Traili za mlado in staro od 1 - 100km: MINI GM4O 1 -3km, GT 12 km, GM4O 42km in UPT 100km. Tretji vikend v juniju je Podbrdo center gorskih tekov. Vse od dogajanju tudi v tem forumu.

Moderatorji: Jožko, Tedi, klavdija

#355167
Spoštovani udeleženci PTRF
Festival je sedaj pa res tik pred vrati in zato nekaj obvestil, napotkov nebo odveč:
Kot že nekaj let vas v Podbrdu pričakuje srčna ekipa, ki bo poskušala poskrbeti za vse, kar se posrbeti da, da vam bo "lažje" na preizkušnjah, ki vam jih ponujamo.
UPT - Ultra Pušeljc treil je ločen od dogajanja na BAZENU in je vse, kar je povezano z njim v OŠ Simona Kosa v Podbrdu. Za vse, ki na treil prihajate zjutraj, pridite do časa, da se lahko v miru pripravite in opravite vse obveznosti, ki jih organizator zahteva, dvig štartne številke in pregled opreme. Start je ob 6.00 v centru vaškega jedra Podbrda.
Vse kar je povezano z GM4O je na "Bazenu", dvig štartnih številk, oddaja palic in garderobe. Vse udeležence prosimo, da pridejo do časa, da nebo prevelike panike. Štart GM4O je na glavni cesti in je do starega vaškega jedra zaprti tek. Zaprti tek do starega vaškega jedra bodo vodili organizatorji. Po prehodu merilnega mesta pa vas prepustimo naravi in našim ekipam na trasi. GM4O šteje za DRŽAVNO PRVENSTVO v gorskem maratonu in je ob enem tudi 3. tekma SLOVENSKEGA POKALA v gorskih tekih.
Sledijo otroški teki, tako kot vsako leto v času, ko se maratonci podijo po hribih. Start in cilj otroških tekov je na cilju v Batavi. Tudi otroški teki štejejo za pokal SLOVENIJE v gorskih tekih.
Za red in parkiranje bodo skrbeli gasilci tako, kot že vseh 15 let. V SAMEM KRAJU S PARKIRIŠČ DO ŠTARTA IN NAZAJ NI ORGANIZIRANIH PREVOZOV, ZATO VAS PROSIMO, DA PRIDETE DO ČASA IN SE V MIRU PRIPRAVITE NA TEK!!
Spoštovane udeleženke/ci z veseljem VAS pričakujemo v Podbrdu na Podbrdo Treil Ranning festivalu, ki pa seveda ne konča v soboto temveč šele naslednji dan, ko v cilj priteče zadnji tekač na UPT in tudi takrat ni še konec, takrat se ponovno vse zopet prične :)
Pridite v Podbrdo na "OLIMPIJADO" gorskega teka, kot so naš dogodek poimenovali naši zvesti udeleženci!!!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA