Traili za mlado in staro od 1 - 100km: MINI GM4O 1 -3km, GT 12 km, GM4O 42km in UPT 100km. Tretji vikend v juniju je Podbrdo center gorskih tekov. Vse od dogajanju tudi v tem forumu.

Moderatorji: Jožko, Tedi, klavdija

 Jožko
#153790
Pozdravljeni!
Srečanje članov kluba GM4O in pripravnikov se bliža. Kakor lani tudi letos ne bomo čakali na "veseli december" ampak bomo naše srečanje pripravili kar novembra in to: 22.11.2008 s pričetkom ob 13,00
Tudi letos bomo pripravili krajši pohod obogaten s prelepimi razgledi in kot se spodobi obarvan z zgodovino naših krajev.
Podelili bomo priznanja našim novo sprejetim članom in članicam, pripravljamo pa še nekaj zanimivosti, ki pa jih vam še ne morem razodeti.

Vsekakor bo zanimivo to vam lahko obljubim!
Za lažjo pripravo in organizacijo srečanja pa vas seveda prosim za vašo cenjeno prijavo, kar ne tej strani ali ZS. Seveda so na to srečanje povabljeni tudi Vaši svojci.
Imejte se lepo in kaj kmalu se oglasite s svojo prijavo. :D
 Jožko
#155377
Srečanje članov GM4O,
se bo odvijalo v krajih, kjer bomo našo prelepo Baško grapo gledali s ptičje perspektive. Upam, da nam bo vreme naklonjeno, čeprav mi pogled skozi okno kvari razpoloženje.
Pripravljamo zanimiv program tako popoldan, kot tudi zvečer. Seveda ne bo manjkalo tudi kaj dobrega za pojest in popit. :D ................. :!:
Toliko zaenkrat, čakam na prijave :D
 Jožko
#156242
Srečanje prijateljev GM4O, kot sem že najavil bo v SOBOTO 22.11.2008 :!: Odvijalo se bo na Soriški planini v LITOSTROJSKI KOČI (večja koča v bližini smučišča). Kot je že bilo povedano se bomo zbrali ob 13,00 vsi tisti, ki se bomo podali na pohod po poteh stare meje. Seveda ste vabljeni vsi, ki imate radi te prelepe hribčke nad Soriško s prekrasnimi razledi na Baško grapo. Pohod bomo popestrili z ogledi starih utrdb in opazovanilnic in bunkerjev, ki so služili Italjanom za varovanje meje. Ozemlje, ki so ga dobili s podpisom Rapalske pogodbe v majhnem turističnem mestecu Rapalo............... :D
Veliko več o tem pa na pohodu samem :wink:
Seveda bo naše srečanje potekalo tako kot se za gre z tistim ta pravim uradnim delom, ki naj bi se začel nekje ob 18,00 in nadaljeval z družabnim srečanjem dokler bomo hoteli sami.
Tako poskrbeli bomo tudi za zelo praktično spominsko darilo :) in vse ostalo, kar sodi zraven :!:
Za enkrat toliko.
Prosim pa vse, ki se imate namen udeležiti srečanja, javite mi vašo odločitev, saj veste zaradi lažje organizacije srečanja in vsega ostalega :!:
Uporabniški avatar
 vencelj
#156250
Opa...na Soriški planini...torej bomo hodili nekje okrog Možica...
Krasno okolje, če bo lepo vreme, pa tudi enkratni razgledi. Škoda zamuditi :!:
Z Andrejem sva bila nazadnje tam enkrat oktobra, bilo je precej megleno, nobenih razgledov, pa vseeno fajn. Delala sva krog Soriška pl.- po cesti na Baško sedlo- Možic- Soriška pl. :juhuhu:
Se prijavljava, skupaj z Romano. Zvečer zaradi novepalme ne bova poganjala korenin...ali pač...družba bo garantirano OK :D .

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 BONI
#156328
Jožko piši še mene in ženo
lp dare
 JOŽEK
#156414
Prijavljam sebe in ženo upam da se bom uspel pravočasno vrniti z morja Lep pozdrav Joco :toast:
 Jožko
#156918
Hojla Vencelj!
Si pa dobro promocijo naredu za te naše kraje visoko nad Baško grapo, upam, da bo kej vremena, da bomo te razglede tudi doživeli, jaz sem jih že velikokrat pa se jih nisem še naveličal :D res so prekrasni :D
Hvala in nasvidenje :!:
Uporabniški avatar
 vencelj
#157042
Danes dodajam še nekaj o Litostrojski koči: http://www.litostrojska-koca.si/ .
Opozorilo: podatek, da cesta Železniki- Sorica ni prevozna, ne drži več! Še celo zelo lepa je sedaj v delu, ki so ga obnovili (ovinki iz Podrošta proti Sorici), z deli na preostalem delu naj bi nadaljevali spomladi.

LP, vencelj
 uros feldin
#157261
Joško.


Prideva tudi Naklanca - Marjan in Uroš.

Sicer dvomim, da že ob 13 h, sigurno pa ob 18 h.


Lep pozdrav in se vidimo v Litostrojski..... Uroš
 Jožko
#157487
Dobrodošla v naši družbi :D
 Jožko
#157872
Pozdravljeni!
Prijave za srečanje so aktualne do ČETRTKA 20.11.2008 do 22,00 ure :!: Kasnejših prijav razen kakšne izredne ne bo mogoče upoštevati.
za to vas prosim, da svojo prisotnost do časa potrdite in nam omogočite priprave brez stresov.
Hvala za razumevanje, se veselimo srečanja :D
Uporabniški avatar
 50cent
#157941
Pridem :!: . Dobil prosto v službi :D :juhuhu: .
Predvidevam, da lahko računaš še na ZdravkaC, če sma že skupaj krog naredila, te pridema skupaj še po diplomo :wink: ........pa Miro, Semjul, Zvone......nevem kaj čakate :D .

Lp :)
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
#157953
50cent napisal/-a:Pridem :!: . Dobil prosto v službi :D :juhuhu: .
Predvidevam, da lahko računaš še na ZdravkaC, če sma že skupaj krog naredila, te pridema skupaj še po diplomo :wink: ........pa Miro, Semjul, Zvone......nevem kaj čakate


V eni drugi temi me je tekaški prijatelj okaral :nono:
50cent napisal/-a:Ti si mi samo fauš, kar priznaj .....pa ne flancaj toliko, raje se prijavi na zaključno fešto GM4O


Ne morem se več skrivat, itak sem se mislil prijavit. PRIDEM v/nad prelepo Baško grapo, da se srečamo. Mogoče se nalezem še kaj dodatne pozitivne energije, saj bo tam menda cvet slovenske dobre volje.
Uporabniški avatar
 semjul
#158038
50cent napisal/-a:Pridem :!: . Dobil prosto v službi :D :juhuhu: .
Predvidevam, da lahko računaš še na ZdravkaC, če sma že skupaj krog naredila, te pridema skupaj še po diplomo :wink: ........pa Miro, Semjul, Zvone......nevem kaj čakate :D .

Lp :)


:cry:

na žalost se ne morem pridružiti tej super družbi, vsega se je nabralo preveč, sedaj pa so nas povozili še v službi, enostavno mi ne znese, najbolje bi bilo če bi se sfotokopiral in razposlal naokoli.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA