Traili za mlado in staro od 1 - 100km: MINI GM4O 1 -3km, GT 12 km, GM4O 42km in UPT 100km. Tretji vikend v juniju je Podbrdo center gorskih tekov. Vse od dogajanju tudi v tem forumu.

Moderatorji: Jožko, Tedi, klavdija

#276150
SP V GORSKEM MARATONU 2012
ŠVICA - INTERLAKEN
Vse zainteresirane vabimo, da se nam oglasijo najkasneje do: 12.04.2012 na GSM 041 837 551 ali na joze.dakskobler@gmail.com

1. DAN: Vožnja čez mejni prehod Fernetiči, mimo Trsta, Benetk in Milana do Interlaken-a. Kratek ogled mesta. Namestitev v hotel in prosti čas za osvežitev in priprave na gorski tek. Večerja v hotelu.
2. DAN: Po zajtrku v hotelu Gorski tek – tekma. Prosti čas za počitek. Večerja v hotelu.
3. DAN: Po zajtrku v hotelu Gorski tek – tekma. Prosti čas za počitek. Večerja v hotelu.
4. DAN: Po zajtrku odhod iz Interlaken-a, mimo mesteca Lugano, tretje najpomembnejše poslovno središče Švice. Leži v goratem območju ob istoimenskem jezeru. Sprehodili se boste po promenadi ob jezeru in starem delu mesta z vidnim italijanskim vplivom. MOŽNOST POSTANKA IN OGLED MESTA: Ogled cerkev sv. Lovrenca in sv. Marije ... Vožnja do Muzeja čokolade; voden ogled pridelave čokolade, degustacija vseh vrst čokolade in nakup. Prihod domov v poznejših večernih urah.

CENA: 323€/osebo
CENA VKLJUČUJE: prevoz - Špik, 3 x namestitev v hotelu na osnovi polpenziona, ogledi zunanjosti po programu, spremljevalec, organizacija in DDV.
DOPLAČILO/PO ŽELJI: Muzej čokolade z degustacijo čokolade v Luganu – gratis!

VBLJENI Z GRAPARSKIMI KERLCI V INTERLAKEN - ZABAVNO BO:)
#278216
Še kratka informacija o možni spremebi programa v Interlaknu. V igri je skrajšanje za en dan. Se pravi po glavni tekmi v nedeljo se nekje v večernih urah ali po dogovoru odpravimo domov. Glede na število nočenj bo tako tudi cena izleta lahko nekaj nižja. Nekaj prostih mest je še, zato, kar pohitite s prijavami :D Mi v vsakem primeru potujemo, glede na število prijavljenih bomo naričali avtobusni prevoz. Pa lep dan vam želim :D
#283005
Pozdravljeni!
No sedaj se gre pa zares. Interlaken je vedno bližje in 9. svetovno prvenstvo v gorskem maratonu se bliža. Zato spoštovani vsi, ki ste se že odločili da potujete z nami se mi prosim javite še enkrat tako, da napravimo pravi seznam z mailing listo, da vas bomo lahko obveščali o vseh potrebnih stvareh :D Najboljše bo, da se mi javite na moj email, joze.dakskobler@gmail.com
Lepe počitnice vam želim in srečno kjer koli že :D
#284096
V sredo 18.7.2012 bomo na sestanku IO sekcije za gorske teke dokončno dorekli vse zadeve okoli SP v Interlaknu. Potem pa vas obvestimo o vseh podrobnostih našega potovanja. Seveda pa imamo še nekaj prostih mest tako, da vabljeni še vsi potencjalni kandidati za ogled ali nastop na Jungfrau maratonu :D
#286895
Pozdravljeni!
Jungfrau maraton je pred vrati in znano je že skoraj vse. Nabrala se nas je, kar lepa druščina tekačev in navijačev tako, da sem prepričan da bo lepo.Jutri bomo dorekli vse podrobnosti, in zvečer bo popoln načrt objavljen tudi na TF.
#286944
Jožko napisal/-a:Pozdravljeni!
Jungfrau maraton je pred vrati in znano je že skoraj vse. Nabrala se nas je, kar lepa druščina tekačev in navijačev tako, da sem prepričan da bo lepo.Jutri bomo dorekli vse podrobnosti, in zvečer bo popoln načrt objavljen tudi na TF.


Jožko, upam da se uspemo srečati pred štartom, kjer te poterpljam po ramenu :D Želim vam nepozaben izlet in verjamem, da boste bučno navijali :laola Tekači pa bomo pritekli do cilja, kle ni dileme :D

Se vidmo, k se zagledamo :wink:
Srečno!
#287531
Spoštovani
Interlaken je že tik pred vrati. Naša ekspedicija odpotuje dne, 6.9.2012 (četrtek zvečer) .
Odhod:
Ob 21,00 uri iz Železnikov (avtobusna postaja, križišče za Dražgoše)
21,40 uri v Ljubljani pod Dolgim mostom bi se zbrali vsi z tega konca
23,30 uri na Vrtojbi (mejni prehod – črpalka) bi se zbrali Tolminci in vsi iz Primorskega konca
Lahko se nam kdo pridruži tudi na postajah med zgoraj navedenimi relacijami, seveda vse po poprejšnjem dogovoru z Jožetom Dakskoblerjem, (GSM 041 837 551).

Povratek:
odhod iz Interlakna bo v nedeljo, 9.10.2012, po razglasitvi rezultatov, vendar najkasneje ob 20.00 uri. Prihod domov v jutranjih urah 10.9.2012

Ne pozabite: Osebnih dokumentov (osebna izkaznica ali potni list)

V Interlaken bomo pripotovali v petek, med 8,00 in 9,00 uro, nastanili se bomo v hotelu v mestecu RINGGENBERG, 3km iz Interlakna. Vse bo nekako podrejeno pomoči našim tekačem iz reprezentance in ostalim nastopajočim z naše skupine.
V petek: nastanitev, ogled kraja in dvig štartnih številk, večerja, proste aktivnosti.
V soboto: tekma žensk in moških na 50 let, priprava na tekmo in spodbujanje naših tekačic in tekačev, večerja v hotelu, proste aktivnosti.
V nedeljo: tekma moški, priprava na tekmo in seveda spodbujanje naših tekačev in aktualnega svetovnega prvaka Mitja Kosovelja. Po zaključnem ceremonjalu pa se bomo počasi odpravili proti domu. V Ljubljano naj bi prispeli v jutranjih urah v ponedeljek.
HOTEL: BAREN, Ringennberg
Ker bomo uradno zastopali državo Slovenijo je priporočljivo vzeti s seboj tudi Slovenske zastave, naj se ve, da smo Slovenci in da nas to ni sram pokazati!
PLAČILO: 21 oseb (7-9,9,12) 196€ na osebo / 2 osebi (Čufer) 320€ na osebo
Plačilo na : TMIN TOURS NATAŠA KOCIČ S.P. TRG 1. MAJA 8 5220 TOLMIN
TRR: 0444 3011 2746 942
SKLIC: 00 12-1
NAMEN PLAČILA: K 18-2012 + ime in priimek
Plačilo potnih stroškov pa bomo izvedli na avtobusu ali po dogovoru !
#287796
Oj :D Hvala za vzpodbudo in lepe želje! Izgleda, da bo vreme čudovito in to je dobra osnova za krasna doživetja. Jutri odrinem tudi sam v družbi dveh frendov, ki bosta probala stopiti na vrh Moncha in na Jungfrau, seveda. Zase nimam drugih pričakovanj kot iztisniti maksimum. S tem bom moral biti zadovoljen, če tudi bo čas slabši, kot se ga nadejam.
Vsem slovenskim zastopnikom želim dober in uspešen tek, aktualnemu svetovnemu prvaku g.Kosovelju, pa ponovitev zgodbe iz Podbrda! :laola
Kvalitetno doživet izlet želim tudi Jožku&Graparskim kerlcem z ostalim spremstvom :wink: :D

Se vidmo, k se zagledamo :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA