Traili za mlado in staro od 1 - 100km: MINI GM4O 1 -3km, GT 12 km, GM4O 42km in UPT 100km. Tretji vikend v juniju je Podbrdo center gorskih tekov. Vse od dogajanju tudi v tem forumu.

Moderatorji: Jožko, Tedi, klavdija

#128305
Pozdravljeni!
Za vse, ki še ne poznajo proge GM4O, bomo organizirali vodeni ogled trase, seveda bo opravljen krog v 8 urah štel tudi za vpis v klub prijateljev Gorskega maratona štirih občin. :D
Pohod z malo hitrejšim tempom, hoje in teka bo za malo manj kot 8 ur :
[b]25.5.2008 s pričetkom ob 8,00 na Petrovem brdu[/b](na štartu maratona)
Vsi, ki se še odločate ali bi, ali ne se nam pridružite in odločitev bo lažja.
Seveda pa se nam lahko pridružijo tudi člani, ki bi radi samo potrdili članstvo.
Vsi lepo vabljeni!
Uporabniški avatar
 AVI
#128474
....ker se verjetno "tegale" ogleda ne bom mogu udeležiti, žal :cry: ....me pa zanima nekaj drugega.....kako je s potjo na sami prireditvi....ali je v celoti označena ali se je možno tudi izgubiti....sicer nekoliko poznam tiste kraje, vendar kje točno poteka pot pa ne..... :)
LP
 Jožko
#128500
Pozdravljeni!
Na dan samega teka, kakor tudi že kak teden prej je trasa dodatno označena tako, da se skoraj ni mogoče izgubiti. Se je pa že kljub vsem oznakam zgodilo, da so tekmovalci zašli. Če le vsake toliko časa dvigneš glavo se res ne moreš izgubiti.
Je pa trasa označena tudi sedaj, tako da lahko prideš skozi kadarkoli.
Vsi pa, ki se boste tega pohoda udeležili mi prosim javite, da se vemo pripraviti..... :D :D
Uporabniški avatar
 Pingo
#128517
Lep fletn se mejte...men datum ne ustreza :cry: če ne bi se vam pridružil,ter sprobal kolena do kod zdržijo...mogoč pa bom kakšen drug vikend opravil s traso.Bom napisal kdaj tko da se bo Jožko z ekipo lohk pripravil na iskanje :lol:
 Jožko
#128520
Pozdravljeni!
Bi mogla bit pe res tista ta prava tema ali pa megla taka, da bi še vrabci hodili peš, da bi se Pingo zgubu. Tko kot on le redko kdo pozna našo progo. Ja Bojan škoda, da si zaseden tvoja družba in slikce so res uredu. Pa kdaj drugič, proga bo še in pol po tekmi paše nardit kakšen krog tko za hec.
 Jožko
#129377
Pozdravljeni!
Nedelja in s tem 25.5.2008 se bliža. Do sedaj nas je na seznamu za opraviti s prvim krogom mislim, da tri. Če se še kdo odloči naj se napiše lahko, kar tukaj ali pa ZS.
Vreme bo to vam garantiram! Vzdušje tudi! Vsi lepo vabljeni!
Pa lepo se imejte in lep pozdrav iz prelepe Baške grape. Jožko
Uporabniški avatar
 NANIKA
#129383
Jožko!

Jaz bi tudi rada šla, pa ima naša najmlajša prvo okroglo :lol: ,pa še na Tek na grad bomo šle. Te pa prosim, da sporočiš, kdaj bo možno iti po trasi brez problema (sneg).

Lp
 Jožko
#129442
Pozdravljena Nanika!
Brez skrbi, ko bojo razmere ta prave ti povem, pridem kar pod balkon mimogrede. Kar lepo praznujte in na grad odlafajte, da pokurite vse dobrote s praznovanja. Durnik te čaka brez skrbi. :oops: :lol:
Uporabniški avatar
 NANIKA
#129455
Hvala, ta je bla pa dobra :wink: .
Uporabniški avatar
 Z*
#129711
Prijetno pot želim vsem ogledovalcem. Letos pridem tudi jaz na 4O, pa brez ogleda, da me preveč ne prestraši :shock: . Lahko bom osebno prevzela čelno lučko, Jožko, če jo še hraniš zame. :roll: Lahko pa jo ta vikend tudi predaš komu od Štajercev, mogoče Zvonetu, da končno pride domov. :idea: Kaj praviš, bi šlo? :roll:
Uporabniški avatar
 cvalenti
#129714
Skor 100% pridem,samo od kamerata je odvisno...........no Cveto greva?? :twisted:
 Simona T
#129727
cvalenti napisal/-a:Skor 100% pridem,samo od kamerata je odvisno...........no Cveto greva?? :twisted:


Fanta, da ne bosta pozabila, da je to ogled in ne dirka. :D :wink:

p.s. Upam, da si dobil odgovor na ZS.

LP
Simona
 Jožko
#129765
Pozdravljena!
Ja lučka je in jo bom kar šparal, jo dobiš na GM4O, verjetno pa si morala nabaviti novo, ker je že toliko časa pri meni na skladišču.
Pa lep pozdrav na Štajersko.
Naj dopolnim še Simono, ja res je fanta to bo ogled proge, ki bo trajal od 7 do 8 ur, brez pretiranega teka in zaganjanja v hrib. Danes bom šel pogledat po kateri varjanti jo bomo ubrali ali zgoraj ali spodaj. Zvečer pa napišem rezultat.
Vsi, prav lepo vabljeni. Zdaj mislim, da nas je 5. :D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA