Traili za mlado in staro od 1 - 100km: MINI GM4O 1 -3km, GT 12 km, GM4O 42km in UPT 100km. Tretji vikend v juniju je Podbrdo center gorskih tekov. Vse od dogajanju tudi v tem forumu.

Moderatorji: Jožko, Tedi, klavdija

#242928
Spoštovani prijatelji :D
Vesele Božične praznike, miru, sreče, zdravja, dobrih medsebojnih odnosov v letu, ki prihaja vam želi ekipa GM4O :D
Želimo si, da bi nam vsem skupaj naslednjo leto prineslo vsega zgoraj napisanega pa še lepega vremena v dneh, ko bomo pripravljali SP V gorskem maratonu in seveda še vse kaj drugega. Uživajte v Božičnih praznikih in imejte se lepo. Le kaj bi si lahko še žeželi?
#242934
Hvala Joško za lepe želje,
če je kaj, si želimo, da bi vam SP odlično uspelo. V vašo pokrajino, ambient, ki ga boste ustvarili, in organizatorja niti najmanj ne dvomino, tako da se zelo veselimo.

Lep božič vsem !
#242961
:juhuhu: :juhuhu: dragi mi ves :TF) :juhuhu: :juhuhu:

So dnevi zdaj šteti bolj deževno odeti na božični čas ki, širi se med nas, sem čas uzel zato, :hack: da čestitam lahko :clap: :clap:
za vse dosežke, presežke morda nedosežke, ki so letos bili skupaj z nami, vami smo po njih posegali... :lauf:

Naj bodo prihodnji dnevi v sproščenem duhu, bomo kakšno kilco pridobil, pa nič zato saj januarja že bolje bo, si vsak bo čas uzel, da se bo lažje imel, ko se bo na tek podal in znoj obrazu bode se podal.... :piti: :toast: :drink

Naj prihodnje leto prinese vsem nam nove izzive, sreče naj pri tem bo obilo, da korak ostal bo mehak, zdrav, da dolgo bo še po poteh nas podal, kaj nam prinesel bo, pa še ne vemo, pa nič zato. :lol:

Prihodnji teden še novoletnega damo skozi, mislim da malo lepše bo, da se kaj preteči bo še dalo, ko se bo praznovalo :drink

Vsem skupej, tekačem, tekačicam aktivnim tudi tistim malo manj naj bo naslednje leto lepo tekaško obarvano brez poškod in z veliko nasmeha na licu, ko ga bodo gnali po prostranih poteh, tekmah, druženjih in še čem. :rol:


Lepe praznike :toast: pa SREČNGA 2011
http://www.youtube.com/watch?v=CJrdRDV_LMk&playnext=1&list=PLA0B0F4D4F656E447&index=17 pa še mal za dušo....

Lp Samostojni

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA