Traili za mlado in staro od 1 - 100km: MINI GM4O 1 -3km, GT 12 km, GM4O 42km in UPT 100km. Tretji vikend v juniju je Podbrdo center gorskih tekov. Vse od dogajanju tudi v tem forumu.

Moderatorji: Jožko, Tedi, klavdija

 Jožko
#202034
Pozdravljeni spoštovani prijatelji!
Leto je že skoraj naokrog in naše tradicjonalno srečanje, ki je letos že četrto je pred vrati. Kot že vsa le doslej bomo srečanje pripravili pred "norim" decembrom, da bomo lahko v miru rekli kakšno o naših tekaških in drugačnih podvigih.
4 SREČANJE GM4O BO V SOBOTO 14. NOVEMBRA 2009
Seveda bomo srečanje tudi letos popestrili z pohodom po naših prelepih krajih, kje pa vam zaenkrat še ne izdam, vam pa obljubim, da bo zelo zanimivo in skrivnostno.
Seveda bomo poleg pohoda pripravili še veseli del večera, ki ga bomo ravno tako popestrili z predstavitjo naših srečanj in pa SP v gorskem maratonu v letu 2011. Seveda ne bo manjkalo dobre kapljice in prigrizka. Vsa nadaljna obvestila in točna navodila pa v nadaljevanju.
Veselimo se srečanja z vami in vašimi svojci.
Nekdo je na TF napisal, "GM4O postaja velik, pa vendar prisrčen in domač" ! In takega, dragi prijatelji želimo obdržati tudi naprej.
Prisrčno vabljeni :D
PS. Seveda vas bom prosil tudi za prijave o vaši udeležbi.
 Jožko
#202477
Pozdravljeni!
Do našega srečanja je še kar nekaj česa, pa vendar Vas moram spomniti na prijave zaradi lažje organizacije. Seveda sem vam dolžan še ostale informacije o pohodu. Dobite jih takoj, ko naredim ogledno turo :D
 Jožko
#202674
Pozdravlen!
Ja četudi je srečanje namenjeno članom in pripravnikom kluba GM4O, smo demokratična družba, ki ne zapira vrat nikomur, ker dobro vemo, da tisti, ki pride enkrat v našo Grapo bo sigurno še prišel in to je naš cilj.
Za to se kar korajžno prijavita in sledita navodilom.
Pa lep dan ti želim.
#203126
Me že firbec matra, kaj nam za tokrat pripravlja Jožko :roll: :?:
Bo treba spet enkrat en krog naredit, ker ga že dolgo nisem. Če bo z vremenom vse OK, bo tudi po LM in sladkih6 še čas...upam...če pa ne, pa potem spomladi.
Ta teden sem bil enkrat v Bači (drugič v življenju, prvič peš s sedla, tokrat na štirih kolesih s Podbrda).

LP v Baško grapo, vencelj
 Jožko
#204013
Pozdravljeni!
Dobro došle "nove" prijateljice v našem klubu, smo vas veseli. Seveda bomo veseli tudi drugih članov, ki bodo prišli :D
Še enkrat pa bi vas prosil za prijavo na srečanje, kajti le tako bo vse tako kot mora bit :D
Veselimo se srečanja z vami, vse nadaljne informacije pa KMALU!
 Jožko
#204780
Pozdravljeni!
Srečanje je pred vrati in samo od vremena je odvisno kako bo naše srečanje potekalo. Če bo vreme lepo in brez snega bomo opravili lep adrenalinski pohod skozi sotesko Driselpoh in zaključili s pohodom v vasici KAL, ki je nam vsem še kako dobro poznana po odlični okrepčevalnici, ki jo komaj čakamo po spustu s Črne Prsti.
Naše srečanje bomo zaključili v prijetnem okolju vasi Stržišče, lepe vasice pod Črno Prstjo. Stržiškarji so nam odstopili lepo dvorano, kjer bomo pripravili vse potrebno za zaključek našega srečanja.
Vabljeni na 4 srečanje prijateljev - članov kluba GM4O.
Več pa v naslednjih dneh.
Uporabniški avatar
 zvone
#204819
Pozdravljen Jožko in ostali prijatelji GM4O!

Pa je leto "naokrog"!

Kljub "odpovedi" teka- "izjemno uspešno": "pridobitev organizacije in izvedbe mednarodnega gorskega maratona!

Vau!

Vsekakor izjemen razlog za zadovoljstvo in slavje.

Upam, da mi bo letos uspelo, "da sem zraven".

Lep pozdrav v Baško grapo! Zvone
 Jožko
#205132
Pozdravljeni!
No zdej pa gre zares, zadeve so dorečene in lahko grejo v javnost:
4. srečanje prijateljev GM4O bo v soboto 14.11.2009 :D
Seveda bomo kot vsako leto doslej pripravili pred srečanjem kratek pohod po enem od 100 čudes Slovenskih lepot " Driselpoh" in srečanje z podelitvijo diplom novim članom.
Zbor udeležencev, ki se bodo udeležili pohoda bo ob 13,00 v Podbrdu pred Jakovkno hišo, ki je majhen krajevni muzej. Pod strokovnim vodtvom si bomo muzej ogledali po ogledu pa nadaljujemo s pohodom po skrivnostni soteski. Izstopimo v vasi Kal in nadaljujemo peš v Stržišče.
V dvorani KS (stara šola) pa bomo pripravili vse ostalo, kar na tako srečanje "paše"
Za vse, ki se pohoda ne bojo udeležili pa je zborno mesto v vasi Stržišče ravno tako pred dvorano KS.
Pohod bo trajal cc. 2,30 ure, potrebni so pohodni čevlji in primerna oblačila glede na vreme. Če bo deževalo bo trasa pohoda spremenjena pa ravno tako zanimiva obarvana z zgodovinskimi razlagami in jesenskimi barvami.
Seveda bomo za lažjo izvedbo in kritje stroškov tudi prispevali nekaj €, kot je to vsako leto.
Kot vedno lahko s seboj pripeljete tudi svoje najdražje, seveda z predhodno prijavo.
Veselimo se srečanja z vami :D
 Jožko
#205339
Deževno nedeljsko dopoldne me zvabi v naravo na progo GM4O, kar podzavestno me odnese proti Kovcam,vrhu Bače, Kobli. Dež me počasi namaka oblačila postajajo vedno težja me pa ne zebe tako, da me vse ostalo ne moti in veselo se predajam jesenskim užitkom. Sneg je že na stezicah vendar ne moti, copati so tako ali tako mokri.
Dragi prjatli srečanje vseh ljubiteljev teh stezic je pred nami in ne boste verjeli, da nas je v 4 letih odkar obstaja klub prijateljev GM4O te stezice prehodilo - preteklo več kot 140.
 janezu
#206081
a je za jutri vse zmenjeno,nobenga glasu ni iz baške grape,pa vas ja že ni sneg zapadu? sicer pa ne dvomimo v srečanje, jožko in kerlci do sedaj še niso razočarali :D se vidmo :drink lp ju
 Jožko
#206090
Hojla pozdravljeni!
Ja Janez lepo, da se oglasiš sm že mislu ja kaj pa je z Janezom, da ni vbenga glasu od njega. E pa Janez je kerlc in kar tko ni kej. Vse bo tko kot smo se zmenil in kot je napisano.
Za pohodnike zbor ob 13,00 pred Jakovkno hišo (pri cerkvi) v pohodniški opremi.
Za ostale pa ob 17,00 v Stržišču pred staro šolo (tovorna žičnica na Črno Prst) parkirajte na travniku na levi strani ceste gledano v smeri vožnje. Prostora ni veliko za to je potrebno lepo parkirati.
Za vse ostalo je poskrbljeno. Veselimo se jutrišnjega dne in srečanja z prjatli od vsepovsod.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA