Želel-a bi, da je letošnje prednovoletno srečanje, v soboto:

A) 02.12.2006
Brez glasov
0%
B) 09.12.2006
7
28%
C) 16.12.2006
16
64%
D) 23.12.2006
2
8%
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
#81948
Pozdrav!
Ja, ja, vem. Je ze kar nekaj casa mimo, kar je twingotaxi crna&Se1PR pobral Softi in slona v Trnovem in odhitel v Podpec do Jezera. (Alja hvala za prevoz.) Ampak je ze tako, da je bil dec 2006 eden napornejsih in je toliko dogajalo, da sem komaj sproti memoriral, da bi zbral vtise pa tako ni bilo mislit.
Torej, najprej hvala ministrstvu, ki se je dolocilo, da udari zunova. Mama Sefla jaz sem ti zelo hvalezen, da si se vrnila v znanem slogu. Jaz nisem opazil kaksnega kiksa v organizaciji in te lahko samo pohvalim. Hvala tudi Pegazu, da se je lustno znasel v vlogi voditelja. :) Hvala tudi Boru (he, he) za pripravo tekmovanja. Sem neizmerno uzival pri packanju. Alja je zbrala zelo lustno ekipo, Softi je pa uspesno izbrala barvo torte. :) Punce hvala, da ste me vzele zraven. :) Seveda ne smem pozabit tudi MatjazaV, ki nam je ves cas sukal lustno muziko. Hvala tudi heraldicni komisiji za prejeti naslov. Rad bi se zahvalil tudi vsem, ki ste kakorkoli pomagali pri organizaciji in izvedbi tega prijetnega druzenja. Seveda sem bil vesel, da sem po dolgem casu srecal stare znance ter spoznal kar nekaj novih. Zahvalil bi se rad tudi vsem, ki ste me prenaslali in pa seveda tudi vse
m tistim, ki me niste. :) V prijetnem vzdusju je ura kar naenkrat odbila polenihin bil je cas, da se spravim domov. MojcaB, hvala za prevoz.
Skratka meni je bilo zelo lepo in hvala vsem, ki ste bili zraven tako ali drugace.
Srecno!

lp, oranzni slon
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA