Traili za mlado in staro od 1 - 100km: MINI GM4O 1 -3km, GT 12 km, GM4O 42km in UPT 100km. Tretji vikend v juniju je Podbrdo center gorskih tekov. Vse od dogajanju tudi v tem forumu.

Moderatorji: Jožko, Tedi, klavdija

Uporabniški avatar
 Tedi
#332183
»Ko bom velik, bom GM4O«
To je moto trimčka, ki smo ga pripravili za vse tiste, ki pravijo da je maraton preveč za njih. Seveda v grapi se ne da po ravnini in je klanec obvezen :D

Osnovne informacije o progi so 12km ter 800m vzponov in prav toliko spustov. Trasa poteka po mulaterah, ki so zelo primerne za tek in je praktično celotno traso mogoče preteči.

RAZPIS

PRIJAVE

FB STRAN

Več o teku tudi po koncu sejma "Tečem" v Ljubljani...
Uporabniški avatar
 Tedi
#332523
Pozdravljeni :D
Ker še vedno nimam svojega gesla se oglašam, kar s Tedijevega. Kot zgleda za Graparski Trimček ne bo velikega povpraševanja :) ampak povem vam ni to kar tako kak trimček vzdevek Graparski daje slutiti da ne bo kar tako. Mogoče pa vam bo ime, Ko bom velik bom GM4O povedalo kaj več :) No šalo na stran, trimček bo kar zahteven 12 kilometrski tek, ki ga bo težko spraviti pod uro in če bo še kaj vremena bomo poprosili nekaj tekačev, da ga stesstirajo in tako ugotovimo kaj in kako :) Vse ostalo pa boste do časa izvedeli vi se samo lepo pripravite in videli boste, da vam bo lepo, tako, kot vedno v prelepi Baški Grapi :)
Uporabniški avatar
 vencelj
#332917
http://vencelj-sportnik.blogspot.com/20 ... dober.html

... in samo kot pripombi: :arrow: po novi trasi s Podbrda do priključka na staro traso s štartom na Petrovem brdu do sedaj še nisem šel, vem le, da je izhodišče pri TD Podbrdo oz. pri cerkvi; :arrow: to mi ne dela problema oz. s tem se ne obremenjujem :!:
:juhuhu: :lauf:
 Jožko
#332990
Pozdravljeni!
Ja Vencelj si čisto prav ocenil Graparski trimček. Ni lahek in ga je treba vzeti, kar resno :D Vsak rezultat okoli ure bo že štel za odlično uvrstitev :D
Kar pa se tiče zmagovalcev je pa naša Čufarca tako ali tako vedno prva ane Valentina, čene v Grapi pa na Gori :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA