hoja v hribe in po hribih, pohodi, planinarjenje, uživanje v gozdovih in nad njimi, ...

Moderator: Vlajko

#372707
Ko sem malo bolj natančno pregledal vse informacije glede začetka Olijeve Poti prijateljstva okoli sveta, vštevši dosedanji cirka 20 dnevnih pohod, sem spoznal, kako je vse povezano s Slovenskim vikendom v Biogradu na moru: 30. 4. 2024 do 4. 5. 2024. Oli je po Sloveniji hodil po mestih, ki so povezani z Biogradom na Moru: Žalec, Radlje, Moravska toplice in Slovenske Konjice. Govorijo celo o srcu, ki ga naredi pot. Jaz opazim samo pol srca. Potem pa za 1. maja žurka v Biogradu na Moru, kamor bo prišlo veliko Slovencev. Le-ti so tudi najštevilnejši tuji gostje v poletni sezoni. Vse skupaj je zelo zanimivo iz ekonomskega vidika!
Pol srca na zemljevidu prehojene poti
#372752
Oli je bil v mestu Vrgorac na Hrvaškem napaden s strani nemškega ovčarja, vendar ni bil resno poškodovan. Sedaj je pa že v Bosni in Hercegovini, bolj točno v mestu Stolac. Pot želi nadaljevati proti Mostarju in Sarajevu. Več na ...

Zanimiv zapis o Oliju s strani svetovnega popotnika Zvoneta Šeruge na Facebooku
#372760
Glavni informatorji Olijevega pešačenja po Poti prijateljstva okoli sveta bodo Lions klubi. Bo zanimivo videti, kako bo to funkcioniralo izven nekdanje Jugoslavije. V ponedeljek bodo sprejem za Olija pripravili Lions klubi Sarajevo. Sarajevo ima več Lions klubov:
- Lions Klub Sarajevo- Olimpijski Grad,
- Prvi ženski Lions klub Sarajevo in
- Lions Club "Sarajevo Centar.

Vir Facebook Oliver Tič

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA