Ljubljana, četrta nedelja v oktobru<br>področje za pogovore o vsem, kar se dotika največje slovenske tekaške rekreativne prireditve

Moderator: Snezinka

#350762
Iščem, pa ne najdem. O letošnjem Ljubljanskem maratonu sem na Tekaškem forumu našel le temo, kjer so se zbirale skupinske prijave in temo, kjer se preprodajajo prijave. Zato sem odprl novo...med vabila ne sodi, ker so prijave že zamujene.

Do maratona je manj kot štiri tedne :!:

Kaj je novega?
Prav danes je bilo na spletni strani maratona objavljenih nekaj novic (nagradna igra ugani čas zmagovalcev itd.), beri na
http://vw-ljubljanskimaraton.si/

Sportal ponuja "nekaj nasvetov, ki vam bodo pomagali ubrati primeren ritem na ljubljanskem maratonu, ki vas bo varno in skladno z željami popeljal do zadovoljstva v cilju."
http://siol.net/sportal/rekreacija/ljub ... min-426955
Uporabniški avatar
 vencelj
#350784
Je že kaj znano, kateri tekači bodo letos v tej vlogi :?:

Na ljubljanskem maratonu bodo tekli tudi uradni tempo tekači, ki bodo oblečeni v vidne modre tekaške majice, na katerih bo napisan pričakovani čas prihoda v cilj, imeli pa bodo tudi nahrbtnike z visokimi zastavicami. Tempo tekači bodo tekli na maratonski razdalji 42 kilometrov, in sicer za končne čase 3;00:00, 3;15:00, 3;30:00, 3;45:00, 4;00:00 in 4;15:00. Sledite jim seveda lahko tudi polmaratonci, le da morate svoj pričakovani končni čas, ki bo napisan na majicah "zajčkov", prepoloviti.


Slika
#350797
Letošnji zajci: :clap:
3:00 Boštjan Potočnik
3:00 Klemen Rojnik
3:15 Sašo Meden
3:15 Boris Fluher
3:30 Borut Malavašič
3:30 Boštjan Urankar
3:45 Vanja Supič
3:45 Igor Stegel
4:00 Zdravko Čufar
4:00 Janez Cerk
4:15 Inot Klemenčič
4:15 Tadej Zajc
#350800
Sem pa že mislil, da bo letos prvič da bo manj prijavljenih kot prejšnje leto. Trend gre še kar navzgor :D
Tudi mene v nedeljo čaka 35k, prejšnjo se je končalo pri 33k.

Še eno vprašanje če kdo ve. Kaj če me na 30k zagrabi in ne moram več, vreme je slabo, piha, pada dež. Je odzadaj kakšen prevoz, ki vozi "trupla" nazaj na cilj ker zna biti problem če si samo v kratki tekaški majci :wink:
#350801
papikele napisal/-a:
Še eno vprašanje če kdo ve. Kaj če me na 30k zagrabi in ne moram več, vreme je slabo, piha, pada dež. Je odzadaj kakšen prevoz, ki vozi "trupla" nazaj na cilj ker zna biti problem če si samo v kratki tekaški majci :wink:


Ko je mene minilo tekati po asfaltu tam nekje okrog 30 sem se obrnil in jo ubral po gozdnih poteh čez Rožnik (in Tivoli) nazaj v center. :juhuhu:

Sem pa videl odstopljene kenijce sedeti za cesto, ko so čakali kočijo za nazaj... :mrgreen:
#350809
Te si pač obleči dolge rokave... :):) Jaz mam pa eno smešno vprašanje. Nikoli še nisem bila na kakšni taki večji prireditvi, poleg tega je to moj prvi maraton in me zanima, če bo poskrbljeno za garderobe oz po možnosti tudi nek ogrevan prostor za tuše, ali to odpade pa si pač pomagaš sam kolikor lahko s cistilnimi robčki? To me še najbolj skrbi od vsega, ker nisem iz bližine doma. :) pa nisem nikjer zasledila info

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA