Traili za mlado in staro od 1 - 100km: MINI GM4O 1 -3km, GT 12 km, GM4O 42km in UPT 100km. Tretji vikend v juniju je Podbrdo center gorskih tekov. Vse od dogajanju tudi v tem forumu.

Moderatorji: Jožko, Tedi, klavdija

 Jožko
#107652
Pozdravljeni!
Drugo srečanje članov GM4O se bliža, datum še vzkljajujemo. Se bojim, da za vse ne bo sprejemljiv, pa kaj hočemo tolk je tega, da res ne veš kam bi šel.
Tako, srečanje bo 24.11.2007v Podbrdu. Vse ostale informacije pa bodo objavljene v nadaljevanju. Za popestritev našega srečanja bomo organizirali kratek pohod po poteh "Stare meje".
Rezervirajte si ta datum, seveda pa bomo prosili tudi vašo potrditev, zaradi lažje organizacije srečanja.
 Jožko
#108576
Pozdravljeni
Zdaj pa gre zares, srečanje članov kluba GM4O bo 24.11.2007 v Podbrdu. Kakor sem napovedal že prej bomo glede na vreme izkoristili prijetno s koristnim in, ker smo že gorski tekači bomo v sklopu srečanja naredili še krajši pohod. Nič se bat nebo v stilu 4.občin.
Zberemo se do 14,00 pri RUTKOTU na Petrovem brdu, kjer pustimo avtomobile. Oprema lahka pohodniška, malica in razni drugi dodatki niso potrebni! Pohod z ogledi bo trajal cc 3 urce. Ob 17,00 pa se zberemo v Podbrdu, kjer bomo srečanje nadaljevali.
Vsem dosedanjim članom bomo podelili potrdila o članstvu v klubu in skromno darilce v spomin na drugo srečanje, pripravili večerjo in še kaj. Seveda bo za to potrebno prispeveti nekaj €, koliko pa še nevem sigurno pa ne veliko.
Na srečanje obvezno pripeljite tudi svoje žene, spremljevalke...., da muzikantu ne bo dolgčas.
Seveda vas prosim, da se prijavite, ali tu na forumu, po ZS ali pa kar enostavno pokličite.
Dragi prjatli, veselimo se srečanja z vami!
Uporabniški avatar
 NANIKA
#108578
Termin smo že rezervirali :laola
 tumi
#108873
ali ni tisto soboto 24.11.2007 tudi tek po Krn - zaključek primorskega gorskega pokala?
Škoda, da bi se ti dve stvari pokrivali.
lp, mihaela
 tumi
#108874
ali ni tisto soboto 24.11.2007 tudi tek po Krn - zaključek primorskega gorskega pokala?
Škoda, da bi se ti dve stvari pokrivali.
lp, mihaela
Uporabniški avatar
 zz topka
#108888
Ja, Mihaela, imaš prav!!
Pa prav za letos končno planiram, da si zrihtam fraj pri keglanju, da se bomo nas tri ( še Martica) končno enkrat poškljocale na podelitvi pod Krnom.
Tako, da če greš v Podbrdo, mi prosim sporoči, da ne bom niti spraševala v klubu za fraj dan.
Škoda, res, da se pokrivata obe zadevi. Ker je na obeh fejst biti.
 Jožko
#109038
Pozdravljeni!
Ja res je na isti dan tek pod Krn, sem ga spregledal. Pa preden karkoli ukrenem mi prosim povejte(primorski tekači) koliko vas je, ki se bo tega teka udeležilo. Tudi lani je bil tek pod Krn na isti dan, srečanje smo preložili pa drugo soboto tistih, ki so insistirali na temu na srečanje ni bilo. Seveda pa moramo zadevo urediti tako, da bo za vse prav ali vsaj za večino.
Mihaela hvala za obvestilo.
 janezu
#109076
saj tek pod krn je ob 15,30 tko, da bo ob štirih tekme konc, jožko pa ogled malo raztegne in o šestih smo lahko že :D :D ,mislim skupaj! LP ju
Uporabniški avatar
 Vlajko
#109334
Okvirno (no ... verjetnost je preko 80% :wink: ) se prijavljam na srečanje. :D Z veseljem bi sicer prijavil tudi svojo ženo, ki je tudi bila sprva ZA, vendar je takoj, ko je slišala, da se najprej 3 ure hodi, dobila "povišan pritisk". Tako da, :arrow: najbrž v "solo izvedbi". :shock: :wink:

PS:
Zelo hvaležno bi sprejel povabilo na vožnjo kakšnega udeleženca(ke) s področja Kranja ali okolice, ki "deluje" na ne-alko oziroma je neobčutljiv na "pihala" modrih. :wink:
 Jožko
#109384
Pozdravljeni!
Ker se mi nobeden od Primorskih tekačev ne javi, bo srečanje članov kluba, kar ostalo na isti datum ob isti uri. Eventuelno lahko uradni začetek premaknemo za 1 uro. No to bo še vse javljeno pravočasno z vsemi drugimi podatki v vezi s tem.
Lepo povej ženi Vlajko, da je to taka hoja, kot bi hodil po Kranju sem napisal da ni v stilu GM4O tko da nč bat.
Je pa tudi res, da ta tanov zakon nič kaj dobro ne vpliva na človeka posebno, če gre na veselico je pa tko tud prav, preveč je črnih točk na naših cestah in prav je da se zadeve malo pooštrijo, pa kaj ko bomo nasrkal spet samo tisti, ki ponavadi ne divjamo, tisti, ki vsak dan za hudiča nkol ne plačajo.
No mi na našem maratonu ne bomo omejevali hitrosti, tko da jo lohk šopa vsak kolkr more.
Veselimo se srečanja z vami.
Uporabniški avatar
 BONI
#109437
Jožko,piši mene in ženo,samo jaz in Janezu bova verjetno šla naprej na tek v Drežnico ,potem pa prideva na žurko, žene pa naj bi ostale s tabo,saj ti zaupamo a ne.
lep pozdrav Dare
 Jožko
#109577
Pozdravljeni!
Ja uredu Boni nč bat, hudga jim sigurno ne bomo nardil. Kar v miru odlaufajte tek pod Krn, pol pa veselo naprej.
Mi pa bomo pohod res malo raztegnili, tko da bomo z uradnim delom pričeli nekje ob 18.00 do takrat boste pa tudi vi že skoraj nazaj v Podbrdu.
Program srečanja pa bo po sledečem dnevnem redu:
Zbor udeležencev pri Rutkotu na Petrovem brdu od 14.00 do 14.30
Pohod po poteh stare meje, nekje do 17,30
Premik v Podbrdo in pričetek uradnega dela srečanja članov GM4O
Po podelitvi dokazil o članstvu, spominskih daril, sledi kratek kulturni program.
Sledi veselo druženje z "lahko"večerjo in kar sodi zraven.
Veselimo se srečanja z vami. :D
 Jožko
#110167
Pozdravljeni!
No sedaj gre pa zares, srečanje bo, kot smo že rekli 24.11.2007 v Podbrdu v prostorih gasilskega doma. Imamo lepo dvorano, ki bo prav primerna za naše srečanje :D z vsem, kar sodi zraven.
Najprej bomo preverili članstvo in prisotnost in vsem članom iz leta 2006 podelili potrdilo o članstvu v GM4O in potem vse, ki izpolnili pogoje za vstop sprejeli v klub. Seveda bomo tudi v sekcijo ekstremno potrdili nekaj prav posebnih članov. Upam pa, da se boste strinjali, da nekaterim podelimo posebni status pripravnika, ki pa velja samo eno leto, če v enem letu ne izpolniš pogojev za vpis ne moreš več biti pripravnik! Vsi prisotni bodo prejeli tudi skromno spominsko darilce na II.srečanje članov kluba GM4O.
:arrow: vse skupaj bomo začinili z skromno večerjo
:arrow: domačo kapljico
:arrow: in mogoče tudi zaplešemo
PROSIMO VAS, DA SVOJO PRISOTNOST POTRDITE, SAJ VESTE ŠTEVILO UDELEŽENCEV JE, KAR POMEMBNA ZADEVA ZA ORGANIZATORJE.
Seveda pa naš pohod ostane tako kot smo napisali. Zberemo ob 14,00 pri Rutkotu na Petrovem brdu, dobrodošlica in veselo naprej skozi mračno preteklost "stare meje" po lepih potkah v čudovitem zimski idili. Pri nas je že malo snega, pa upajmo da ga bo takrat še malo več, da bo Grapa še malo lepše okrašena.
Uporabniški avatar
 vencelj
#110326
Lansko leto je bilo srečanje v Podbrdu res prijetno in tudi letos ne dvomim, da bo tako, zato se srečanja že veselim. :D :piti: (ops- :nono: - :driver: :hello: ).
Me je pravkar poklicala žena in pravi, naj jo kar prijavim (menda ji bo uspelo rešiti tisti problem z delovno soboto). :D
LP, vencelj
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 52

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA