Traili za mlado in staro od 1 - 100km: MINI GM4O 1 -3km, GT 12 km, GM4O 42km in UPT 100km. Tretji vikend v juniju je Podbrdo center gorskih tekov. Vse od dogajanju tudi v tem forumu.

Moderatorji: Jožko, Tedi, klavdija

 Jožko
#304819
Spoštovane tekačice in tekači :D
Zdi se mi prav, da o našem PUŠELJCU odprem posebno temo v katero bomo lahko zapisali vse, kar bo potrebno zapisati. Kot sem nekje že zapisal je namen PUŠELJCA še bolj združiti in povezati organizatorje na tem področju in naše teke izpiliti tako, da boste zadovoljni res vsi no skoraj vsi hehe :) Druženje v prelepi neokrnjeni naravi v dobri družbi in dobrem prigrizku je teh časih nekaj, kar nam vsem manjka in to spoštaovani vam ponujamo prav organizatorji PUŠELJCA. Pridite na naše teke in ne bo vam žal :D
Kot prvi je že v soboto KBK in Boštjan z ekipo vas že pričakuje, hlebci kruha in potica pa bodo vsak čas romali v peč hehe. No malo za šalo malo za res KBK je tek, ki se mu reče VI.
Uporabniški avatar
 miciM
#304926
Oj, če prav sledim temi je PUŠELJC štiri cveten :D , Blegoš, Ratitovec, GM40. Kaj pa je četrti cvet?

:wink:
 kbk
#305163
do prve rožice v Pušljcu je le še dober teden...
:clap: :clap:
počasi bo treba kakšno stavo pobrat , koliko bo junakinj in junakov s pušlcem na prsih :) :D

začne pa se z 4. KBK-jem.

vabljeni!!!
 TONEK
#305228
Mislim, da smo bili lani samo trije na vseh štirih tekmah.
Moja optimistična napoved za osvojitev letošnjega pušeljca pa je vsaj 15 kandidatov. ( s tem, da pridejo na vseh tekmah skozi cilj )
 kbk
#307075
torej, ne pozabite...

vseh 149 tekačev , ki se je udeležilo 4. KBK-ja, je vabljenih, da doda jutri z Ratitovcem naslednji cvet v Pušeljc... :clap: :clap: :clap:

VABLJENI!!!! :laola
 TONEK
#307270
Slabi ljubitelji cvetja so naši gorski tekači. Ali pa so se Blegošani ustrašili dobrih 100 m višjega Ratitovca - za osvojitev pušeljca je namreč že na prvi tekmi odpadlo dobrih 68% kandidatov, glavni tekmi pa šele prihajata.
Uporabniški avatar
 zz topka
#307271
Ma, bi sam vprašala, če velja za pušelc tudi, če samo z mislimi laufam vse štiri cvetke??? Ker jast sem že včeraj zjutraj ob šestih, štiri ure pred štartom prav trudna prišla z Ratitovca , sem laufala Slikaprav cejlo noč. Me niso niti miličniki ustavili.Slika
In še celo pot me je dež lovilSlika
Ma, sej sam prašam :oops: :oops: :oops:
Uporabniški avatar
 miciM
#307290
TONEK napisal/-a:Slabi ljubitelji cvetja so naši gorski tekači. Ali pa so se Blegošani ustrašili dobrih 100 m višjega Ratitovca - za osvojitev pušeljca je namreč že na prvi tekmi odpadlo dobrih 68% kandidatov, glavni tekmi pa šele prihajata.


Ja jaz sem med tistimi 68 %, prej je imel Ratitovec drugačen datum, ki mi je bolj ustrezal, pa tudi četrtega cvetnega lista nebi zbrala, ker se pokriva z Logarsko :( , povsod pač ne mormo bit, včasih škoda, včasih sreča :D .

:wink:
 Jožko
#309502
Pozdravljeni!
Četrta rožica je pred vrati 20.gorski tek iz Podbrda na Črno Prst v spomin na Ivana Anderleta pobudnika in prvega organizatorja takratnega teka, ki so ga poimenovali Planinski kros in v javnosti ni doživel pohval. Spodbujati ljudi da bi v hribe tekli v tistih časih ni bilo Etično kot so zapisali :oops:
No me prav zanima, koliko je junakov, ki so vse te rožice zbrali in zavezali v prelep pušeljc :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA