Traili za mlado in staro od 1 - 100km: MINI GM4O 1 -3km, GT 12 km, GM4O 42km in UPT 100km. Tretji vikend v juniju je Podbrdo center gorskih tekov. Vse od dogajanju tudi v tem forumu.

Moderatorji: Jožko, Tedi, klavdija

 klavdija
#255536
KAKO DO ŠTARTA 10. GM4O?
- Iz Gorenjske smeri (via Škofja Loka ali Bohinjska Bistrica) vas bodo na Petrovem Brdu usmerjali redarji na prosta parkirišča v bližina starta. Z avtom se lahko zapeljete tudi do Podbrda (cilj) – od tam bodo organizirani prevozi do starta od 6.00 do 7.30 (zadnji).
Na Petrovem Brdu bodite najkasneje do 7.00 zaradi zapore ceste.
- Iz Primorske smeri bo poskrbljeno za parkiranje v Podbrdu. Avtobusni prevozi bodo organizirani iz Podbrda ( ob glavni cesti pri izvozu do železniške postaje / prireditvenega prostora) do starta in sicer od 6.00 do 7.30 (zadnji).
- Prevoz iz cilja na start – za vse tiste, ki boste parkirali na Petrovem Brdu bo organiziran prevoz Podbrdo – Petrovo Brdo od 12.30 do 18.30 in vsako uro. Kombiji bodo stali ob glavni cesti pri izvozu do železniške postaje / prireditvenega prostora.
OSTALE INFORMACIJE.
- Garderoba – za oddajo garderobe bo poskrbljeno v posebnem za to namenjenem šotoru na Petrovem Brdu (oglejte si zemljevid), prav tako bo za prevzem garderobe poskrbljeno v Podbrdu
- Dvig štartnih številk - od ponedeljka 13. junija do petka 17. junija v TIC-u Podbrdo (Podbrdo 18) od 14.00 do 18.00 ure in na dan teka na Petrovem Brdu od 6.00 do 7.00 ure. Prejeli boste štartno številko, spominski čip za enkratno uporabo, vrečko s številko za oddajo garderobe in spominsko nagrado.
- Za ostale informacije smo vam na razpolago na info@gm4o.si
Lep dan,

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA