kanuji ipd. Gostom ponujajo pod pokritimi prostori pijačo in hrano.

Udeleženci piknika TF smo poleg dobre pijače in hrane uživali v tenisu, odbojki na mivki, košarki, balinanju, sprehodih po bližni okolici, veslanju v kanujih. Vzdušje pa je dvigovala popularna glasba iz Aleševaga lap topa.

Za konec pa so moške in ženske ekipe tekmovale v različici igre »Lepo je biti milijonar«. Čakalo so jih privlačne nagrade. Vprašanja so se v glavnem nanašala na najbolj popularne člane tekaškega foruma. Na koncu je slavila ženska ekipa.

Piknik TF je trajal do poznih nočnih ur v prijetnem vzdušju. Ocenimo ga lahko kot prijetno srečanje vseh, ki uživajo v druženju, športnih aktivnostih, pripadnosti tekaškemu forumu, dobri hrani in pijači.

Slika
Nekaj udeležencev piknika, ki smo obiskali vrh nad vasjo Podpeč

Kratek video film iz 3. piknika tekaškega foruma (19 MB).
Nazadnje spremenil jcerni, dne 03 Jul 2005, 17:50, skupaj popravljeno 3 krat.
Uporabniški avatar
 gorazd
#44536
lahko rečem, da je blo lepo, zelo lepo, spet sem spoznal cel kup novih ljudi s foruma

dobro da me aleš zvleče vsake tolk časa izza zapečka :D

ja šiškarce so pa res dobra in zabavna druščina

aja pa poizkušam se se spraviti na višji duhovni nivo, do danes mi uspeva ampak imam občutek da se bom kmalu zlomil :( :(
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
#44547
Ja sam piknik je bilo zopet eno prijetno druženje vseh, ki se radi družijo in smejijo.
Bilo je pestro polno pravih dogodivščin, ki jih ni za pozabit!
Vsem ki so sodelovali pri organizaciji tega pa seveda čestitke za izvedbo piknika.
Lepo je bilo!
ČAO!
 Nataša
#44594
Meni je blo luštno. Tokrat sem se odločila, da bom aktivno lenarila...in sem.
Pokorno javljam.

Pujček je zmagoslavno prikorakal v rokah nekega kirurga, dr. Zupanchicha, ki pa je kmalu odvrgel kostum in razkril svojo pravo identiteto - bil je tomazpikazupancic. tokrat nekam miren in neopazen, ste opazili to? pa ne, da je zalublen :lol: :lol:

Nekateri so se ves dan športno udejstvovali, na levi in na desnu, na betonu, mivki in oranžnem pesku, golopleči in bosoglavi so se pojali za žogami raznoraznih velikosti v upanju na zmago v tekmovanju za NAJ ŠPORTNEGA FORUMOVCA IN FORUMOVKO, ki pa je nazadnje zaradi rahle raztresenosti zadolženega za razglasitev...klavrno propadlo. Zadolženemu za razglasitev Ministrstvo v ta namen nalaga 100 samoudarcev s šibo po riti (če je prišel že sploh do doma in ne tava po odstavnem pasu avtoceste Lj-Kranj :roll: ).

Antipol prešvicancem so predstavljale vaške opravljivke Šiškarce: Opravljivka 1, Opravljivka 2 in Opravljivka 3, ki so prišle samo za 2 urci, odšle pa med zadnjimi...so pa tako simpatično direktne, da se jim vse njihove trače oprosti in Ministrstvo jim zatorej podeljuje častni naslov NAJ PIVOPIVKE OPRAVLJIVKE TF.

dalje...

Primus se je izkazal kot izvrsten ata, ki mirno igra košarko, medtem ko njegove ljubke hčerke v solzah kričijo od samega obupa, ker MatjažV ne ve, da je treba pri gumintvistu dvakrat skočit čez elastiko in šele POTEM noter, ne pa prej. Neizobraženec. Še sreča, da smo imeli Stašo, ki je oprtala malo kačico na hrbet in potrenirala za bodoče materinstvo...zdaj je pa res že čas, gospa in gospod Škvor, da kmalu postaneta NAJ SIMPATIČNA STARŠA TF (titulo seveda podeljuje Ministrstvo za žurke).

Nekateri so samo prišli in leteli naprej v Lončarijo - MZŽ jim nalaga vsakemu po 50 samozamahov z olfanožkom za kazen.

spet drugi so samo prišli in z namenom odleteti naprej v Lončarijo - ostali na pikniku. Le-tem se podeljuje naslov NAJBOLJ ZVESTI TF-JEVCI in dobijo častno kolajno "vse za dobrobit TF".

Hrana je bila kot vedno izvrstna, nekateri so jo pojedli na visokem, drugi na malo nižjem duhovnem nivoju, prav vsi pa smo bili dovolj razsvetljeni, da nas smrad iz Ljubljanice ni motil (Staša, o čem ti to? :shock: ).

Potem smo se šli malo indijančkat v kanuje, kjer je "the powerful yellow indian" uničil "the weak white cowboy" oz. je kanu MihaPR in Nta seveda :wink: prehitel kanu Pegaza in Klaudi, po napornem boju pa smo pristali v "pi****...kakšna vukoje***....", kot je čudoviti novi zemlji rekla Klaudi. Po naših preciznih ocenah smo bli nekje na Barju. In smo gledali oblake in razpravljali o anarhistih, ki pojejo pesmice na tri akorde o kapitalizmu in negativnih lastnostih korporacij. Od tod torej moje praske po hrbtu (Opravljivke 1, 2 in 3 so imele drugačne hipoteze, ki bodo tukaj v hipu ovržene s strani Ministrstva kot NAJ NAPAČNE HIPOTEZE TF).

Prišel je tudi Dpop, striptiza nismo videli, so pa nekoga mal namočili v vodo, še bolj pa so se nekateri pri tem zmočili sami, vendar jim hladna voda vseeno ni pomagala, da bi zbistrili misli (odstavni pas PRESS).


Milijonarja smo uspešno speljali, mislim, da gre tukaj predvsem pohvaliti profesionalno in briljantno žirijo, ki je brezhibno opravljala svoje delo. TF dečki so se spet izkazali kot manj inteligentna TF rasa, čeprav še prvošolčki vedo, da je na polmaratonu na rijeki zmagal Roman Kejžar. Pa drugič, fantje... :wink:

Za naj športnico TF bi na tem mestu razglasila Stašo, ki je kar 15x vrgla žogo mimo koša pri košarki, sledila pa bi kar sama - mimo koša sem vrgla 13x. Kdor zna, pač zna, kle ni kej!!

Oddaje Zdaj žal nismo uspeli prikazati, je pa Pegaz po Dpopovem mnenju na svojem laptopu poganjal "ĐIZS, POL PENTAGONA" (eh, na svojo roko podeljujem nagrado za NAJ IZAJVO NA PIKNIKU SPLJOH).

in potem smo odtavali v temo.
le pujs je nemo strmel v noč.
in jezik mu je visel iz ust.

fotke pa jutr.
Uporabniški avatar
 5rca
#44599
Nataša napisal/-a:
Antipol prešvicancem so predstavljale vaške opravljivke Šiškarce: Opravljivka 1, Opravljivka 2 in Opravljivka 3, ki so prišle samo za 2 urci, odšle pa med zadnjimi...so pa tako simpatično direktne, da se jim vse njihove trače oprosti in Ministrstvo jim zatorej podeljuje častni naslov NAJ PIVOPIVKE OPRAVLJIVKE TF.:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

LEP DAN je bil... res, hvala vsem za odlično družbo, veliko smeha, njami prašička! smo se na poti domov odločile, da se spet vidimo na naslednjem :!: piva ne pijemo več :roll: manj pa tudi ne :wink: :lol: :lol: otroke (Primus) pripeljite spet s seboj, da malo obnovimo znanje, drugi pa, da si naberejo izkušenj (Natašca) :wink: :lol: :lol:
 marjan
#44603
Pa res je bilo prijetno. :D :D :D

Sam sem rešil čast gorskih tekačev (obljuba dela dolg... :wink: :wink: )
Igral odbojko po res dolgem času, obiskal sv.Ano, opravil 15 minutni tek in se skratka lepo imel.

Najvažnejše pa je da sem nekaj TF-ovcev spoznal v živo.

Hvala vsem organizatorjem za nepozaben dan in uživajte še naprej,
Marjan
Uporabniški avatar
 primus
#44605
Po tako izčrpnih poročilih (Staša, Nta,...) je najlažje rečt HOWGH, strinjam se !

Ampak piskrček je potrebno pristavit, zato (večinoma) ponavljam:
Vsem nam je bilo nadvse prijetno, tako da najprej zahvale Barb in vsem ostalim, ki ste še pripomogli k organizaciji.
Šele zdajle upam na glas povedat - jaz se sploh nisem prijavil; huh, očitno je šlo skozi :D :D
Meni je dal misliti predvsem neznanski musklfiber, ki sem ga fasal naslednji dan. Namreč košarka, odbojka na mivki in kanu (2x) zahtevajo več kot le počasnega tekača, he, he. Predpogoj, da sem lahko tako intenzivno športal, so pa požrtvovalne TF varuške: HVALA ! :cast1:
(btw.: Matjaž, midva bova šla pa še skozi osnove gumitvista !)

Žal (tako je vedno kadar je luštno) smo jo podurhali pred koncem, tako da z nestrpnostjo pričakujem vsaj kanček večernih modrosti – npr.: rezultate in vprašanja za milijonarja ?

Še en globok zaključek (dons sem v formi):
luštno je blo, pridemo spet. :D :D :D

primus

p.s.: če je bil kdo na pikniku, pa da ga 'kača' T. ni pičila vsaj trikrat, mu v njenem imenu obljubljam, da več kot nadoknadimo naslednjič. Staša boš za ? :D :D :D
 dpop
#44636
Bilo je...

1612 Darko
P.S. ... prijetno! 8)
Uporabniški avatar
 Vlajko
#44637
Bravo, Dpop. :cast: Še Tolstoj ne bi bil tako izčrpen(*). :wink:

(*)Beri: izčrpan
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
#44641
dpop napisal/-a:Bilo je...

1612 Darko
P.S. ... prijetno! 8)


Darko to je pa tako globoka misel, da sem čist paf :lol: :lol: :cast: :cast: :cast: :cast1: :cast1: .Pri ene par besedah mi ni čist nč jasn, o čem pravzaprav natančno govoriš.Al pa jez tako zakompleksano berem ali ne vidim dobro :lol: .
Skratka mislim da je čas, da ti podelimo nobelovo nagrado za izvirno in izčrpno besedil o pikniku, ki se je dogajal v Podpeči. :lol:
A ja to sem mislil Pulitzerjevo nagrado za naj izvleček, o naj dogodku! :lol:
ČAO!
Uporabniški avatar
 alan
#44676
Vam povem, da so se cudne stvari dogajale tole soboto v Podpeci! Prisegel bi, da je ura trajala manj kot 36 minut in minuta manj kot 28 sekund... :?

Za zacetek smo od dolgega potovanja od Ljubljane z borovnickami splahnili presusena grla :toast:, potem smo se z vsemi stirimi vrgli na 'tenicne priprave'. Natasa je v svojo baterijehitrozeroco mrcino japonske izdelave vtaknila stiri sveze nic hudega slutece baterije in piknik se je lahko zacel...

Takoj za zacetek smo 'padli' na Borutov strudel in Aleseve napolitanke... njami... (na Barbin mega tiramisu je bilo treba na zalost se malo pocakat ) :D , potem so se zaceli kazati prvi znaki potrebe po miganju. Z Mihatom sva tekmovala, kateri bo dalj casa zdrzal brez zadetega kosa... priznam, da sem enkrat pod kosem preveril, ca zoga sploh gre skozi obroc :shock: ... ugotavljam, da sva se borila za stopnicke NAJ SPORTNIKA TF (Natasa PRESS)... :clap: Vmes sta pripujsala Pipi in Melkijad, ta manjsi seveda razstavljen na prafaktorje... Hvala, Tomaz :cast1:

Piknisko vzdusje je seveda naredilo svoje in med lacnimi TF-jevci se je kazala ze kar grozljiva nezainteresiranost za tek!?! :shock: No, ko smo se ze odlocili, da tekli bomo, smo se 'malcek' zakomplicirali cas starta teka in posledicno tudi kosila :arrow: Barb je sigurno staknila kaksen siv las... :roll: :D Zgodovino smo pisali z verjetno najkrajsim tekom TF v tem tisocletju, ampak tekli smo pa vseeno! :D

Po kosilu sva z Barb sedla v kanu in sla iskat dvojni dvojec Nta-Miha in Klaudi-Pegaz, ki jih ze sumljivo dolgo ni bilo nazaj... Za pomoc pri resevalni akciji sva v kanu vzela se Tomaza96 :D Tam, kjer je Ljubljanica najbolj smrdeca :roll: in so iz vode gledale grozece ucke lacnih aligatorjev :shock: sta bila ob bregu parkirana dva kanuja... Hoteli smo 'resiti' vsaj kanuje in vesla :D (o ljudeh itak ni bilo ne duha ne sluha), pa nas je grozeci Pegazov glas iz grmovja opomnil, naj se kanujev ne dotikamo :oops: :roll:

Mivka za usesom me je pravkar spomnila... tudi za odbojko se je nasel cas! Da ni postenja na tem svetu se je spet pokazalo, ko s(m)o ta boljsi izgubili prvi set, za revenso pa ni bilo priloznosti... :cry:

Tudi na Sv. Ani smo bili!!! Tekli sicer nismo, ceprav je bilo sledenje hitrohodecemu Pegazu ze blizje teku kot hoji... :? Ko smo ze mislili, da smo izgubili Janiko, smo jo dohiteli sele na vrhu :roll: Kako je tja pririnila vozicek po strmi in razriti poti, mi do danes ni jasno :shock: , ni mi pa jasno niti, kako je med to voznjo uspelo ta malemu v vozicku zaspati... Na vrhu smo bili nagrajeni s prekrasnim razgledom!!! :D

In za piko na i se milijonar brez milijona. Odlicno pripravljeno in izvedeno :cast1: s strani s strani polovice ministrstva in enega od ozvezdij! Za razliko od pravega milijonarja tukaj ni bilo treba pustiti pol nagrade davkariji :twisted:, edino dvoclanska komisija je delovala kot razglasena violina, na katero nekdo z nogami igra s pomocjo nenapetega loka, ki so ga lokostrelci uporabljali v prejsnjem tisocletju... :roll:
Glede na to, da sem se udelezil Rijeskega maratona, pa nisem vedel kdo je zmagal :bum: , se je mi porajala ideja o tem, da svojo tolazilno nagrado podarim v dobrodelne namene... Pri ideji je ostalo... :D

Primus je ze opisal posledice malo bolj intenzivnega sportanja... Se danes sem se ob zapenjanju sandalov na zid opiral in pot s cela brisal... :shock: :D

Kruha in iger! Pika.

ps. moj prvi TF piknik... nadpovprecno zadovoljen... hvala vsem, ki ste s svojo prisotnostjo naredili tale dan tako prijeten... se posebej hvala tistim, ki ste pripomogli se pri tehnicni in zabavni plati...

:D :D :D
Uporabniški avatar
 Bajsi
#44684
Helou!
Mi je že žal!
Jebiga, datume pa tud take izbrskate....
pies: v četrto gre rado press
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
#44703
Dobro nam došajo ministar za unutrašnje masnočne poslove :lol: :cry: !
Madonca sem mislil že razpisati tiralico za pogrešane osebe :wink: !
Se je poznala praznina na forumu, ko te ni bilo da bi vsaj tipko pritisnil, ostalo tako ali tako vem da lahko :lol: :wink: , mislim tipke!
ČAO!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA