Traili za mlado in staro od 1 - 100km: MINI GM4O 1 -3km, GT 12 km, GM4O 42km in UPT 100km. Tretji vikend v juniju je Podbrdo center gorskih tekov. Vse od dogajanju tudi v tem forumu.

Moderatorji: Jožko, Tedi, klavdija

Uporabniški avatar
 jan_jan
#93932
Jožko ne sekiraj se preveč. Vreme vsekakor bo. Tudi če nas bo malo osvežilo, ne bo nobene škode, le da nas ne bo grom skuril, pa bo vse dobro. :D Seveda bi bilo zelo lepo, če bi se okoli Grape preganjali vsaj v suhem vremenu, ampak kaj hočemo, zadnjo besedo ima tisti zgoraj.
Se vidimo jutri na Petrovem. :laola
LP jan_jan
 Jožko
#93943
Pozdravljeni!
No sedaj pa smo prišli skoraj do konca, do tam kamor smo hoteli, pa bo treba še 35 km in še kav višincev zraven. No mi smo pripravili zadevo, samo še skupaj jo moramo izpeljati .
Vse ostalo pa bo kot po navadi. Parkirajte po navodilih redarjev, s seboj prinesite dokazilo o plačani štartnini, da ne bo treba predolgo iskati. Prijavnih mest bo dovolj, prav tako bo postavljena informativna točka, za vse informacije, ki bi jih želeli izvedeti. Štart je točno ob 8,oo kakor vsa leta do sedaj. Pred štartom vam bomo dali koristne informacije s proge , tako, da boste vedeli kako on kaj se obleč.
Kakor vsako leto bomo poskrbeli za varnost in vse kar sodi zraven.
Dobrodošli vsi naši novi in stari znanci.
Uporabniški avatar
 vencelj
#93944
Ja, v soboto zjutraj se vidimo :!: :wink:
Uporabniški avatar
 Dušan
#93963
Pozdrav!

Poglejte seznam prijavljenih, REKORD!
Joško, kaj počneš, a maš kakšno čarobno palčko v rokah?

Sem vremenarja pred pol ure poslušal! Je reku, da VREME BO! Vse tiste grape in vrhovi, ki se jih proga maratona dotakne, imajo v deževnem vremenu prav poseben čar! Tudi to je potrebno enkrat na tekmi doživeti!

Se vidimo jutri!

Dušan
 Tinca
#93975
Zanima me, katera pot je najkrajša do starta gorskega maratona 4 očin (smer Velenje)?
Vso sreco vsem tekmovalcem

LP, Tinca
Uporabniški avatar
 žine
#93979
Verjetno: Velenje - Ljubljana - Škofja loka - Železniki - Petrovo brdo.
lpŽ
Uporabniški avatar
 jan_jan
#93983
Moja pot (ne vem, ali je najkrajša) poteka iz Vuzenice do Velenja, nato do Vranskega, skozi Kamnik, desno za Moste (Križ, Žeje Vodice), nato čez glavno cesto NARAVNOST za Zbilje do Medvod, v krožišču desno, nato slediš tablam za Škofjo Loko, proti Železnikom, kjer se usmeriš za Podbrdo. Z Velenja bo kar dobri dve uri vožnje. Pa srečno pot.
LP jan_jan
 janez z
#130240
Kaj ga pa lomte mi smo vse planiral na 21.06 :twisted: :evil:
Uporabniški avatar
 jan_jan
#130272
janez z napisal/-a:Kaj ga pa lomte mi smo vse planiral na 21.06 :twisted: :evil:


Janez, ta debata je tekla lani (2007), da te ne bo zavedel datum :wink: , letos bo šlo zares dejansko 21.06., tako kot si planiral.
LP jan_jan
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA