Traili za mlado in staro od 1 - 100km: MINI GM4O 1 -3km, GT 12 km, GM4O 42km in UPT 100km. Tretji vikend v juniju je Podbrdo center gorskih tekov. Vse od dogajanju tudi v tem forumu.

Moderatorji: Jožko, Tedi, klavdija

#196144
World Long Distance Mountain Running Challenge PODBRDO 2011
Vsem prijateljem, udeležencem in nasploh vsem, sporočamo veselo novico, da je bila danes na odboru WMRA soglasna podprta kandidatura GM4O za izvedbo svetovnega prvenstva v letu 2011 in seveda nam tudi dodeljena organizacija tega prestižnega tekmovanja.
Vsem vam, ki ste k temu pripomogli se iskreno zahvaljujemo, predvsem pa vam spoštovani tekači, ki ste naš maraton sprejeli za svojega in o njem napisali toliko lepega in pohvalnega. Res smo lahko vsi skupaj ponosni da nas je ta prestižna tekaška organizacija sprejela in nam zaupala tekmo na najvišjem nivoju.
Hvala dragi prjatli skupaj zmoremo res prav vse!
#196265
Hvala vsem za spodbudne besede, seveda bomo poskušali vso zadevo izpeljati tako kot se zagre. Bo pa seveda to tekma odprtega tipa, kjer bodo lahko nastopili prav vsi, ki bodo do časa prijavljeni. Za to kar brez skrbi za vse bo dovolj prostora tako na startu, kot na cilju :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA