Traili za mlado in staro od 1 - 100km: MINI GM4O 1 -3km, GT 12 km, GM4O 42km in UPT 100km. Tretji vikend v juniju je Podbrdo center gorskih tekov. Vse od dogajanju tudi v tem forumu.

Moderatorji: Jožko, Tedi, klavdija

#348813
Današnje dogajanje lahko spremljate v živo na http://remote.timingljubljana.si/gm4o/

Prvi tekači na 42 km so že v cilju :!: Krepko popravljen rekord proge kaže na hud boj. Kosovelj tretji...
Čestitke :!: :!:
#348818
Tudi jast sem bila danes v vlogi navijačice in sicer na 4. km proti Č.P., kjer so se mi fotke kpl sfižile in sem jih morala vreči skoraj vse v smeti :--( :--( :--( in potem še na ta "hudi uri resnice" - na Durniku.
Čestitke vsem in vsakomur posebej. :laola
Fotke danes, filmček pa se še nalaga. Bo jutri. Mi je res zelo žal, glede kvalitete, ampak niti sanja se mi ne, zakaj niso ratale, saj naj bi imela super mobitel za foto... :shock: Najbrž je vse preveč vibriralo od mojga kričanja... :lol:
https://photos.google.com/share/AF1QipM ... R3S1BlVnVB
Nazadnje spremenil zz topka, dne 19 Jun 2016, 06:22, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 vencelj
#348821
V tem trenutku so na strani http://remote.timingljubljana.si/gm4o/ dosegljivi le rezultati tekme za svetovno prvenstvo, mislim pa, da bo kmalu drugače.
Tudi danes se splača na izlet v Podbrdo, spored:

Nedelja 19. junij
9.30 Start 2. Graparski Trimček Podbrdo, pri cerkvi

12.00 Razglasitev rezultatov, podelitev priznanj, zaključek 2. UPT
Športno igrišče »Na Bazenu« PODBRDO

16.00
Dobrodelno koncert MATANAGA 2016:
VILI RESNIK
THE FAKERRS
NiJe
Športno igrišče »Na Bazenu« PODBRDO
#348825
Dobro jutro vsem,

končno sem se naspal in nekako sestavil od včerajšnjega maratona, ki je bil to zame prvi gorski maraton. Kaj naj rečem res SUPER. Veliko poznanih obrazov. Dobra organizacija tekme, vse pohvale porstovoljcem na okrepčevalnicah- res ste zakon :)
Sama proga mi je bila všeč in včeraj smo imeli res čast uživati v teh razgledih. Zadnji vzpon na Porezn pa kolenogriz :D haha noro! Zz Topka hvala za navijanje in vzpodbudne besede, res si se vedno pravi cas pojavila na progi :)


Če potgnem črto- Podbrdo je ZAKON. Hvala za to lepo tekmo, drugo leto se spet vidimo!

Pozdrave vse :laola
#348827
Čestitke vsem, ki ste pretekli GM4O in prišli do cilja . :laola
Posebej čestitam vsem, ki vam je uspelo prvič. :clap:
Jaz sem potreboval 5 let , da mi je končno uspelo .
Pred tem sem traso obdelal po etapah . Enkrat nisem niti startal zaradi vnetih tetiv , enkrat nismo startali zaradi ekstrenmo slabega vremena , predlani sem odstopil v Hudajužni zaradi visoke temperature in posledično vrtoglavice, ko smo se pričeli vzpenjati na Durnik .
Tudi včeraj je bilo mestoma vroče , sicer pa zelo primerno vreme .
Hvala vsem organizatorjem in domačinom za odlično organizacijo , bogato založenimi postojankami in odlično vzdušje . Posebna zahvala gre harmonikarju na vrhu Durnika . :clap:
#348830
https://www.youtube.com/watch?v=gCP8LX_hCIQ

Tudi letos smo si kot navijači ogledali GM4O in UPT 100 na Poreznu. Začeli smo ob petih zjutraj s Petrovega brda in bili seveda prezgodaj na vrhu. Vreme je letos za spremembo sodelovalo zelo dobro, tako da sta dve uri na vrhu Porezna hitro minili. Naš pogled je bil usmerjen predvsem tekmovalcem na stotki, kjer smo navijali za vse, še posebej za našega Kamničana Mateja :laola
Prvi Dejan nas je skoraj presenetil, kar na enkrat se je pojavil na vrhu, kmalu za njim dvojček Aljoša in Janez :clap: blizu je bil tudi Toni in potem Klemen. Po nekako desetih tekmovalcih je nastala manjša luknja, tako, da smo se počasi premaknili proti domu na Poreznu in seveda prve s svetovnega prvenstva zamudili. O najboljših bodo tako ali tako poročali mediji, za nas so vsi, ki pritečejo na vrh zmagovalci, zato smo še bolj vneto spremljali dogodke pri domu. Fantje, dekleta, mlajši, starejši, naši in gostje iz drugih držav vse je bilo zanimivo videti kako se borijo z višino in metri. Poklon in čestitke prav vsem :laola Počakali smo še naši znanki Heleno in Uršo in se odpravili proti Podbrdu. Sestopali smo počasi, mnogi so nas prehiteli in okoli treh prišli do cilja. Srečali smo našega Dušana, popili pivo, se počasi zapeljali nazaj na Petrovo brdo ( hvala Dušan za prevoz in pijačo ) in zaključili dan v našem baznem taboru v Podgorju pri Slavki. Kaj reči za konec? Nič drugo leto spet najbrž zopet na Črni prsti :D

Lep pozdrav Andrej in prijatelji sredinih pohodov na Primoža

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA