Traili za mlado in staro od 1 - 100km: MINI GM4O 1 -3km, GT 12 km, GM4O 42km in UPT 100km. Tretji vikend v juniju je Podbrdo center gorskih tekov. Vse od dogajanju tudi v tem forumu.

Moderatorji: Jožko, Tedi, klavdija

 Jožko
#264075
Pozdravljeni tekači in prijatelji GM4Oja :D
Moram vas seznaniti, da je GM4O povabljen v svetovni pokal, MOUNTAIN RUNNING INTERNATIONAL CUP 2012, kjer sodelujejo svetovno znani teki iz Italije, Grčije, Francije, Avstrije, Maroka......in še nekaterih drugih.

V knjigi WORLDS ULTIMATE RUNNING RACES PA SO IZ 101 DRŽAVE V KNJIGO UVRŠČENI, KAR TRIJE SLOVENSKI TEKI. GM4O, ŠMARNA GORA, GRINTOVEC :D
Seveda gre ob tej priliki zahvala tudi vam spoštovani udeleženci našega maratona, kajti brez vas bi GM4O ne bil to kar je.
Razpis bo prav kmalu zagledal luč sveta, prav tako pa naša prenovljena internetna stran :D
 janezu
#264079
na gm4o se vedno kaj dogaja :D ,mi pa čakamo na ključni jesenski dogodek :drink :drink lp ju
 matej-jethro
#264177
Špica, Jožko! Me veseli, da je GM4O na poti v Evropo, potem ko je osvojil svet :D

janezu napisal/-a:na gm4o se vedno kaj dogaja :D ,mi pa čakamo na ključni jesenski dogodek :drink :drink lp ju


Janez, a za to priložnost boš pa vstal s kavča, k ne? Zadnč sva z Majdo mejčkn podebatirala in sem dobu občutek, da letos ne boš šel več iz bajte :lol: No, in sem se zmotu; hvala ti za klic vzpodbude v Šenčurju :clap: Lepo pozdrav vse na balinišču v Prebačevem :wink:
Pa brez zamere 8) :D
 Uheeec
#285449
Zdravo

Iščem nekoga, ki bi bil pripravljen iti z menoj po poti Gorskega maratona, torej s tekom in približnim koncem okoli 5-6 ur max. Poti sam ne poznam, zato bi bilo dobro, da se javi nekdo, ki jo pozna, ali pa ima GPS...

upam, da se bo našel kak junak, ki bi si šel malo pretegnit noge na traso

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA