Traili za mlado in staro od 1 - 100km: MINI GM4O 1 -3km, GT 12 km, GM4O 42km in UPT 100km. Tretji vikend v juniju je Podbrdo center gorskih tekov. Vse od dogajanju tudi v tem forumu.

Moderatorji: Jožko, Tedi, klavdija

#116934
Pozdravljeni!
Ja ni kaj več za čakat, čas tako hitro teče in spet smo tu z novim razpisom za sedmi gorski maraton 4. občin. Ne bomo veliko spreminjali že utečenega bomo pa se potrudili, da boste od nas odšli dobre volje pa čeprav na "smrt" utrujeni. Proga bo kot vsako leto klasika, dodali smo še dve kategoriji, razpisali nekaj evrov nagrade za izboljšanje rekorda proge, zdajšnjega ima Marko Šubic 3,21min.!!!!!
No vse ostalo pa boste izvedeli še pravočasno. Razpis je na strani gorskega maratona, tam je tudi spletna prijavnica. Prijavnice za prijavo po pošti pa bomo nosili po raznih tekih, kjer jih boste lahko dobili.
Toliko za enkrat, pričakujemo vas tudi letos in bodite prepričani ne bo vam žal!
Pa lep pozdrav iz prelepe Baške grape. :D
 edo-brko
#116964
Lp,

zelo ažurno! Lepo in pohvalno. Pogledal sem razpis in imam eno majno vprašanje. Zakaj tako veliko (pohvalno) kategorij, če pa so nagrade razpisane samo za skupne razvrstitve? Saj nisem blizu tistih mest ampak vseeno. Se opravičujem, če je to le kje navedeno pa sem spregledal.
 Jožko
#116974
Pozdravljen!
Mislimo, da je tako število kategorij pri tako ekstremnih tekih, kot je gorski maraton 4. občin pravilno. Posebno v kategorijah starejših, kjer se nekdo ki ima 61 let težko kosa s tistim, ki jih ima 50let. Pa čeprav se zgodi tudi, da tisti, ki ima 70 let prehiti mlajše in to ne samo par let. S takim načinom pridemo bližje ljudem in jim omogočimo lažje tekmovanje sebi enakim.
Kar pa se tiče nagrad pa mislim, da so v vsaki kategoriji nagrajeni prvi trije in v absolutni konkurenci do osmega mesta tako v moški, kot ženski kategoriji. Vsak pa prejme še praktično - spominsko nagrado, ki je tudi uporabna ne samo za na steno.
Kar pa se tiče nagrad pa mislim, da tudi drugod ni drugače. Upam, da sem vam dal zadovoljiv odgovor, če pa želite izvedeti še kaj me pa lahko tudi pokličete, ker smo za vse dobro namerne pripombe vedno na voljo.
 edo-brko
#117024
Lp,

Mislim, da se nisva prav razumela. Nisem kritiziral prireditve, ki je čudovito organizirana ( kar so mi potrdili nekateri sodelujoči) in kar sem tudi že na začetku omenil, temveč mislim, da bi moralo biti v razpisu omenjeno tudi kaj dobijo prvi trije v kategoriji (medalje ?), ker v razpisu omenjate le nagrade za prve tri skupno (m in ž), denarne nagrade + rekord, ekipno in pa praktične nagrade do 8 mesta skupno. Objavljen razpis je verodostojen in ga naknadno (pred in na tekmovanju ) ni primerno spreminjati, zato bi bilo potrebno, da je popolen oz. navedene tudi kategorije in ostalo. Jaz mislim, da je tako prav in da bi morali to uskladiti. To je od vas odvisno, če boste smatrali da je potrebno in da imam prav, če ne pa ne.
Mogoče se celo vidimo na prireditvi, v vseh dosedanjih letih sem želel sodelovati vendar se nekako "prekriva" z našimi prireditvami tako, da mi ni uspelo. Vsaj enkrat pa ga za sigurno bom.
Želim vam veliko uspeha pri nadaljnji organizaciji in sami prireditvi. Brez zamere.
Uporabniški avatar
 Dušan
#117027
Jožko!

A si vidu, da sem se že prijavil!!!

Kako bo pa z medaljami za udeležbo letos?!

Te pozdravljam v prelepo Baško Grapo!

Dušan
Nazadnje spremenil Dušan, dne 31 Jan 2008, 19:54, skupaj popravljeno 1 krat.
 Jožko
#117061
Pozdravljeni!
Ja Edo, je res prišlo do napake v razpisu in sem že iterveniral pri našem urejevalcu strani. Vse bo urejeno, se strinjam s teboj, da je razpis verodostojen in ga kasneje ni prav dobro spreminjati.
Z nagradami pa je tako, kot sem napisal.
V vsaki kategoriji prvi trije prejmejo pokale,
v skupni razvrstitvi prvi trije(moški - ženske) denarne nagrade in naprej do osmega mesta praktične nagrade.
Nagrada za najtarejšo in najstarejšega
Nagrada za nov rekord
Če nam bo uspelo pa še za vsakega udeleženca kolajna.
Seveda pa vsak udeleženec prejme še spominsko praktično darilo.
Bo pa tudi v razpisu vse to takoj popravljeno. Vse to pa seveda nisem razumel kot kritiko, temveč kot dobro namerno opozorilo prijatelja tekača. Upam, da bo sedaj dovolj razumljivo. :arrow:
 Jožko
#117418
Pozdravljeni!
Ja zima se kaže na obzorju, kar lepo je pobelilo skoraj do nižin. Višje v hribih pa ga je slabe pol metra. Komaj čakamo, da se malo vremena nardi potem pa jo mahnemo v naše prelepe gore in nazaj pa, ja nazaj pa juhuhu, juhuhu po belih poljanah tokrat s smučkami ne peš.
 aleksander
#117462
Ojla

Včeraj se na vrhu Porezna sploh ni videlo koliko je snega,ker je bila tako gosta megla :wink: :wink:

LP Aleksander
 Jožko
#117605
Pozdravljen Sandi!
Ja res ga je zapadlo, kar precej in bo le triba jet ma čegar na wrh Purzna pahlidat, pa ški bo triba uzit zboj!
Malo za šalo malo za res, saj smo sosedi ane!
Letos še nisem bil gor, me je kar mal s...! :oops:
 Jožko
#119191
POzdravljeni!
Enega lepega jutra v bljižnji preteklosti na poti proti Rodici srečam nobenega drugega kot Sandija, ki se je že vračal s te perelepe gore. Mi smo seveda bili s smučmi on jo je pa kar pešaka udrihal navzdol, da se za njim kar kadilo. Posla mi je tudi tri lepe slikce, ki jih bom prilepil, če mi bo ratalo. Hvala Aleksander in lep pozdrav vsem iz prelepe Baške grape. Jožko
 Jožko
#119599
Pozdravljeni!
Ja včeraj pa sem šel na ogled proge. seveda na delu, kjer ni več snega. Kalarsko brdo, Kal, Znojile.......! Vam povem, da je naša proga res v takem stanju, da bi človek lahko tekel kar bos. Vsa je v rahlem listju in tečeš kot po tepihu. Me je kar malo zagrabilo in ne vem, če jo danes spet ne mahnem v isti smeri.
Maraton pa se bliža in je že skoraj marec, prijavljenih je tudi že kar nekaj kerlcev in kerlk, placa je še dovolj zato sevedanič bat je proga dovolj dolga, da se vsi na njej zvrstimo.
 Jožko
#120321
Pozdravljeni!
No pa smo tam, kjer bi morali biti decembra. Snega je na progi GM4O toliko, da bi se dalo poskusiti z zimsko varjanto, bomo videli ali je kaj tazagnanih. Tu bi rabili kakega Bonija, da bi nam špuro naprej vlekel mi bi pa odzadaj lepo žvižgali in jamrali, da nas zebe.(he,he) No bomo videli, kaj nam bo prineslo vreme še v teh dneh, potem pa vdarimo bi blo res super.Snega je pri Kovcah pol metra, se bo pa kar hitro stisnu, ko bo nehalo padat.
Ali je še kdo zaiteresiran za tako zadevo, seveda ne brez smuči! :D
Uporabniški avatar
 BONI
#120376
Ja s smučkam bi blo kar v redu,samo v petek gremo na znano
//www.sellaronda.it/ kjer je prijavljenih kar 368 parov,v nedeljo pa imamo tekmo na Okrešlju če bodo razmere dopuščale,tako da ne bo nič s prelepo baško grapo ,bi pa bilo zelo zanimivo,mogoče naslednji teden ...popoldne ali ponoči,ti samo malo organiziraj
lp dare
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA