Traili za mlado in staro od 1 - 100km: MINI GM4O 1 -3km, GT 12 km, GM4O 42km in UPT 100km. Tretji vikend v juniju je Podbrdo center gorskih tekov. Vse od dogajanju tudi v tem forumu.

Moderatorji: Jožko, Tedi, klavdija

#70721
Pozdravljeni!
Nekaj moramo početi tudi v Grapi ob tako slabem vremenu in kmalu bo zagledal dan zgoraj omenjeni klub. Klub bo deloval v sklopu TD Podbrdo, svoj sedež pa bo imel v planinskem domu na Petrovem Brdu, kjer se tudi vse kar je v zvezi z maratonom izvaja.
Vsa ostale zadeve v zvezi z našim klubom pa bomo objavili v nadaljevanju, ravno tako tudi vse pogoje v zvezi z članstvom in vsem ostalim.

Lepo se imejte in pričakujemo vas v klubu prijateljev gorskega maratona 4. občin.
Pa lep pozdrav iz prelepe Baške grape vam želi Jožko
 Jožko
#73268
Pozdravljeni prijatelji gorskega maratona 4 občin!

Deževen dan je ravno pravšnji za sestankovanje in pogovore o teku in načrtih v zvezi z tekom in vse kar je v zvezi z njim.
In prav danes je tisti dan, ko bomo uradno obelodanili, da klub prijateljev našega maratona uradno tudi obstaja v sklopu TD Podbrda kod samostojna sekcija z svojim vodstvom.
Na teh straneh pa bodo objavljena tudi pravila in pogoji za vstop med članstvo. Tudi na naši uradni strani(www.graparskikerlci.com), ki bo doživela svoj krst jutri, bo zanimiva in na njej boste lahko prebrali in videli vse kar se dogaja na tem področju v Baški grapi.
Toliko za enkrat, lepo se imejte in uživajte, kjer koli že boste pa lep pozdrav iz prelepe Baške grape. Jožko
 janezu
#73432
stran kerlcev je zaživela,od članov pa mi najbolj všeč spodja vrsta.ali je za vpis v GM40 potrebno opravit posebno furo,al velja že kar tekma,ker ne vidim nobenih članov.če nas ne bo srečala pamet-zakar je že malo pozno-,se mogoče enkrat vpišemo na JOŽKOTOVO LISTO.pa veliko uspeha na zastavljenih ciljih vam žeim.LP ju
 Jožko
#73441
Pozdravljeni!
Za vpis v klub prijateljev gorskega maratona je potrebno opraviti še enkrat MARATON, krog na dan teka ne šteje. Za vpis v sekcijo EKSTREMNO pa 3X pod pogoji, ki so vpisani v pravilih. Sem prepričan, da so Janez end kompany to sposobna opraviti.
Hvala za dobre želje in seveda dobrodošli prjatli v našem klubu.
Lepo se imejte in lep pozdrav iz prelepe Baške grape.
LP Jožko
Uporabniški avatar
 jan_jan
#73450
Pozdravljen Jožko,
veseli me, da ste uspeli ustanoviti klub ekstremnih gorskih tekačev. Čestitke.
Zanimajo pa me bolj natančno pogoji, kako zastavljeni cilj doseči. Prosim prilepi www. stran, kjer je to možno videt.
Pozdrav v Grapo iz Dravske doline.
jan_jan
 Jožko
#73484
Pozdravljeni!

Se zahvaljujem Dejanu za ažurno odgovarjanje na forumu, saj na mladih svet stoji, pravi pregovor in pri nas je res tako!
Sem pa tist cajt res pil kavo, mal za pritisk pa tud mormo nardit.
Lep dan vam želim iz prelepe Baške grape. Jožko
Uporabniški avatar
 jan_jan
#73507
Dejan, hvala. Sem si z zanimanjem ogledal tale vaš "graparski" link. Ni kaj, res ste pravi kerlci. Vidi se, da ste res obkroženi s prelepo naravo in znate te lepote tudi s pridom izkoriščati. Le tako naprej, dobri ste!
Delamo na tem, da se vpišemo v klub extremistov, sicer letos to ne bo mogoče, drugo leto pa vsekakor.
LP jan_jan
 janezu
#73667
POZDRAV GRAPARJEM,POSEBNO PA 1. ČLANICI KLUBA GM40.danes 21.09.2006 smo s časom 5,30 ure izpolnili pogoje za vpis tudi IZTOK-SAM,DARKO-FOTO BONI.JANEZ-GASILEC IN JANEZU. odlično vreme,dober razgled.ne prehud tempo,tako da smo res doživeli progo.na koncu pa lep sprejem lastnikov planinske koče na PETROVEM BRDU-prava dobrodošlica.vsem ljubiteljem gora priporočam obisk trase maratona 4-občin,saj limit 8 ur dopušča,da v lepem tempu prehodite kar nekaj vrhov nad BAŠKO GRAPO. PA VELIKO USPEHA POHODNIKOM; KOT TUDI ORGANIZATORJEM. LP ju
 Jožko
#73685
Pozdravljeni!

Čestitke Gorencem za prve vpise v knjigo in seveda včlanitev v klub prijateljev gorskega maratona. Škoda, zame je bil današnji dan polno zaseden, tako da vas nisem mogel prit niti pozdravit. Sem se pa večkrat spomnil na vas.
Seveda pa čestitke tudi Dorici, ki se je kod prva vpisala na listo članov.

Lep pozdrav in lepo se imejte.
LP Jožko
 Jožko
#73760
Pozdravljeni!

Žilca mi ni dala miru, in sem jo mahnu danes ob13,00 s Petrovega Brda po poti našega maratona z namenom, da opravim krog in se vpišem v knjigo članov. In res mi je uspelo v ne preveč lepem vremenu še par kapljic dežja me je obiskalo pa kaj bi tisto. Mir, tišina in narava, ki se pripravlja na zimo so me očarali in res sem užival sto na uro. Potem mi je "crknil" še mobi in tišina je bila popolna.(res pa sem domačim in prjatlom naredil malo skrbi) Pa kaj hočemo tehnika je tehnika.

6.30 ure sem porabil da sem odsanjal krog za vpis v knjigo članstva. Sedaj sem izpolnil za letos zadane načrte, kar se tiče ekstremnih zadev sedaj pa samo še turizem.

Lepo se imejte in lep pozdrav iz prelepe Baške grape vam želi Jožko
Uporabniški avatar
 jan_jan
#73764
Ko enkrat izpolniš zastavljene cilje sezone, ali jih celo presežeš, tako kot ti, potem res laže čakaš na dolge zimske večere. Čestitke za doseženo in tako naprej. Res si kerlc.
LP jan_jan
Uporabniški avatar
 T1
#73824
No, danes sem se tudi sam vpisal v zlato knjigo GM4O . Štartal sem malo po 6. uri zjutraj, porabljen čas malo pod 5:55. Proga je še vedno odlično pripravljena, vreme je bilo super, na progi pa nobene gneče.
Malo pod vrhom Porezna so se pričele kar hude bolečine v desnem kolenu, ki pa so prenehale, ko sem pred cilljem prišel na asfalt. Enako se mi je zgodilo lani na tekmi. Pa naj še kdo reče, da je asfalt slab za tek.

Jožko, v knjigo sem pomotoma vpisal včerajšni datum. Sem se spomnil v avtu, ko sem se že peljal domov.
Progo toplo priporočam tudi ostalim.

LPT1
 Jožko
#73834
Pozdravljen!

Res si izbral prekrasen dan za vpis v naš klub in seveda vse čestitke za to odločitev. Verjetno si res užival, kar ti privoščim prav res iz srca. Lepi jesenski dnevi so v gorah nad Baško grapo ustvarjeni prav za sanjače kakršni smo vsi, ki uživamo v pohodih v prelepi neokrnjeni naravi.

Res pa je tudi to, da tisto malo asfalta, ki ga je na tej progi je bolj za sprostitev kod pa za kaj drugega.

Lepo se imejte in lep pozdrav iz prelepe Baške grape.
Jožko!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 52

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA