bossi
#70416
Šoht, klub hrastniških študentov in dijakov je s sodelovanjem ostalih klubov in društev iz Zasavja pripravil nov petdnevni festival. Letos bo festival potekal od 30. avgusta do 3. septembra.

Festival ŠTUOR je zasnovan kot zasavski festival, zato smo k sodelovanju povabili predvsem zasavska društva. Festival Štuor je v tem koledarskem letu tudi edini festival, ki ga pripravljamo študentski klubi v Zasavju. Ideja samega festivala je zapolniti konec počitnic z dogajanjem, ki zadovolji različne okuse, od tistih, ki jim nikoli ni dovolj športa, do tistih z ustvarjalno žilico, na svoj račun pa seveda pridejo tudi tisti, ki prisegajo na dobre koncerte. Posebnost, ki razlikuje ŠTUOR od ostalih poletnih festivalov je ravno v tem, da tu ni poudarek le na koncertih, kot je to navada drugje, pač pa v številnih in raznolikih prireditvah (v programu festivala je preko 25 prireditev!), od športa, do kulture in dobrodelnih akcij.
V vseh dneh festivala bodo potekale številne delavnice, športne prireditve, predstave in seveda koncerti.Podrobni program, si lahko ogledate na naslednjih straneh, ali na spletni strani www.stuor.si , kjer zbiramo tudi prijave za delavnice,oglede in tekmovanja.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA