Ljubljana, četrta nedelja v oktobru<br>področje za pogovore o vsem, kar se dotika največje slovenske tekaške rekreativne prireditve

Moderator: Snezinka

#350812
Vse tekmovalce obveščamo, da lahko z voucherjem dvignejo štartno številko na Sejmu »Tečem« Expo Volkswagen 21. Ljubljanskega maratona (Marmorna dvorana, Gospodarsko razstavišče, Dunajska 18, Ljubljana):

v četrtek, 27. oktobra 2016: od 9.00 - 19.00 ure,
v petek, 28. oktobra 2016: od 9.00 - 19.00 ure,
v soboto, 29. oktobra 2016: od 9.00 - 19.00 ure,
v nedeljo, 30. oktobra 2016: od 6.30 - 9.30 ure.


http://vw-ljubljanskimaraton.si/sl/news ... 0-21-42-km
#350813
MišaMiš napisal/-a:Te si pač obleči dolge rokave... :):) Jaz mam pa eno smešno vprašanje. Nikoli še nisem bila na kakšni taki večji prireditvi, poleg tega je to moj prvi maraton in me zanima, če bo poskrbljeno za garderobe oz po možnosti tudi nek ogrevan prostor za tuše, ali to odpade pa si pač pomagaš sam kolikor lahko s cistilnimi robčki? To me še najbolj skrbi od vsega, ker nisem iz bližine doma. :) pa nisem nikjer zasledila info


Mislim, da bodo v kratkem na spletni strani LM dodoali pomembne informacije za tekače, tako kot še vsako leto. Trenutno so tam še lanske informacije ( http://vw-ljubljanskimaraton.si/sl/news ... nformacije ), navajam le kot primer, raje počakaj letošnje zaradi eventuelnih sprememb :!:
Uporabniški avatar
 vencelj
#350935
Danes je na spletni strani ljubljanskega maratona objavljenih kar nekaj novih informacij za tekače: informaciji o otvoritveni slovesnosti in testeninki ter objavi programa za vse štiri dni sledi še informacija o štartnih conah za vse nedeljske razdalje:
http://vw-ljubljanskimaraton.si/sl/news/tartne-cone
Uporabniški avatar
 vencelj
#350936
vencelj napisal/-a:Tako kot vsako leto, ne pozabite na premik ure na zimski čas v noči s sobote na nedeljo: http://www.tocnaura.si/prestavljanje-premik-ure
:!: :!: :!:


Med brskanjem sem naletel na spletno stran z napačno informacijo: premik ure v nedeljo, 27. oktobra... :roll: Sem jih preko maila opozoril na napako, do danes še nič :!: Morda bodo pa le ugotovili...

http://koledarjiinprazniki.blogspot.si/ ... ni-in.html
Prehod iz zimskega na poletni čas se letos zgodi v nedeljo 27. oktobra 2016. Na ta dan moramo ob 2. uri zjutraj ure premakniti za eno uro naprej, torej na 3. uro in bomo s tem prešli na zimski čas.
Uporabniški avatar
 vencelj
#351004
:arrow: Navodila pozorno preberite :!:
Napisane so vse informacije, ki jih tekači potrebujejo, pod točko 5. tudi glede garderobe:

GARDEROBE bodo na razpolago v garderobnem šotoru na Trgu republike. Organizator bo poskrbel tudi za slačilnice, kjer se boste lahko preoblekli. Svojo garderobo boste lahko oddali izključno v torbi, ki jo boste dobili ob prevzemu štartnih številk in vam ostane v trajno last. Vreč ali drugih torb ne bomo sprejemali. Po teku lahko torbo prevzamete izključno ob predložitvi štartne številke. Za shranjevanje obleke organizator ne jamči. TUŠI bodo zagotovljeni v bazenu Tivoli, Celovška 25.


To in vse ostale informacije na
http://vw-ljubljanskimaraton.si/sl/news ... a-maratona
#351017
slorunner napisal/-a:Presenetila ja, me pa prav nič ne moti. Super se teče v takem. Če bi bilo po mojem, bi dal štart maratona ob 7:00. :)


Če je tam blizu nule je pa le malo nizko.
Po moje je največji problem, kako se obleči. Pred samim tekom je bolje, da nam je malce hladno, potem se itaq hitro ogrejemo in je vsaka cunja odveč. Za tek so najboljše tekaška majica in kratke tekaške hlače, pri tako množičnih prireditvah, ko moramo toliko prej v bokse, in pri dokaj nizkih temperaturah pa zna to biti velik problem. Tudi če se prej ogrevamo (in v tem primeru bohnedaj, da zašvicamo), se ob tolikem čakanju na start spet shladimo. Odlično za prehlade, otrdele mišice... :roll: :roll:
Kakšno bo neki vreme in temperature čez dobrih 14 dni :?: :?
#351026
vencelj napisal/-a: ko moramo toliko prej v bokse, in pri dokaj nizkih temperaturah pa zna to biti velik problem. Tudi če se prej ogrevamo (in v tem primeru bohnedaj, da zašvicamo), se ob tolikem čakanju na start spet shladimo. Odlično za prehlade, otrdele mišice... :roll: :roll:
Lepo v zadnjo cono, zadnji trenutek :drink in potem gas... :lauf:
#351028
jorgamesh napisal/-a:
vencelj napisal/-a: ko moramo toliko prej v bokse, in pri dokaj nizkih temperaturah pa zna to biti velik problem. Tudi če se prej ogrevamo (in v tem primeru bohnedaj, da zašvicamo), se ob tolikem čakanju na start spet shladimo. Odlično za prehlade, otrdele mišice... :roll: :roll:
Lepo v zadnjo cono, zadnji trenutek :drink in potem gas... :lauf:


No ja, če oz. kadar grem na tekmo, gre za rezultat...1. cona itaq... :roll:
Če to ni to, sem raje v "svojih" hribih na soncu. Škoda denarja, časa in za meglo.
OK., tole je le pod pogojem, da vreme je.... :wink:

LP, vencelj

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA