vse o teku na smučeh - tehnika, treningi, proge, oprema, ...

Moderator: pryks666

 ACMAN
#113263
LP.

Kakšni podatki glede tekaških prog v Logarski dolini. Na snežnem telefonu mi odzivnik pove da ni novih podatkov.

Hvala. :?:
Uporabniški avatar
 gregaax
#164720
Je bil kdo tam pred kratkim?
Uporabniški avatar
 MojcaZ
#164818
Zdravo!

Baje so proge v logarski dobro pripravljene. Proga naj bi bila dolga 16km ( ne me čist za besedo držat) in je baje super. Vsaj take so informacije direkt iz Logarske.

Čakam razprodaje in grem takoj v akcijo in si nabavim tekaške smučke in opremo.

LP, Mojca :wink:
 mojcica54
#165193
Ojla!

30.12 sem bila v logarski, proga je dobro urejena. Mislim, oziroma po mojih izkušnjah je odprta le proga od Plesnika do Logarskega kota to je cca 5 km. Krog pri Plesniku je malo unicen, saj so naredili tam parkirišče, ker je bil koncert. drugace pa je super, predvsem mir in ne veliko tekacev
Prijeten tek! :)
Uporabniški avatar
 vasko
#165217
V logarski manjka nekaj cm snega, ponekod na progi sneg preide v makadam, pa se ti prehodi zlo slabo vidjo. Dans sm kr precej poripsal smučke, bojo mogle it na servis :cry:
 Li-man
#212814
Sem se maloprej vrnil iz Logarske. Snega je 30+. Tekaška proga so lepo urejena za prosto in klasiko po vsej dolini, tudi gor v Logarski kot. Proga pa žal ni krožna, ker na mestu kjer prečka strugo, teče voda. Ne pomnim, da bi pozimi že kdaj to videl. Snežne razmere so dobre, sneg lepo drsi. Le ponekod v gozdu je malo pomešan z iglicami ali zemljo, saj prej ni bilo snežne podlage in je ratrak malo razril, potem pa lepo poravnal. Kamenja ni.
Lp.
 igor223
#213192
Zanima me, ali bo v nedeljo izpeljan maraton po Logarski dolini.
Na njihovi spletni strani ni nobenih obvestil, oz podrobnosti.

Lp
 Li-man
#213207
Maraton po Logarski to nedeljo 24.01.2010 ob 11h zagotovo bo, saj ga organizator že po tradiciji vedno izvede, če jim le snežne razmere to omogočajo.
Sem bil danes v Logarski in so že postavljeni štartno ciljni stebri. Tudi voda je oddtekla, oziroma poniknila pod strugo, tako da je na sveže poteptana celotna krožna trasa. Je pa na tem odseku kar nekaj kamenja, a sem prepričan, da bodo vestni organizatorji to počistili in dodatno nametali malo snega.
Lp.
 igor223
#213493
zanima me, ali gre kdo jutri iz Posavskega konca (Krško, Brežice, Sevnica) na maraton v Logarsko dolino.

Imam prostor v avtu za eno osebo, lahko tudi iz okolice CE.

LP
IgorZ.
Uporabniški avatar
 tadejk
#213499
Danes preverjena Logarska. Razmere so dokaj dobre. Na nekaj mestih je malo snega ampak brez problemov.

Travniki so pa fantastični, dovolj snega,...

Sicer pa danes proga ni bila na novo potegnjena, kar pomeni 5 cm snega na trdo podlago. Prvi krog klasike malo gaženja in preklinjanja potem pa je šlo. Jutri bo lepše, so celo pognali teptalec (proti večeru).

Sicer pa je v Logarski vse mrtvo. Hrane v Penzionu na Razpotju ni več (samo za penzionske goste), edina varianta je koča Ojstrica 200m prej, kjer se je celo jedlo. Plesnik pa je tako ali tako neprimeren za nas :)

Turizem smo ljudje, pa še res je.

Tadej
 pryks666
#213775
Lp,

v nedeljo sem bil na tekmi in moram reči, da sem bil nad stanjem proga kar razočaran. Sicer so travniki super narejeni, ampak mislim da bi lahko bili ostali deli proge bolj urejeni in predvsem brez kamenja...moje smučke so porajsane tk da me kar glava peče... :D kaj pa mislite vi?
 srnjacek
#213900
Glede na to, da so imili na razpolago dosti snega gre ena velika graja organizatorju!!! Tudi moje smučke imajo imajo takšne rise, da me kar glava boli!!!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA