Traili za mlado in staro od 1 - 100km: MINI GM4O 1 -3km, GT 12 km, GM4O 42km in UPT 100km. Tretji vikend v juniju je Podbrdo center gorskih tekov. Vse od dogajanju tudi v tem forumu.

Moderatorji: Jožko, Tedi, klavdija

#81199
Pozdravljeni!

Vsem, ki že računate na udeležbo na našem maratonu, sporočamo, da maraton BO.
In sicer ne na tisti datum, kod je objavljen v POLETOVEM koledarju, ampak en teden prej in sicer: SOBOTA: 16. 06.2007 z štartom ob 8,00

Vse ostale informacije in vse novitete, kakor tudi razpis maratona pa v nadaljevanju.
Lepo se imejte in lep pozdrav iz prelepe Baške grape
Uporabniški avatar
 T1
#81206
Jožko,

morda bi lahko GM4O organizirali kar zdaj? Vprašanje, koliko snega bo junija :shock: , glede na to, kako se zadnje čase obnaša vreme.

LPT1
 aleksander
#81222
A zančnemo z potrditvijo udeležbe. :wink: :wink: :wink:

1


LP Aleksander
 Jožko
#81243
Pozdravljen Ero!

Hvala lepa in upam, da se vidimo pa kje drugje. Imaš pa seveda možnost se vpisati v klub prijateljev GM4O. Seveda je članarina prehoditi krog v 8 urah. Na dan teka ne velja. Se pravi, da nisi nič zamudil.
Lep pozdrav Jožko
 janezu
#81299
jožko,kdaj začnete z novo sezono članstva k4o?za lansko leto manjka še 45.član igor k.LP ju
 Jožko
#81302
Pozdravljen Janez!
Ga bomo vpisali brez skrbi bodi, tudi sam nevem zakaj še ni. Vpis v klub pa velja že od 1/01/ dalje. Bom v kratkem poskusil nardit cel krog potlej pa napišem kako je.
Kaj več pa jutri.
Lepo se imejte in lep pozdrav iz prelepe Baške grape. Jožko
Uporabniški avatar
 Dule
#81329
Jožko napisal/-a: Vpis v klub pa velja že od 1/01/ dalje.


Ja proga pri Jožkotu je odprta non-stop to je 365dni/leto 8) .
Tako kot mora vsak pravi slovenc enkrat na Triglav, mora tudi vsak pravi gorski tekač enkrat na leto čez progo 4.občin :wink: . Upam, da mi rata tudi letos obiskat prelepo Baško grapo :!:

ČAU ČAU
Uporabniški avatar
 2MUCH4ME
#81333
Jožko napisal/-a:Ga bomo vpisali brez skrbi bodi, tudi sam nevem zakaj še ni.

Jožko, tudi jaz bi te spomnil, da sem ti konec novembra poslal nekaj slik,ko sva jaz in T1 plačala članarino :wink: za GM4O 1x. Enkrat, ko boš imel čas, jih pripni na vašo spletno stran!

Dule napisal/-a:... mora tudi vsak pravi gorski tekač enkrat na leto čez progo 4.občin..
Tako je! Sicer se ne štejem za gorskega tekača :oops: , ampak vsaj enkrat na leto bom v bodoče to progo zaradi njene lepote sigurno oddelal!

LP VB
 Jožko
#81673
Pozdravljeni!

Zima, zima bela vrh gore sedela pa tako je pela, da bo Jožka vzela..................! Ja taka je res ta zima, pa sem danes sedel malo na vrh gore in jo klical pa je ni in ni! Na 2000 m.n.v. bi lahko sedl v kratkih rokavih.
No proga pa še ni kopna in največ snega-ledu je prav na poti. Zato še primerno se podajati v hrib s teniskami. Če bo pa šlo tako naprej bo pa kmalu vse polno trobentic.
Lepo se imejte, pa lep pozdrav iz prelepe Baške grape. Jožko
 Jožko
#82949
Pozdravljeni!
Sanje o pomladi so se razblinile, trobentice so izginile pod snežno odejo. Potke, ki so bile že prijetno obljudene pa so se zavile v snežno belo pregrinjalo, ki ponekod sega do tal. Taka v tem trenutku izgleda Baška grapa. Svet, ki je že tako drugačen od drugega, te v takem prelepem ambijentu prikuje na svoje korenine, ki so ob takih lepotah globje kod kdaj koli prej. In v takih prelestnih trenutkih, sem najbolj srečen človek na svetu pa čeprav je vse moje bogastvo, samo to in nič drugega!
Pa lepo se imejte in lep pozdrav iz prelepe Baške grape. Jožko
 janezu
#82967
joško,nč bat,če ste lan zrihtal pr dveh metrih snega,bote letos še bolj.bo pa res kmau treba preteč kakšen meter.lep pozdrav vsem v baško grapo in velik turno smučarskih užitkov! ju
 Jožko
#83743
Pozdravljeni!
Lep pozdrav vsem TFjevcem in seveda tudi nežnejšemu spolu velja isto. Prebiram te vrstice, ki jih pišete in ugotavljam, da ste zelo aktivni in da tako aktivnih kod pripadniki TFja ni na celem svetu. Res, koliko tekov obiščejo tekači-ce iz naše lepe Slovenije širom po svetu bi se lahko reklo. Zelo spodbudno.
No nekaj pa nas je tudi takih, ki se v tem času raje kod s tekom ukvarjamo z smučarijo po prelepih gorah, in tek "šparamo"bolj za pomlad. Prelepo je res v takem vremeu kot danes, se povzpeti na vrh gore in po idealnih snežnih pogojih odsmučati vse do avta. Res, prelepo.
Pa tudi tek, ni ravno na stranskem tiru in ga tako po službi še kako radi uporabimo.
No pa saj bo tudi naš maraton prav kmalu na sporedu in vam povem, da ga bomo uštimali tko, da bomo vsi zadovoljni.
Pa lep pozdrav iz prelepe Baške grape. Jožko
 Jožko
#84889
Pozdravljeni!
Pozdravljamo prvo žensko, ki se je prijavila za 6.gorski maraton. Čestitke za PRAVO odločitev in uspešne priprave vam želimo.
Lepo se imejte in lep pozdrav iz prelepe Baške grape. Jožko
 Jožko
#86801
Pozdravljeni!
Čas marotona se bliža, da še sam ne morem verjeti kako hitro. Par dni nazaj sem šel malo po progi pogledat in vam povem, da bo kmalu kar super smo nižje v dolini, zgoraj je še toliko snega, da ni niti za pomislit. Samo s smučkami, pa še to ne vsak dan.
Drugače pa priprave tečejo umirjeno kot vsako leto.
Lepo se imejte in lep pozdrav iz prelepe Baške grape. Jožko
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA